daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Urban Ukraine > Фото та Архітектура / Photos & Architecture > Закордон

Закордон Photos from abroad

Reply

Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
Old February 9th, 2009, 08:02 PM   #61
_Hawk_
Moderator

_Hawk_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by AlexFromAlczewsk View Post
Ти б побачів ту чистоту так з років би 10-15 томуб, хоча у нас теж останнім часом якісь зрушення пішли...
та ладно там і 10 років тому чисто було,я чесно кажучи великих змін не побачив з 2000 року між між тодішньою та теперішньою Варшавою ну зявилось пару нових будинків,десь розвязки зробили ітаке інше і всьо.Кардинальних змін нема,о то хі ба почали розвивати Мокотов та (колишні промзони)та Віланов(це вже під Варшавою)а так Варшава не дуже то і змінилась.
Варшава мені дуже нагадує Київ по плануваню,центр на правому березі ,старе місто розташовано там где в нас Поділ,на лівому березі в них теж спальні райони нічого цікавого там нема,діловий центр роздашовується приблизно там где в нас стоїть Парус з Експланадою.
Дуже люблю Варшаву і дуже хочу ше навідатись місяця на два
_Hawk_ no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old February 9th, 2009, 08:09 PM   #62
IllyaDe
Zp Style

IllyaDe's Avatar

Quote:
Originally Posted by _Hawk_ View Post
та ладно там і 10 років тому чисто було,я чесно кажучи великих змін не побачив з 2000 року між між тодішньою та теперішньою Варшавою ну зявилось пару нових будинків,десь розвязки зробили ітаке інше і всьо.Кардинальних змін нема,о то хі ба почали розвивати Мокотов та (колишні промзони)та Віланов(це вже під Варшавою)а так Варшава не дуже то і змінилась.
Варшава мені дуже нагадує Київ по плануваню,центр на правому березі ,старе місто розташовано там где в нас Поділ,на лівому березі в них теж спальні райони нічого цікавого там нема,діловий центр роздашовується приблизно там где в нас стоїть Парус з Експланадою.
Дуже люблю Варшаву і дуже хочу ше навідатись місяця на два
але вона не стоїть на пагорбах, та і менша хоч і більш чистіша
і до речі трошки виправлюв них Вісла тече на північ тому виходить що центр знаходиться на Лівому березі (:

Old February 9th, 2009, 09:58 PM   #63
_Hawk_
Moderator

_Hawk_'s Avatar

На останій фотці це типові Польскі села,по будинках видно шо там живуть небагаті люди,із того шо я памятаю то в подібних будинках жеве половина Польских селян,Поляки на таких будинках помішані майже всі вільні гроші вкладають в облаштуваня свого будинка.Біля кожного села є спеціалізовані супермаркети стройматеріалів по всій Польші іх тисячі,не дивно шо в Поляків 70%всіх журналів повязані з архітектурою,проектами домів.В людей ціль не машину купити чи пробухати і збудувати красивий сучасний будинок,нам ше в них вчитись і вчитись.
Old February 9th, 2009, 11:58 PM   #64
J@nek
Registered User

J@nek's Avatar

Likes (Received): 6

Quote:
На останій фотці це типові Польскі села,по будинках видно шо там живуть небагаті люди,із того шо я памятаю то в подібних будинках жеве половина Польских селян,Поляки на таких будинках помішані майже всі вільні гроші вкладають в облаштуваня свого будинка.Біля кожного села є спеціалізовані супермаркети стройматеріалів по всій Польші іх тисячі,не дивно шо в Поляків 70%всіх журналів повязані з архітектурою,проектами домів.В людей ціль не машину купити чи пробухати і збудувати красивий сучасний будинок,нам ше в них вчитись і вчитись.
Hawk,

I am interested in your opinion in the abouve post. Can someone please translate this into english or polish as I do not understand everything.
Cheers!
J@nek no está en línea   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 10:09 AM   #65
earth intruder
Dubaj mnie nie kręci

earth intruder's Avatar

Likes (Received): 8

google translator.

greets from Poland
earth intruder no está en línea   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 01:22 PM   #66
oranger
BANNED

oranger's Avatar

Likes (Received): 3

Quote:
Погоджуюсь що до будинків та житлового середовища. Коли з Польщі в"їжджаєш до України (принаймні у Волині), таке враження, що людям начхати на місце де вони живуть. Немає відчуття новизни навіть від тільки-но побудованого, мало квітів на балконах, все якесь зачухане...
oranger no está en línea   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 03:50 PM   #67
Fira
L'vivjak

