|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 |
|
Osječko Est 1697
|
Moraju to ove godine završiti, zar ne? A i trebaju što prije da ljudi koji dolaze u Os nevide onu katastrofu.
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
On Air
Likes (Received): 85
|
Odakle god da dolazis u nas grad meni je katastrofa...autocesta je malo samo ublazila taj dojam, ali i dalje ostaje obilaznica koja je primjerenija kakvom mjestu velicine Darde nego velikom Osijeku.
Ako dolazis vlakom, odmah cec ugledati nimalo lijep zeljeznicki kolodvor, a autobusni je bolje i ne spominjati...opet ovaj novi pjesacki nathodnik donekle ublazava od ovog sveg rugla...ako dolazis avionom, sljeces u selo Klisu i put od Klise do Osijeka je naravno seoski put sa svime sto to znaci...daleko smo mi jos od neke metropole...dok budemo svi mi umirovljenici docekat cemo valjda i Osijek kakav bi trebao biti. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
free-lance
Likes (Received): 341
|
![]() Nije uopće tako dramatično! Vidi se da je to za HR pojmove veliki grad, bez brige. Naročito ako ulaziš na Osijek istok ( Ili jug? Tj. tamo kod stadiona) pa prolaziš uz dvoranu, prema ED... Veselim se novom autobusnom kolodvoru , no još više se veselim uređenju željezničkog koje će se sigurno uskoro dogoditi! Već su obnovljeni gotovo svi veći kolodvori u HR pa je red na Osijeku. Nadam se da će obnova biti drastična! Još više se nadam da će pruga od Strize do OS, za početak, biti uskoro elektrificirana! Kome će tada trebat autobusni kolodvor? Doživljaj dolaska u OS tada će većina putnika doživljavati iz brzog i udobnog vlaka...
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Yosemite Sam
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Registered User
Likes (Received): 135
|
Quote:
Upravu si sto stalno spominjes rasvjetu, to sam i ja jos prije primjetio, ulazi u grad moraju biti bolje osjvjetljeni, pa vukovarska, ja u sobi imam jacu lampu nego ta rasvjeta tamo. Okretiste kod emmezete za ulaz na juznu obilaznicu pa to je mrak, doslovno. To ako nisi po danu otkrio kako se ukljucit po noci je triler. Kad se vec tolko para vrti u gradjevini mogli bi malo i u rasvjetu ulupat, da se ti elektricari zaposle.. Ja neznam ko to po gradu odrzava, mozda parangal?.. uglavnom prelose, a nije skupa investicija. |
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
On Air
Likes (Received): 85
|
Meni je i drago ako se o tome ovdje pise jer citam novine cesto i nevidim da se ijedan novinar upitao za neke stvari koje mi ovdje ukazujemo, a mozda netko od nadleznih ipak procita ovdje nesto sto i sam ne primjecuje.
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
vidis cesto idem u osijek al na rasvjetu nisam nikad obracao pozornost al vjerujem da losa :S
a za autobusni kolodvor iskreno se nadam ce bit ove godine gotovo jer stvarno vec me strah stajati i cekat bus na starom neki djelovi lima doslovno vise(iznad ulaza za kupovinu karata) mislim da je vrijeme da se nesto ucini s onom zgradom na kruznom toku tj opcenito s svim kucama koje okruzuju taj kruzni tok kao i ona neka kao zgrada kod interspara i taj cijeli dio tamo sve djeluje prljavo i neuredno a to je malte ne glavni ulazak u grad steta sto se osijek uz dravu izduzio bilo bi mozda bolje kad bi s druge strane niknula neka velika naselja kao npr da to bude novi osijek ![]() al dobro ima jos vremena bude se sve to sredilo kad tad
|
|
|
#128 |
|
Registered User
Likes (Received): 135
|
Stanje - 21.08.2009
[IMG]http://i26.************/i5arfa.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.************/28ib02b.jpg[/IMG] [IMG]http://i26.************/33f9sgx.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.************/1043m8j.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.************/29ks4xt.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Likes (Received): 67
|
![]() Ide, ide polako, ali ide Jedva cekam da se zgotovi!
|
|
|
#130 |
|
Osječko Est 1697
|
Bome ide to, radi se.
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
naravno da se radi
već sam bio rekao da će ići brže kad se krene s čelikom samo da nije problem s nelikvidnošću firme...možda krene nabolje sad kad su španjolci ušli u dio vlasništva koteksa |
|
|
|
|
|
#132 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
vjeruj mi da OSIJEK-KOTEKS nema problema s likvidnošću
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
ne vjerujem ti jer direktno radimo s njima
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
BANNED
|
vjeruj mi
![]() ne plačaju vecini kooperanata, al ne zbog nelikvidnosti |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
a onda ih ... da ne psujem
stalno kukaju nešto, država ne plaća, grad...ovo-ono zbog tih njihovih neplaćanja kooperantima i kasni kolodvor al šta ćeš |
|
|
|
|
|
#136 |
|
BANNED
|
cinjenica je da njima isto ne placaju
al osijek koteks je postao gadno dobra firma, sa godisnjom aktivom oko 2 milijarde kuna, najveca građevinska firma istočno od Zg i prerasla je hrvatske granice samo u zadnje 4 g im se utrostrucio broj zaposlenih, a prihodi se povečali 4 puta |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
druga građevinska firma u hrvata iza konstruktora ako se ne varam
samo se nadam da neće zaronit ko KT ovih dana |
|
|
|
|
|
#138 |
|
BANNED
|
KT je brzo uzletio, al i brzo pao
isli su grlom u jagode, prezaduzili se, a stigla recesija i ljudima vise nisu potrebni stanovi osijek koteks malo drugacije radi |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
BANNED
|
svima koji su krenuli u vlastite projekte je dosla voda do grla, a oni puno rade s državom tako da je i tu kriticno...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|