|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 |
|
Grad Oblakodera
|
Po ukupnom broju postova u forumu
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Pa to je glupo. To ne znaci da je kvalitetniji forum ako ima vise postova... Mozemo mi namerno da se punimo OFF-ovima... Nije to to...
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1098
|
Quote:
Hrvati su mnogo daleko od nas,a i kvalitetniji.Medjutim trend ide u nasu korist,tako da mozemo da racunamo na sigurno drugo mesto. Nordijsko-balticki je obuhvatio citav splet zemalja,tako da su pojedinacno mnogo slabi. |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
Danas je naš forum prestigao turski po veličini... Sto se tice kvaliteta, ne znam koja je skala za to, ali ja licno mislim da je forum kvalitetan posebno imajuci u vidu cinjenicu da se u Srbiji ne grade oblakoderi a opet je ovde vecina postova u on-topic sekcijama. Najbolja stvar od svega je sto je forum privukao clanove iz skoro svih delova Srbije. |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Grad Oblakodera
|
Pa neki clanovi naseg foruma odrzavajo prilicno redovno teme o Srbiji na medjunarodnim delovima ovog foruma. Ima i o Kragujevcu.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Pa ja se ne bih složio sa onim za kvalitet, mislim ok, KG npr. rastura, ostali su sve manje aktivni, da ne pričamo o NS-u i Nišu, a sve me više razočarava i BG thread...mislim, da nema Beobuilda, opšte ne bi bilo slika, ljudi se sve manje angažuju, sve manje izlaze (ili uopšte ne) na teren...Manje je i fotoreportaža....Mislim da nam prosek drži kafana koja je sve aktivnija, gotovo svakodnevno imamo novih 4-5 aktivnih tema. No, dolazi lepše vreme pa se nadam da će to malo aktivirati naše članove
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Grad Oblakodera
|
Pa sta cemo kad se nista zanimljivo ne gradi
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
Molba za moderatore.
Da li mozete da temu "Sve o KG" prebacite u Kafanu? Ta tema je isto kao i "Banjalucki Separe" ili "Niski Tramvaj"... Ja sam i za to da svaki grad dobije ovakvu temu, stim sto bi plus imali kompaktan naziv tipa: Крагујевац | Kragujevac Нови Сад | Novi Sad Београд | Beograd Ниш | Niš Суботица | Subotica Бањалука | Banjaluka Подгорица | Podgorica Cim je u Kafani podrazumeva se sta ce se u tim temama naci sobzirom na naziv gradova... Mogu cak teme i biti sitckovane, ali to otom potom... Znaci prvo za premestaj "Sve o KG" je molba, a ovo sa nazivima i ostalo je predlog... Hvala unapred... |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Registered User
|
Quote:
Mislim da se nešto mora uraditi. Možda da se zatvore određene teme u Kafani, da moderatori budu malo stroži i počnu brisati glupe poruke. Zaključavanje teme u homoseksualizmu je bio dobar početak. Bojim se da nam forum ne krene u pogrešnom pravcu i počne privlačiti pogrešnu grupu ljudi. |
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
|
Ako se prebaci Kragujevac u kafanu bojim se da ce kafana uzeti ubedljiv primat u odnosu na druge mnogo znacajnije teme,sto je i sustina ovog foruma.Bolje nek ostane ovako,a Banjalucki,Novosadski,Niski i ostali,svojim kvalitativnim razvojem da predju u Arhitektura i urbanizam.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
Srdjane ne slazem se. Sve o KG je prvobitno bilo otvoreno u Kafani s'namerom da se tu ubacuju vesti vezane za Kragujevac ali upravo koje se ne ticu arhitekture, urbanizma, izgradnje...
Neka se pobrisu nepotrebne teme na kafani, a neka se ubace ove kvalitetnije. Tako je ja mislim najbolje... |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Grad Oblakodera
|
Poenta tih tema nije off topic nego postavljanje gradskih vesti o desavanjima, urbanistickim pitanjima, arhitekturi grada, komunalnim problemima itd. Mozda je najbolje da se zapocnu ponovo unutar arhitektura i urbanizam sekcije ali ovaj put da se izbegava caskanje posto za to vec postoji tema svastara vec da se diskutuje ono sto je i bila prvobitna ideja.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
Da li bi bilo u redu kada bih na glavnoj stranici otvorio temu o praćenju gradilišta u BL, s tim da bi se na temi koristio isključivo engleski jezik? Mislim da bi to bila dobra stvar zbog stranaca. Tema bi predstavljala neku vrstu sume onoga što se dešava u gradu. Postavljali bi samo najznačajnije projekte.
I inače, mislim da bi glavnu stranu trebalo rezervisati isključivo za engleski jezik. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Grad Oblakodera
|
Pa ne na engleskom takve teme idu ovde http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=905 ili ovde http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=1282
Evo npr. teme o Beogradu - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=758996 |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 266
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Registered User
|
Gle stvarno, ludi Srdjan kako ga ne mrzi sve ovo... Salim se, super...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Ali crni ti Srki stavi ovih mall-ova i marketa...
Od toga ako 5 budu bice dobro...
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
|
Lepo kazes.Prosle godine je to mnogo drugacije izgledalo.Sad samo jedan da krene (Tus,Merkur,Supernova,Tempo,...) bice super.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| statistics, stats |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|