Fira's Avatar

Likes (Received): 0

Волинь є поганим прикладом, там з невідомих мені причин завжди так було. Якщо заїжджати з боку Львівщини то різниця не така разюча. що справді кидається в очі - то стан доріг, але селяни за стан доріг не відповідають, нажаль.
Fira no está en línea   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 03:54 PM   #68
oranger
BANNED

oranger's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fira View Post
Волинь є поганим прикладом, там з невідомих мені причин завжди так було. Якщо заїжджати з боку Львівщини то різниця не така разюча. що справді кидається в очі - то стан доріг, але селяни за стан доріг не відповідають, нажаль.
Так про Львівщину я й не кажу Але це лише виняток з загального. Окрім Львівщини, з якого боку не заїжджай...
Old February 10th, 2009, 04:08 PM   #69
AlexFromAlczewsk
white Ukrainian pig

AlexFromAlczewsk's Avatar

Likes (Received): 5

Quote:
То не села, а передмістя Варшави, бо у ній самій є багато районів з такими будинками, які входять в міську зону. Що до чистоти, то хочу сказати, що у світі бачив тіки 2 міста, де була суцільна багнюка у центрі, й вилизані околиці - один то була Варшава, другий Одеса...
Що до змін за останні 8 років, то приведу деякі з будинків, котрі я, можу віднести, до справжніх подій у світовій архітектурі:
Агора - 2003-й рік:

Антарес - 2003-й:

Бабка тауер - 2001-й:

Спектра - 2004-й:

Блю поинт - 2001-й

Бельведер Центрум - 2006-й

Фінансовий центр Альянц - 2006:

Бізнес-центр Пулавська - 2003:

Біржа цінних паперів - 2000:

Олімпійський центр - 2004:

Циррус - 2004:

Краун Поінт - 2005:

Фокус фільтрова - 2003:

Готель Хілтон - 2007:

Готель Інтерконтіненталь - 2003:

ІБЦ - 2007:

Кредит банк - 2003:

Медіа бізнес центр - 2005:

Метрополітен - 2003:

Мокотов бізнес парк - 2005:

Кінотеатр Прага - 2007:

Телевізія Полсат - 2005:

ПЗУ - 2001:
image hosted on flickr

Готель Редіссон - 2004:

Рондо-1 - 2006:
image hosted on flickr

Найвижчий суд - 2002:

Телекомунікація Польска - 2001:

Громадське телебачення, будинок Б - 2005:

Трейд Тауер - 2000:

Варта тауер - 2000:
image hosted on flickr

Готель Вестін - 2003:

Золоті тераси - 2003:

Last edited by AlexFromAlczewsk; February 10th, 2009 at 04:18 PM.
AlexFromAlczewsk no está en línea   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 06:01 PM   #70
J@nek
Registered User

J@nek's Avatar

Quote:
Originally Posted by earth intruder View Post
google translator.

greets from Poland
I did use Google, but it did not do the job. Still dont understand it. Does it have to do with housing in Poland?
Old February 10th, 2009, 06:09 PM   #71
oranger
BANNED

oranger's Avatar

Трейд Тауер - супер!
Old February 10th, 2009, 06:18 PM   #72
AlexFromAlczewsk
white Ukrainian pig

Quote:
Originally Posted by J@nek View Post
I did use Google, but it did not do the job. Still dont understand it. Does it have to do with housing in Poland?
To niema ani jednego stosunku do mieszkaniuwki w Polsce, bo ten watek jest przyznaczony wylacznie Warszawie, jej zdjeciam i rozwoju.
Old February 10th, 2009, 06:59 PM   #73
Fira
L'vivjak

Fira's Avatar

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by J@nek View Post
Sorry pal, don't have much time to translate it to Polish, takes me longer than the English translation.
Google Translator won't be much of a help here since Hawk uses a lot of slang and "surzhyk", something that GT simply can't recognize.
To cut the long story short, he was giving a compliment to the polish villagers/suburbia inhabitants regarding their houses and their attitude to the housing in general. To have a nice house it's a big deal for poles, and they put as much effort as they can to achieve that. That's why there are so many architectural journals/magazines and home improvement and construction supermarkets in Poland, in contrast to Ukraine. And Ukies got to learn a lot of such an attitude...
Fira no está en línea   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 07:15 PM   #74
IllyaDe
Zp Style

IllyaDe's Avatar

2 AlexFromAlczewsk
а де Телевізія Полсат знаходиться?

і трошки до списку Алексу
Бібліотека, хоч і відкрита у 1999, проте дивіться самі

Всередині

Last edited by IllyaDe; February 10th, 2009 at 07:28 PM.
IllyaDe está en línea ahora   Reply With Quote
Old February 10th, 2009, 07:39 PM   #75
J@nek
Registered User

