|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#41 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
samo piši...sve detaljno ispisano dobro dodje kasnije kad dođe do prepucavanja kako i zašto
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
Na ovoj staroj razglednici se vidi kako je to izgledalo... ![]() Ova mala lokomotiva snimljena je na prostoru gdje se gradi novi autobusni kolodvor...
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
dobre fotke...a mislim da ak to obnove po planu da će predobro izgledat, miješat ce se moderna arhitektura sa ovom starom i po meni odlična ideja za oba kolodvora
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Lega
Likes (Received): 25
|
U ovoj zgradi iza mi živi dida(inače stari strojovođa
) i danas gledam novi kolodvor s prozora i skontam da one nove ceste ima samo 30ak metara, nisu nastavili dalje pravit... da nije ta cesta možda samo neka pristuna cesta kolodvoru ?!
|
|
|
#45 |
|
Registered User
Likes (Received): 258
|
Ne bi me to čudilo da je samo pristupna cesta kolodvoru...
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
Evo još jedan render
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Mogli su i neke realističnije rendere napraviti
Uglavnom... Nebi me iznenadilo da to nakraju bude samo pristupna cesta, iako, oduvijek su govorili da će biti spojena sa Čepinskom preko nadvožnjaka onog i da će ići iza Interspara... e sad.. u Osijeku je sve moguće
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
![]() što se tiče autobusnog,gradi se vrlo dobro..već je bio mrak pa nisam mogo uslikat dobro,a i čuvari su me tjerali..kao šta ja sa tehnologijom imam. ..uglavnom...cesta bartola kašića je produžena ravno i asfaltirana je,čak su i stupovi za rasvjeta postavljeni.izgleda fino.
|
|
|
#50 |
|
Lega
|
Dobar update... Hvala !
![]() To navečer ili danas ujutro ?!
|
|
|
#51 |
|
Registered User
Likes (Received): 46
|
Wow, stvarno ga grade!
O-d-l-i-c-n-o! ![]() Covjece, Kozari bok/put ima bolju autobusnu od nas... grozno. Jedva cekam da bude gotov!
|
|
|
#52 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
ma juče predveče..nije neka kvaliteta al jebiga..bar nešto.
|
|
|
#53 |
|
Lega
|
![]() Meni inače ne koristi taj update, svaki dan ga geldam s prozora zgrade koja se vidi u pozadini... Inače sve se vidi od tamo... Ali koristit će ostalima koji nemaju priliku vidit to gradilište tak često...
|
|
|
#54 |
|
Osječko Est 1697
|
Ajde mice se nesto u vezi tog kolodvora. Eo za sat vremena cu ici na kolodvor(neputujem nigdje
) Ali mi se neda slikati
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
DATUM OTVORENJA AUTOBUSNOG KOLODVORA JOŠ JE NEPOZNAT
Novi kolodvor neće biti gotov do izbora Približno 7.000 četvornih metara zgrade budućeg autobusnog kolodvora zatvoreno je završetkom gradnje ploče iznad podzemne garaže. Time je, objašnjava glavni projektant Predrag Rechner, završena najzahtjevnija faza radova. - Radovi su u punom jeku i doista se radi sve kako bi gradnja kolodvora bila gotova što prije. Svakog dana se obavi velik posao, dovoze se kamioni i kamioni betona, ali o konkretnim rokovima u ovom je trenutku nezahvalno govoriti - kaže Rechner. Gradski urbanist Tone Papić zadovoljan je dinamikom, gradilište redovito obilazi te zaključuje kako je potpuno jasno da se radi "punom parom", ali otvorenja prije lokalnih izbora neće biti. “Nezadovoljan sam činjenicom da je kolodvor već trebao biti gotov, ali ispriječili su se objektivni razlozi zbog kojih su radovi neko vrijeme stajali i sada moramo biti strpljivi. Konkretan datum otvorenja u ovom je trenutku teško postaviti, ali izvjesno je kako kolodvor neće biti dovršen tijekom ljeta. Dakle, otvorenje zgrade novog autobusnog kolodvora možemo očekivati u jesen ove godine”, rekao je Papić. Podsjetimo, novi autobusni kolodvor gradi se po modelu javno-privatnog partnerstva Grada i Osijek-Koteksa. Grad je ustupio zemljište na uglu Kašićeve i Kačićeve ulice, dok je Osijek-Koteks preuzeo troškove gradnje objekta, a zauzvrat dobiva gospodarenje objektom na 30 godina nakon čega se kolodvor vraća Gradu. U tijeku je natječaj za zakup 950 četvornih metara poslovnih prostora. Tako se traže zakupci za 66,65 četvornih metara u prizemlju, predviđenih za tihu djelatnost (kladionica, pošta ili cvjećarnica...). Na katu su raspoloživa tri prostora, dva za ugostiteljsku djelatnost površine 103,60 i 137,65 "kvadrata" te prostor za tihu djelatnost površine 635,28 četvornih metara. Kako saznajemo iz Osijek-Koteksa, interes nije izostao i nema straha da će prostori ostati prazni. Natječaj će biti zaključen krajem travnja. http://www.glas-slavonije.hr/vijest....VIJESTI=106408 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
Ajd nek netko ode poslikat malo kolodvor. Zadnje fotke su bile prije mjesec i pol dana... Sigurno su nešto napravili. Šta ja trebam doći u osijek da bi i drugi koji nisu u osijeku vidjeli što ima novoga u gradu...???
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Osječko Est 1697
|
Otici cu ja sutra ak uvatim vremena. Al mogao bi i još netko za svaki slucaj...
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
On Air
Likes (Received): 63
|
|