|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Serbian Forum Diskusija na srpskom jeziku » Srbija | Crna Gora | Srpska |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 71
|
Quote:
![]() Hteo sam da "Kragujevac" napisem Caps Lock-om, posto je to nepisano pravilo na SSC forumu. Medjutim, kada ispravim, pravilan naziv threada se pojavi u zaglavlju prvog posta, ali se ne promeni i naziv u podforumu "Projekti i izgradnja".
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Grad Oblakodera
|
![]() Da tacno, kad ides na edit posle nekog vremena od otvaranja teme vise se ne menja njen naslov vec samo naslov prvog posta. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Do kad je zatvorena politika?
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Grad Oblakodera
|
Thread "Politika" is closed until the forum "Projekti i izgradnja" surpasses the forum "Kafana" in number of posts again.
Translation of this post : http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=1495 |
|
|
|
|
|
#105 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
a ti si to ozbiljno mislio
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
BANNED
Likes (Received): 18
|
A zasto sve evropske zemlje nisu u Euroscrapers-ima? Trazim thread za Torino i treba mi sat vremena dok ukapiram gde je... Zasto su neke zemlje odvojene?
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Zato sto ih ima mnoooogo vise...
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Grad Oblakodera
|
Zato sto su Spanija, Poljska, Britanija, Holandija, Portugalija, Italija i Rusija zemlje sa velikom gradjevinskom aktivnoscu na polju oblakodera a i forumi su im izuzetno veliki. Spanski i poljski forumi su pojedinacno veci od svih Euroscrapers foruma zajedno npr.
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Boze zdravlje, za jedno 20 godina ce valjda biti i kod nas tako... :/
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Grad Oblakodera
|
Nije uvek povezano sa nivoom gradnje. Npr. nemački forum je mali i krajnje neozbiljan a zna se kakva je nemačka ekonomija. S druge strane u Portugaliji se ne zida ništa značajno ali su oni forum pretvorili maltene u chat stranu. Međutim uglavnom je odgovarajući odnos.
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
BANNED
|
Pa koji je forum na Euroscrapersima po tebi najbolji,najpraceniji i najorganizovaniji?
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 365
|
Nordic & Baltic forum, kao jedan od najstarijih, je po meni najbolji.
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
BANNED
|
Njih i ne pratim bas... Samo stadione...
Ne volim kada ih ima vise na podforumu...A Ukrajinski recimo? Oni imaju dosta projekata po gradovima... |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 120
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
A metro što su napravili, to OK ali se tamo oblakoderi ne zidaju, na to sam mislio.Ne znam koji je najbolji forum unutar Euroscrapersa. Nije sve u količini postova, npr. Belorusi su striktno on-topic, čak nema ni ono jao što je lepo, hvala za update i sl. nego postavljaju vesti i slike pa im je forum minijaturan. Albanski je malo haotičan. Belgijski je čini mi se dobar mada malo dosadan, retko kad tamo odem jer mi ni sama država nije interesantna. Bugari su se popravili, napravili su novu podelu foruma i mislim da je to pomoglo. Kod Čeha duva promaja, skoro da niko i ne piše nikada osim dva redovna člana - jedan se loži na Nemačku a drugi na teorije zavere. U BiH forumu kad se zabrani politička i offtopic diskusija gotovo i da nema postova. U Grčkoj se slabo šta zanimljivo zida pa na forumu uglavnom vode neku drugu diskusiju. Hrvatska će za par dana razbiti forum na regionalne podforume, videćemo šta će od toga da ispadne. Mađari malo bolji od Čeha ali ništa spektakularno. Nordic & Baltic je nekada bio odličan forum, sigurno najbolji ali sad je prilično dosadan, dok su se svi razdelili na nacionalne forume oni su odbili, ostali zajedno a sad je to malo učmalo. Rumunski se brzo uvećava ali se bojim da su malo preterali sa razdelom foruma. Slovački forum je vrlo dobar posebno je iznenađujuće da su oni napravili tako kvalitetan forum a njihove zapadne komšije nikakav. Slovenački je OK mada ne baš brzorazvijajući ili preterano aktivni, mada možda treba biti realan u očekivanjima od foruma manjih država. Švajcarci su pobegli iz nemačkog foruma ali još su u povoju. Turci imaju veliki forum ali su prilično usporili u poslednje vreme tako da ih svi redom prestižu. Nemci su neozbiljni, forum im je preterano izdeljen a nema sadržaja za razliku od npr. italijanskog koji ima puno sadržaja ali slabu organizaciju. Omiljeno mesto im je Wunderbar, njihova kafana. Ukrajinci su dobri ali im forum ima jednu boljku a to su rusko-ukrajinske svađe bez kraja i početka koje se prožimaju kroz ceo podforum. |
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
BANNED
|
Hvala na izvestaju...
Na vecinu ovih i ne idem... Imam samo par na koje idem,pa me zanimalo na sta to lici... ![]() p.s. nas si izostavio u opisu...
|
|
|
|
|
|
#118 | ||
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 120
|
Quote:
Ma i ja sam proredio odlaske tamo, mada je došlo vreme da oživim neke svoje threadove.Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registered User
|
Imam problemcic. Zahvaljujuci kvacicama u svom nadimku, ne mogu da se ulogujem na forum sa telefona. A buduci da sam uzeo neko cudo sa wi-fi konekcijom i qwerty tastaturom, volio bih da to promijenim.
Postoji li neki nacim da mi neko od nasih moderatora makne kvacice iz nadimka ili promijeni nadimak u nesto jednostavnije, ili moram da moljakam Jana? |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 162
|
![]() Nemamo tu 'moć' Ali možeš da se obratiš Janu(samo podmiti sa više ćevapa nego prošli put ). A ako ne uspije sa Janom, možeš da pokušaš kod DaiTengu -a.Edit: Predloži promjenu u nešto drugo- "coska" nekako nema značenje
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|