|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| ССССлике Фотографија и прикази градова и природе / Photography, urban and nature scenes | » Фото такмичење | Видео |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Kragujevac-metropola
Likes (Received): 4
|
Becici-Splendid
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Kragujevac-metropola
|
Becici
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kragujevac-metropola
|
Becici-Hotel Splendid
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
.:Viva Montenegro!:.
Likes (Received): 0
|
Crnogorsko primorje: Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Ulcinj, Tivat...
Bar, Nova Godina (koncert Zdravka Colica)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#25 |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
Likes (Received): 57
|
Budva 03.05.09.
sajam nautike i maskenbal... moderator neka prebaci slike, jer ne znam šta je sa threadom slike budva i primorje...
„Ne znam kako bi se vodio Treći svetski rat, ali sam siguran da bi kamenje i motke bilo oružje Četvrtog,“ kazao je jednom prilikom Ajnštajn. Birziminijum-(Alata)- Duklja-Ribnica-Podgorica-Titograd-Podgorica |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
Pogled na Budvu
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 177
|
Susanjski talasi
![]() ![]() ![]()
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
bar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() crmnica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
stari bar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i486248_2315314232f95ce66149.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
|
barske plaze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zagondžija
|
Bojane, neđe si pomenuo i slikao onaj put iznad trstena ... rekao si da je i prošle godine bio u istoj fazi ....
Koliko ja znam, to nije "javni" put, već put koji je čovek izgradio za svoje potrebe, vlasnik kamenoloma gore put Višnjeva .... Jer stvarno nema potrebe za novim putem za ta sela gore .... |
|
|
|
|
|
#33 |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
|
„Ne znam kako bi se vodio Treći svetski rat, ali sam siguran da bi kamenje i motke bilo oružje Četvrtog,“ kazao je jednom prilikom Ajnštajn. Birziminijum-(Alata)- Duklja-Ribnica-Podgorica-Titograd-Podgorica |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 260
|
Prelepe slike ali uopste nije prijatan osecaj gledati ih iz dalekog Toronta
Hvala gaga Nego, nikad nisam razumeo ljude koji se zale na setaliste...kakvo god da je, setaliste je zila kucavica Budve. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Evo i ja da metnem koju
moje su vise okrenute prirodnim ljepotama CG primorja ![]() Imam ih dosta al dok se uploaduju ufff... pa cu postovat samo neke.Zalazak kroz krosnju primorskog Hrasta ![]() Divlje ruze i zalazak mala uvala visoke palme ( slikano sa terase) i planine naravno ![]() Last edited by MilosPG20; June 8th, 2009 at 01:01 AM. |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
|
Quote:
vjeruj mi, dok slikam uvijek mi je u mislima, to kako će neko ko je "vani", (kao npr:Ti),pogledati slike za ove odavde mi nije toliko stalo, neka prošetaju malo, nije im daleko..... ![]()
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 177
|
vrh ti ona druga slika
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
|
#38 |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
|
„Ne znam kako bi se vodio Treći svetski rat, ali sam siguran da bi kamenje i motke bilo oružje Četvrtog,“ kazao je jednom prilikom Ajnštajn. Birziminijum-(Alata)- Duklja-Ribnica-Podgorica-Titograd-Podgorica Last edited by gagapg; June 14th, 2009 at 02:59 AM. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
Gaga odlicne su slike, reci mi koji aparat imas?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Црна Гора, crna gora, montenegro |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|