|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 | |
|
Moderator
|
Quote:
Варшава мені дуже нагадує Київ по плануваню,центр на правому березі ,старе місто розташовано там где в нас Поділ,на лівому березі в них теж спальні райони нічого цікавого там нема,діловий центр роздашовується приблизно там где в нас стоїть Парус з Експланадою. Дуже люблю Варшаву і дуже хочу ше навідатись місяця на два
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zp Style
|
Quote:
, та і менша хоч і більш чистішаі до речі трошки виправлюв них Вісла тече на північ тому виходить що центр знаходиться на Лівому березі (: ![]()
|
|
|
|
#63 |
|
Moderator
|
На останій фотці це типові Польскі села,по будинках видно шо там живуть небагаті люди,із того шо я памятаю то в подібних будинках жеве половина Польских селян,Поляки на таких будинках помішані майже всі вільні гроші вкладають в облаштуваня свого будинка.Біля кожного села є спеціалізовані супермаркети стройматеріалів по всій Польші іх тисячі,не дивно шо в Поляків 70%всіх журналів повязані з архітектурою,проектами домів.В людей ціль не машину купити чи пробухати і збудувати красивий сучасний будинок,нам ше в них вчитись і вчитись.
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Quote:
I am interested in your opinion in the abouve post. Can someone please translate this into english or polish as I do not understand everything. Cheers! |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Dubaj mnie nie kręci
Likes (Received): 8
|
google translator.greets from Poland
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
L'vivjak
Likes (Received): 0
|
Волинь є поганим прикладом, там з невідомих мені причин завжди так було. Якщо заїжджати з боку Львівщини то різниця не така разюча. що справді кидається в очі - то стан доріг, але селяни за стан доріг не відповідають, нажаль.
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
BANNED
|
Quote:
Але це лише виняток з загального. Окрім Львівщини, з якого боку не заїжджай...
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
white Ukrainian pig
Likes (Received): 5
|
То не села, а передмістя Варшави, бо у ній самій є багато районів з такими будинками, які входять в міську зону. Що до чистоти, то хочу сказати, що у світі бачив тіки 2 міста, де була суцільна багнюка у центрі, й вилизані околиці - один то була Варшава, другий Одеса...
Що до змін за останні 8 років, то приведу деякі з будинків, котрі я, можу віднести, до справжніх подій у світовій архітектурі: Агора - 2003-й рік: ![]() Антарес - 2003-й: Бабка тауер - 2001-й: ![]() Спектра - 2004-й: ![]() Блю поинт - 2001-й ![]() Бельведер Центрум - 2006-й ![]() Фінансовий центр Альянц - 2006: ![]() Бізнес-центр Пулавська - 2003: ![]() Біржа цінних паперів - 2000: ![]() Олімпійський центр - 2004: ![]() Циррус - 2004: ![]() Краун Поінт - 2005: ![]() Фокус фільтрова - 2003: ![]() Готель Хілтон - 2007: ![]() Готель Інтерконтіненталь - 2003: ![]() ІБЦ - 2007: ![]() Кредит банк - 2003: ![]() Медіа бізнес центр - 2005: ![]() Метрополітен - 2003: ![]() Мокотов бізнес парк - 2005: ![]() Кінотеатр Прага - 2007: ![]() Телевізія Полсат - 2005: ![]() ПЗУ - 2001: image hosted on flickr ![]() Готель Редіссон - 2004: ![]() Рондо-1 - 2006: image hosted on flickr ![]() Найвижчий суд - 2002: ![]() Телекомунікація Польска - 2001: ![]() Громадське телебачення, будинок Б - 2005: ![]() Трейд Тауер - 2000: ![]() Варта тауер - 2000: image hosted on flickr ![]() Готель Вестін - 2003: ![]() Золоті тераси - 2003: ![]()
... Last edited by AlexFromAlczewsk; February 10th, 2009 at 04:18 PM. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
BANNED
|
![]() Трейд Тауер - супер!
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
white Ukrainian pig
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#73 | |
|
L'vivjak
Likes (Received): 0
|
Quote:
Google Translator won't be much of a help here since Hawk uses a lot of slang and "surzhyk", something that GT simply can't recognize. ![]() To cut the long story short, he was giving a compliment to the polish villagers/suburbia inhabitants regarding their houses and their attitude to the housing in general. To have a nice house it's a big deal for poles, and they put as much effort as they can to achieve that. That's why there are so many architectural journals/magazines and home improvement and construction supermarkets in Poland, in contrast to Ukraine. And Ukies got to learn a lot of such an attitude...
|
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zp Style
|
2 AlexFromAlczewsk
а де Телевізія Полсат знаходиться? і трошки до списку Алексу Бібліотека, хоч і відкрита у 1999, проте дивіться самі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Всередині ![]() ![]() ![]()
Last edited by IllyaDe; February 10th, 2009 at 07:28 PM. |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
white Ukrainian pig
|
Na vulyci Ostrobramskiej, to jest Praga Poludnie, u nyh na samomu vysokomu poversi znahodylasia studija rankovojy programy, de cherez vikna vidkryvavsia chudovyj krajevyd na centr Varshavy, ta zaraz jyjy zakryly...
|
|
|
#77 |
|
Zp Style
|
в тебе що вдома Польсака телевізія є?
|
|
|
#78 |
|
white Ukrainian pig
|
Po roboti ja maju mozhlyvist' pryjmaty bagato kanaliv, v tomu razi pol's'ki majzhe vsi..., je takyj termin monitoryng kanaliv, a vdoma ty bachiv shcho u mene za telebechennia, sucil'ni shl'uby...
![]()
|
|
|
#79 | ||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Я за бідівництвом у Варшаві слідкую ше з 1998року я коли туда в перше приїхав в 2000році то я мало шо для себе нового побачив бо всі сучасні будинки я вже бачив у себе в журналах і знав навіть скільки вони коштують,з тих пір цікавитись Варшавою не переставав як і іншими 500 найрозвинішими містами світу,в мене зараз на компі про Варшаву понад 5000 фоток і є всі їхні проекти і знаю 95% всіх їхніх новобудов в мене тіль ки 190 сучасних бізнес центрів різних Варшавських є(їхні фото в декількох ракурсах)тому виставляти ті фотки було не обовязково,я досить частий гість на Польскому форумі.Якшо хочете то я теж можу виставити всі БЦ шо в мене є!
|
||
|
|
|
|
|
#80 |
|
Moderator
|
|