|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Quote:
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Molim moderatore da preimenuju Kraljevo u pracenju gradilista da bude kao i svi drugi thread-ovi...
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
I ja molim da se premesti diskusija "Sve o KG" u nov thread u kafani za Kragujevac...
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
BANNED
|
Da se sve spakuje u ovaj nov... Jer nema logike da Sve o KG bude tamo,a Niski tramvaj i BL separe ovamo kad su thread-ovi istog tipa... Ili sve prebacite u Urbanism and city talk ili sve u kafanu...
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 121
|
Pavle, čestitam na novom nicku! Konačno će moći čo'ek da ti se obrati k'o čo'eku
![]() Što se Kragujevčana tiče, ovu vašu raspravu ću izbrisati, jer definitivno nije dio ove teme. A poruke neću prebacivati, jer ipak osnivači dvije(sada spojene jedne teme u kafani) nemaju ništa protiv sadašnjeg rasporeda. Za sva ostala pitanja, preporuke, žalbe se obratite ovdje ili preko pp meni ili ostalim moderatorima.
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
Evo ja sam razmisljao nesto sinoc i dosao do jako dobre ideje.
Neka svaki grad koji se redovno azurira (stick-ovan) dobije svoj odeljak. A u njemu ce biti novi thread "Pracenje gradilista" koji ce iskljucivo biti vezan za naziv, dok ce biti i ostalih threadova tipa raznorazni veci projekti, svastara, komunalije... Ovime bi smo mnogo dobili. Najvise bi smo dobili time da bi rasteretili thread za pracenje gradilista koji recimo u KG slucaju ima preko 7 hiljada postova i totalno je ne pregledan. Ako napravimo nov, nista necemo dobiti jer cemo opet doci u tu situaciju i kada se posle arhivira to niko ni ne gleda sta je radjeno. Ovako imamo za svaki veci projekat poseban thread, a pracenje gradilista ce mnogo duze trajati i bice mnogo preglednije jer ce se samo ticati toga. Po meni je ovo jako dobra stvar i mnogo bi doprinela boljem kvalitetu i organizaciji na nasem podforumu. Nemojte ignoristati moj post, napisite da li se slazete ili ne i ako ne, obrazlozite zbog cega... Hvala... |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Ne, obrazloženje: I ovako se jedva ažuriraju teme o gradilištima, KG je jedini svetli primer i možda bi jedino za njega imalo smisla otvarati nešto slično, ali pošto je jedini, onda ipak nema smisla.
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
Dakle sve u svoje vreme. |
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Quote:
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 262
|
I ja. Dobro je ovako kako je, uopste ne treba otvarati posebne forume za gradove. Eventualno, kad i ako se ukaze potreba, otvariti posebne forume za neke specijalne teme, poput ovog novog za "stare slike i razglednice".
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
BANNED
|
Quote:
A definitivno za tim nema potrebe sad,jer se nema sta staviti u regionalne sekcije. Sta-mi cemo za KG napraviti 5 tema (Construction i jos 3,4,5 za posebne projekte) i Cacak,KV,KS,Pomoravlje i ... to je siromasno... A sta ce tek biti u Jug Srbije?! Jednoga dana,za sada nepotrebno... Ali da nam je tema nepregledna,tu se slazem,i to bas...
|
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
Sto se tice nepreglednosti, ja sam vec predlagao da se svako 1000 poruka teme o pracenju gradilista zakljucavaju, arhiviraju, i otvaraju nove. Tako bi dobili na preglednosti i olaksali ljudima koji traze nesto o cemu je vec bilo rijeci.
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Grad Oblakodera
|
Taj sistem odavno vise ne postoji na SSC.
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
Meni je to ruzno jer uzalud onda truda...Najvise bih voleo lepo kada bi imali svi gradovi svoj forum, pa bi u njemu bilo razlicitih tema, i tako bi smo od jednog pretrpanog dobili dosta manjih tema koje bi se ravnomerno azurilale i bile pregledne. Ok, ako nema potrebe onda nista. Ja znam kako bih organizovao KG forum da bude odlicno uredjen i organizovan, a verujem da bi i ostali znali za svoj da odrade dobro. No sta je tu je, cujemo se onda do godine za ovo...
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Ima li ikakve vajde jos uvek drzati "Politiku" pod kljucem?
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 121
|
A postoji li neki poseban razlog da je vratimo? Nešto se desilo?
|
|
|
#140 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Pa za sada nista narocito...recimo, neki cova pod imenon Dzo Bajden (zvuci izmisljeno
) dolazi u posetu sledece nedelje. Ivica Dacic vec najavljuje "haos u gradu"
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| statistics, stats |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|