J@nek's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fira View Post
Sorry pal, don't have much time to translate it to Polish, takes me longer than the English translation.
Google Translator won't be much of a help here since Hawk uses a lot of slang and "surzhyk", something that GT simply can't recognize.
To cut the long story short, he was giving a compliment to the polish villagers/suburbia inhabitants regarding their houses and their attitude to the housing in general. To have a nice house it's a big deal for poles, and they put as much effort as they can to achieve that. That's why there are so many architectural journals/magazines and home improvement and construction supermarkets in Poland, in contrast to Ukraine. And Ukies got to learn a lot of such an attitude...
Thank You Fira, really appreciate you taking the time to explain.
Old February 10th, 2009, 07:49 PM   #76
AlexFromAlczewsk
white Ukrainian pig

Quote:
Originally Posted by IllyaDe View Post
2 AlexFromAlczewsk
а де Телевізія Полсат знаходиться?
Na vulyci Ostrobramskiej, to jest Praga Poludnie, u nyh na samomu vysokomu poversi znahodylasia studija rankovojy programy, de cherez vikna vidkryvavsia chudovyj krajevyd na centr Varshavy, ta zaraz jyjy zakryly...
Old February 10th, 2009, 07:50 PM   #77
IllyaDe
Zp Style

IllyaDe's Avatar

в тебе що вдома Польсака телевізія є?
Old February 10th, 2009, 08:05 PM   #78
AlexFromAlczewsk
white Ukrainian pig

Quote:
Po roboti ja maju mozhlyvist' pryjmaty bagato kanaliv, v tomu razi pol's'ki majzhe vsi..., je takyj termin monitoryng kanaliv, a vdoma ty bachiv shcho u mene za telebechennia, sucil'ni shl'uby...
Old February 10th, 2009, 08:31 PM   #79
_Hawk_
Moderator

_Hawk_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by AlexFromAlczewsk View Post
То не села, а передмістя Варшави, бо у ній самій є багато районів з такими будинками, які входять в міську зону.
Я в передмісті жив і тому знаю як виглядає,я до Варшави їзджу на машині із України через Раву Руську і по тій дорозі їду в напрямку Варшави через Люблін і на протязі зустрічається багато Польских сел в які теж заїждав і в не одне.Інфраструктура по всій дорозі суперова.супермаркети через кожні 10-20 км кожна третя автозаправка з сучасним авто салоном в стилі ха-тек,зустрічаються часто сучасні мотелі,по дорозі видно сотні сучасних заводів та логіческих парків і це все розтянуте на 300км в по всій дорозі,села виглядять досить пристойно в більшості будинки красиві,в багатьох перед будинками непоганий ландшафтний дизайн,хороші дороги і розвинута інфраструктура в самих селах,сучані школи,супериаркети,сучасні підприємства,в деяких селах навіть зустрічаються скляні офіси та банки,також бачив багато сучасних Костелів,або стародавній велитеньский костел в звичайному селі який побільше Київського буде.Я говорив про типові села які розташовані на великій відстані від великих міст,а передмістя мене чомусь не вразило.

Quote:
Що до змін за останні 8 років, то приведу деякі з будинків, котрі я, можу віднести, до справжніх подій у світовій архітектурі:
Я за бідівництвом у Варшаві слідкую ше з 1998року я коли туда в перше приїхав в 2000році то я мало шо для себе нового побачив бо всі сучасні будинки я вже бачив у себе в журналах і знав навіть скільки вони коштують,з тих пір цікавитись Варшавою не переставав як і іншими 500 найрозвинішими містами світу,в мене зараз на компі про Варшаву понад 5000 фоток і є всі їхні проекти і знаю 95% всіх їхніх новобудов в мене тіль ки 190 сучасних бізнес центрів різних Варшавських є(їхні фото в декількох ракурсах)тому виставляти ті фотки було не обовязково,я досить частий гість на Польскому форумі.Якшо хочете то я теж можу виставити всі БЦ шо в мене є!
Old February 10th, 2009, 08:34 PM   #80
_Hawk_
Moderator

_Hawk_'s Avatar

Quote:
Постав собі сопутник і в тебе буде,в мене понад 30 програм і то ті які я не полинився знайти.На західній Україні добре ловляться Польскі канали і якість там набагато краща чим в Україніських.

Reply

Tags
czas na napinki, paczta hamy!, warsaw

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules