|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#41 | |
|
free-lance
Likes (Received): 313
|
poduzetnička zona "Jalžabet"
Zaboravih izgleda na poduzetničku zonu "Jalžabet" a pošto je i to rubna prigradska općina trebalo bi pratit i nju...
Svojedobno se pričalo da će se tamo selit "Varteks"... http://www.vecernji.hr/newsroom/regi...96121/index.do Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
free-lance
|
Planovi za proširenje tehnološkog parka
Eto , netom završena zgrada uskoro će u dogradnju
![]() ![]() ![]() tekst iz regionalnog:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
![]() Tu je i video kako bi trebao taj poslovni komad izgledati(meni nešto šteka stranica,al nadam se da vama neće); http://www.tp-vz.hr/index.php?content=buducnost |
|
|
|
|
|
#46 |
|
free-lance
|
![]() ideeš, pa baš su se potrudili! Hvala na linku, čisto zaboravih na njega! ![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
super
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
free-lance
|
Da nebi ispalo da se baš ništa u ovoj kriznoj godini ne događa...
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
free-lance
|
Zanimljiv odnos prema stranim investicijama u HR i Slovačkoj:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 266
|
Interesantna tema.
Eh, kad pogledam, gde je Varazdin a gde moj Zemun danas ![]() Inace, Varazdin mi deluje kao super mesto za zivot i rad |
|
|
|
|
|
#51 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
free-lance
|
![]() O, pa otkud vas dvojica na "mom" malom threadu ![]() Dobrodošli! Quote:
![]() Da VŽ jest super mjesto za život i rad, samo ja tu nemogu biti objektivan. No, moji gosti me uvjeravaju u to... ![]() Malo sam hendikepiran na ovom forumu jer teme koje u drugim gradovima prevladavaju kod nas su završena priča. Sve smo to već odradili , pa nemam baš puno o čemu pisati (mislim na stadione, arene, bazene, infrastrukturne projekte,naselja, stanove, škole, dvorane, ulice, pročistače otpadnih voda ...sve smo to odradili).Zato sam se odlučio na ovo, što je ustvari i svojevrsni zaštitni znak Varaždina u Hrvatskoj, a i šire. |
|
|
|
|
|
|
#53 | |||||
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
![]() Quote:
A i Kragujevac je malo ozbiljnije usao u celu pricu pa privlaci svakorazne investitore... U novoj KG ind.zoni Korman (zvanicno ime:"Centar automobilske industrije" 15 italijanskih kooperantskih firmi zakupilo zemljiste,Iveco,Marbus a sa Mazom se pregovara jos)... I to da ne pominjem ostale ind.zone... Quote:
Quote:
Sve u svemu Varazdin postaje veoma interesantan... Sve to lepo zvuci... Quote:
A ja kao dasa objasnjavam matorom sve,jer sam pokupio sve info sa ove teme...
|
|||||
|
|
|
|
|
#54 |
|
Registered User
Likes (Received): 117
|
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
Quote:
E ako se sjećam više..uglavnom nema ga već dugo. Last edited by tech_1; October 17th, 2009 at 10:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Registered User
Likes (Received): 117
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
free-lance
|
Quote:
![]() Iz mog iskustva putešestvija po tranzicijskoj Europi, mogu Ti reči da su gotovo svugdje već iskoristili taj ogromni kapital "ljudskog potencijala", vezanog uz strojarsku i automobilsku ind. (obrazovana radna snaga s iskustvom) pa mislim da Kragujevac jednostavno mora uspjeti! Ono što ide malo teže je "restruktuiranje" , zbog toga su svjesno u slobodnu zonu dovlačili tvrtke kao "BHS" ili Zrinski tehnologija" koje su upravo strojarske branše (proizvodnja strojeva za kartonsku ambalažu i proizvodnja komponenti za avio sjedala...) samo da stvore taj zametak iz kojeg se onda kasnije razviju srodne firme. Nije ni čudo da se u VŽ dan danas, primjerice, grade tvornice za proizvodnju obuće! Vjerovali ili ne! U 21 stoljeću i to u Europi (tvornica cipela "bambi" upravo dovršava vrlo slikovitu halu )!Toliko je snažna ta tradicija obućarske i tekstilne industrije... Zato mislim da Kragujevac nema drugog puta nego da uspije u automobilskoj ind. ![]() p.s. glede stadiona (nogometnog) i ovakav je i više nego dobar za HNL. Kad nađemo pravo vodstvo kluba tada će se i reaktivirati projekti natkrivanja istoka i izgradnje sjevera...Imaš zračne snimke stadiona na ovom videu: http://www.youtube.com/watch?v=uxCaX...eature=related |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
free-lance
|
![]() Pa nema nikih problema ![]() Samo konstatacija da je čudno kako se negdje u Europi eto radi tvornica cipela. Predrasuda je da je to već poodavno preseljeno u Kinu. A smajli je zbog, jelte, "zanimljivog" izgleda hale...pogledajte: ![]() ![]() Sva sreća da je hala pozicionirana u ind. zonu u Jalkovcu, dakle ne baš u centru grada...zbilja je inspirirana Tiranom ![]() No drago mi je zbog njih da se konačno sele u primjerenu halu nakon tolko godina proizvodnje.Za one koji neznaju riječ je o tvornici "bambi" (tvornica dječjih cipela) |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Registered User
|
Quote:
|