|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
Grad Oblakodera
|
Jan je objavio podatak da su u poslednjih mesec dana SSC posećivali ljudi iz svih država sveta osim Sijere Leone, Čada, Severne Koreje, Zapadne Sahare i Centralnoafričke Republike.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
A Pyongyang danas na baneru?
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 266
|
Ima li smisla prebaciti topike o supermarketima i stadionima & arenama iz foruma o "projektima i izgradnji" u forum za "infrastrukturu"?
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Ne vidim kakve veze ima ni jedno ni drugo sa infrastrukturom.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Pa, mogli bi reci da supermarketi i trzni centri imaju veze sa privredom dok stadioni i arene imaju veze sa sportskom infrastrukturom gradova.
Ovako, medju temama koje se mahom bave pracenjem gradilista u pojedinim gradovima (Novi Sad) i regionima (Pomoravlje), kao i nekim vecim projektima (Avala toranj i kragujevacka Plaza) malo bodu oci
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Grad Oblakodera
|
Pa i te teme se bave izgradnjom samo posto se manje-vise jedino supermarketi i grade onda je to izdvojeno
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
|
Je li za ocekivati da cemo i mi imati posebne podforume za Beograd, Podgoricu i Banjaluku?
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Mislim da bi se time samo zakomplikovala situacija.Ti gradovi dobiju podforume, pa se javi Novi Sad: "Hocemo i mi svoj podforum, mi smo glavni grad autonomne pokrajne!", posle Subotica: "Necemo mi da budemo gori od Novog Sada.", posle Kragujevac: "Subotica je manji grad od KGa, a ima svoj podforum... 'ocemo i mi!", a Nislije: "Nis je veci i od Kragujevca. Nije vazno sto imamo 2 posta mesecno, ali hocemo podforum!", i tako dalje...
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Hocemo i mi podforum!
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
|
Beograd, Podgorica i Banjaluka se nekako namecu sami od sebe. Mozda bi za pocetak samo ta tri grada trebala dobiti podforume, a kasnije i Novi Sad i Kragujevac.
Last edited by Pavle4488; April 19th, 2009 at 02:49 PM. |
|
|
|
|
|
#91 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Sto se mene tice, mislim da je ovako organizovan forum, za sada i vise nego funkcionalan. Trenutno nista ne bih dirao, sto ne znaci da ne treba.
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
|
Najbolje onda da se svi ostali zakljucaju i da se preimenuje forum iz Serbian u Belgrade forum... Ne kapiram sta fali ovako?
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
Nisam rekao da nesto fali. Mislio sam da ce neki gradovi dobiti svoje podforume zato sto je to sad moda u ostalim evropskim podforumima na SSC-u. Pogledajte malo rumunski, bugarski, hrvatski, itd.
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
|
Moda? Interesantno...
Ako cemo tako, na nasem forumu od gradova najvise je registrovanih Kragujevcana. To je takodje rezultat i broja postova na nasem thread-u. Pa me sad interesuje koji su to uslovi za dobijanje svojih podforuma. Ako je moda, zar moda postoji samo u Beogradu? |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1098
|
Ako gledamo ukupan broj threadova,ovakva je situacija:
Beograd,Kragujevac,Banja Luka,Podgorica,pa ostali.A najveci broj clanova,postova belezi Kragujevacka ekipa,tako da ako jedan od gradova dobije svoj podforum,automatski bi to trebalo dobiti i Kragujevac. A posle sledi prica i drugih gradova,a sto ne i mi. Tako da ili svi,ili niko.(naravno veci gradovi) |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Registered User
|
Moracu preformulisati pitanje.
Kakve su sanse da se Banjaluka raskomoti na svom podforumu? Sa projektima poput novog stadiona, nebodera u ul. Olimpijskih pobjednika (Vladin, Integralov, te svi nadolazeci), masom trznih centara, predstavnistava, novih konzulata (buducih ambasada), tranzitnih (auto)puteva i generalno novih ulica, novih stambenih naselja, i masom ostalih projekata cije vrijeme dolazi i vec je doslo, mislim da to ne bi bio nimalo glup potez. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Nikakve.
Ja sam apsolutno protiv odvojenih foruma tako da nista od toga posto je moja rec zadnja ![]() Mislim da nista ne fali trenutnom uredjenju foruma. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Grad Oblakodera
|
Neka za sad. Gradske podforume imaju oni gradovi u kojima se nesto konkretno i znacajno zida a kada to nije slucaj onda se diskutuje o raznim drugim stvarima kao u podforumu Atine. Eventualno u buducnosti bi mogli da otvorimo Beograd, Šumadija i jug, Vojvodina, Republika Srpska i Crna Gora ali nikako sada, nego kad prođe kriza (bilo svetska, bilo ova naša večna).
A cak i da se zabrani bilo sta osim tema u izgradnju verovatno bi izgledalo ovako pusto http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=1978 Last edited by Singidunum; April 19th, 2009 at 09:57 PM. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Moze li ovaj moj thread http://www.skyscrapercity.com/showth...0#post35561890 da se preimenuje iz
Сана| Sana u Сана | Sana (pogrijesio sam s razmakom) |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
E da, nije da nam je teško da preimenujemo teme...mislim tu smo da pomognemo...ali kako to da nikome nije palo na pamet da etituje prvi post i lepo ispravi naslov
?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| statistics, stats |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|