|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Mislim da to nije bas dobra ideja. Bolje da sve bude na jednom mestu. Te teme ce pasti u zaborav, a ipak ima pregrst korisnih informacija.
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
Увијек се могу поставити линкови на старе теме у сваком првом посту нове теме. Наравно, архивиране теме би биле закључане за дискусију, али би информације, слике и пријашње расправе биле ту.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Grad Oblakodera
|
Техничких препрека због којих су раније теме биле гашене на одређеном броју постова више нема
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
Знам да нема, ово сам предложио због прегледности.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
I ja sam za to da se po godinama grupisu teme
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
Nikome ne zelim da uskratim pravo da ima novu temu, ali ako ja smem da se pitam
, voleo bih da se thread o KG nastavi i u 2009. godini...
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 98
|
Eto ti sad! Izostaneš par dana sa foruma kad ono međutim. Na prvi utisak ne izgleda loše, videćemo kako će funkcionisati ubuduće.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
Možemo li onda napraviti kompromis? Neka svako radi kako želi. Kragujevčani i ostali mogu da nastave diskusiju u sadašnjoj temi, ali dajte nama mogućnost da otvorimo novu temu za 2009. godinu.
|
|
|
|
|
|
#31 | ||
|
|
Quote:
To sam i rekao:Quote:
||
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
E tek kompromis nema smisla, mora biti sve jednako....Može eventualno da se stavi tvoj predlog na glasanje, ali ja sam lično za to da sve bude u jednoj temi kao i do sada...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
Likes (Received): 30
|
Sto se mene tice zippov predlog je sasvim u redu cisto zbog preglednosti. Mnogo ce biti lakse pronalaziti podatke iz prehodnih godina, koji bi se eventualno uporedjivali sa sadasnjim stanjem na gradilistima.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
optimista
|
Bilo bi dobro kad bi se na ovoj stranici http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=168 pored ćirilice dodala za naš podforum objašnjenja na engleskom, ne verujem da mnogo stranaca razujemu našu ćirilicu...
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
'Ajde da vidimo sta cemo... hocemo li imati nove thread-ove od 2009te, jer rekoste da ne mozemo napraviti kompromis (ne moze jedan grad na da nastavi postojeci, a drugi da otvore nove).
Vidim da je vecina za nove thread-ove... Sta kazu aministratori?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
Pa otvorite javnu anketu pa da izglasamo. Prosto k'o seboj...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
Ja bih volio se svake godine otvaraju nove godine, mislim da bi to itekako imalo smisla, ali neću insistirati na tome po svaku cijenu. Takođe, mislim da je otvaranje nove teme zadatak moderatora, te bih ih molio da se izjasne da li će prijedlog biti stavljen na glasanje ili neće.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
BANNED
|
Mene interesuje zašto je ElCaminoSS uopšte banovan, zašto nije banovan onaj iz Subotice koji je dolazio stalno na novosadsu temu da vredja i Novi Sad i Novosadjane, te zašto je recimo obrisan post u kojem je odgovoreno na subotička prozivke i poredjenja Novog Sada i Segedina?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Kragujevac-metropola
Likes (Received): 4
|
Zasto je zatvoren thread o slikama Kragujevca kad ima jos pregrst slika da se stavlja u tom threadu-u?!
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Kragujevac-metropola
Likes (Received): 4
|
Ne znam na osnovu cega je zakljucan thread o Kragujevcu.Niko se nije konsultovao sa vecinom Kragujevcana koji tu postuju slike,vec se nasao jedan pametnjakovic iz Kragujevca(u ne znam cije ime) da salje poruku moderatorima da zakljucaju ovaj thread.
Taj pametnjakovic je Bogom dan ovde,i tako otvara nove threadove,salje molbe za zatvaranje drugih i ako na tim je retko kad aktivan! Molim u ime Kragujevcana koji postuju u slike u tom thread-u da se on ponovo otvori,jer nicim se ne postize njegovim zatvaranjem! |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| statistics, stats |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|