|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#2361 | |
|
SuperMod
|
Quote:
No dobro, ja ću malo poslikat pa ću vam iz prve ruke reći. PS...nisam uopće ni imao u planu ići na gagu, ali sad me nekako polako i euforija hvata
|
|
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Organ nereda
Likes (Received): 774
|
Miješate kruške i jabuke.
Ne može se porediti rock glazba koju izvodi U2 sa novim tehnološkim pop-om, kojeg izvodi Lady Gaga. Pop izvođači neće nikada niti imati tu karizmu rock izvođača, jer se uz rock više vežu određene društvene, socijalne i druge poruke, dok su vokal i razina izvođenja u drugom planu. Ono što Lady Gaga može otpjevati, Bono Vox i ekipa mogu samo sanjati. Mislim da je cura iskočila svojim kvalitetom i pomela sve pred sobom, i to u vremenu kada se mislilo da je moderna glazba zaklopljeno poglavlje i da nitko više ne može stvoriti nešto novo, kreativno i promotivno. U2 nikada ne bi stekli toliku svjetsku popularnost da im splet okolnosti (irsko porijeklo, problem sj. Irske itd.) nisu odredili putanju i karijeru. |
|
|
|
|
|
#2363 |
|
SuperMod
|
Sve je stvar ukusa isto. Ja imam album od U2 (All that you cant leave behind) i to je najgori album koji sam ikada kupio
Osim pjesme It's a beautiful day, ostalo mi je neslušljivo.
|
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
ruralan
Likes (Received): 568
|
Quote:
![]() meni je primjerice pjesma "Kite" (jbg malo nezgodan naslov pjesme ) s tog albuma jedna od najboljih pjesama ikad snimljenih... prebolesna stvar...dok mi je primjerice "The Joshua tree" jedan od najboljih albuma ikad snimljenih... čista antologija...
|
|
|
|
#2365 | |
|
SuperMod
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
ruralan
|
Quote:
poslušaj pjesmu, tekst... zaista ne znam nikog kom ova pjesma ne valja...
|
|
|
|
#2367 | |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2368 |
|
SuperMod
|
ma znam tu stvar
kažem, imam originalni album ![]() al eto, ta pjesma ničime ne zaokuplja moju pažnju, čak štoviše, bezlična mi je. |
|
|
|
|
|
#2369 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Dakle ljudi žena je, da se razumijemo, umjetnik. Sama po sebi. Njena pop glazba nije umjetnost nego kič i smeće. Ali ona zaista jest; vidio sam hrpu clipova na jutujubu gdje žena svira klavir rukama i nogom i to ga odlično svira. E sad; njena propagandna mašinerija zaslužuje svaku pohvalu jerbo je od jedne nepoznate pjevačice uspjela stvoriti uberpopularnu zvijezdu. Sve "njene" kreacije su pokradene od kreacija gotovo nepoznatih ljudi [također hrpetina klipova na jutjubu + na hrpetini njuz sajtova]; dakle nije originalna. Originalna je samo i jedino propagandna mašinerija koja stoji iza nje.
Meni je osobno žao što se žena ne bavi glazbom u nekom kvalitetnijem žanru tipa blues ili jazz ali tada ne bi bila planetarni zmaj nego bi žarila i palila samo u određenim krugovima. Za to definitivno ima potencijala jerbo em odlično pjeva em odlično svira em je kreativna... |
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Registered User
|
Koliko je uopće karti bilo u prodaji? Nekaj su rekli da će biti smanjen kapacitet zbog velike pozornice.
|
|
|
|
|
|
#2371 | |
|
Organ nereda
|
Quote:
Dovedi ih sve (pokojne i one žive) u glazbeni studio i daj im da to sve otpjevaju uživo. Mala ih šije samo tako.
|
|
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Registered User
Likes (Received): 115
|
Lady Gaga mi je totalno bezveze.... mediji će ju žvakat još godinu dvije i onda ispljunut... rađe bi poslušao Lady Ganga
|
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Ovo je svetogrđe. ![]() Nek Gaga otpjeva ove dvije pjesme na koncertu pa ću se složiti s tobom: http://www.youtube.com/watch?v=FaGaf...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=1slq_FwRN8o Nekak sumnjam da bi mogla. |
|
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 68
|
|
|
|
#2375 | |
|
ruralan
|
Quote:
neš ti spektakla... ja biJo na koncertima od zečića, bulića, stavrosa, đuke ćaića.... nek nadmaši to
|
|
|
|
#2376 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
SuperMod
|
Quote:
da, kapacitet je manji zbog navodno jako velike pozornice. |
|
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Organ nereda
|
Quote:
![]() Pogledati u 480 p rezoluciji. |
|
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2380 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Pa ako vjeruješ svemu što ona kaže a ne želiš se osobno informirati onda ostani na tome :*
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|