|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Registered User
|
Quote:
nemoj ti mene krivo shvatit ja želim da se sto vise toga odigra u Areni da Arena uđe u vlasništvo grada ( ovo me ispravite ako griješim jer nisam siguran ) i da se otplate dugovi gradnje Arene i slažem se sa tobom da je to za ovaku Arenu premalo
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Registered User
|
Konacno su se i na Google Earthu sjetili malo updatat satelitske snimke, ali nazalost vec u pocetku ponovo kasne pola godine... :-(
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Partizan će svoju zadnju tekmu u grupi protiv PAO-a odigrati u BG Areni, bilo bi lijepo kada bi i Cibona ugostila CSKA u ZG Areni, pogotovo ako dobiju Sienu. Vjerujem kako bi došlo minimum 10-12 000 na tekmu.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Grad heroj
Likes (Received): 1
|
brijem da bi bila puna.
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
Čuo sam da je Mišo ipak dobio Arenu umjesto planirane Cibone, zbog velikog interesa.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
ruralan
Likes (Received): 591
|
evo čitam jutros u sportskim da bi f4 nlb lige mogao završiti u areni zagreb....
nemam ništa protiv, nek stave prihvatljive cijene i moglo bi se napuniti...
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Grad heroj
|
Kaj neće biti u Zadru?
|
|
|
#89 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Ako se ne kvalificiraju , ne.
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
Likes (Received): 117
|
Koji Zadar?
Nebudu oni vidli f4 osim ako se čudo neko ne dogodi.. a u to sumnjam s obzirom na stanje koje im je u klubu. Morali su FMP dobit sad zadnje kolo... al nisu. Ak sad izgube od Zvezde sve je gotovo. |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Grad heroj
|
Kaj tako loše stoje
|
|
|
#92 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
Index.hr
Raspisan novi međunarodni natječaj za upravljanje Arenom Zagreb ![]() MEĐUNARODNI natječaj za upravljanje rukometnom dvoranom Arenom Zagreb, jučer je ponovno raspisan, a raspisala ga je tvrtka Arena Zagreb d.o.o., koja je svojevrsna tvrtka kćer Zagrebačkog holdinga. O raspisivanju natječaja medije je danas izvijestio Dušan Viro, glasnogovornik Holdinga te dodao kako je isti otvoren do 18. ožujka. Najbolji ponuđač, nakon izbora Povjerenstva, sklopit će sedmogodišnji ugovor o upravljanju Arenom. Glavni kriterij u izboru za najboljeg ponuđača bit će osiguranje isplativosti dvorane, dovođenjem svjetski poznatih izvođača i imena, istaknuo je Viro. Osim u hrvatskim novinama, natječaj je objavljen i u britanskom listu Financial Timesu. Prvotni natječaj iz siječnja ove godine, poništen je zbog nepotpune dokumentacije te neuplaćivanja pet milijuna kuna novčane garancije, koja je novim natječajem drastično smanjena i sad iznosi samo pet tisuća kuna. Viro je istaknuo kako očekuje da će se na natječaj prijaviti i neke domaće tvrtke, koje se bave tom vrstom organizacije, unatoč tome što neki mediji već pišu kako se očekuju iste tvrtke na natječaju, a one su njemačka tvrtka SMG te tri američke tvrtke, Vimex, AEG i Global spectrum. http://www.index.hr/vijesti/clanak/r...eb/423833.aspx |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 201
|
Quote:
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" Last edited by Sawovsky; March 5th, 2009 at 11:12 PM. |
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Grad heroj
|
Istina,kao neki brontosaur
|
|
|
#96 | |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 21
|
Quote:
Pa i bilo je već. 17.000 80ih protiv Macabija. Isto su ovako svi prolazi bili zakrčeni. Atmosfera je bila luda ali... |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 279
|
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Registered User
|
Skini sa http://www.sport-scene.net/ stare utakmice Cibone pa budeš vidio da je moguće
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 279
|
Quote:
makar ne moram pogledat tekmu jer sam u zadnjih 15ak godina barem 20 puta godisnje bio unutra, znaci barem 300 puta sam bio u toj dvorani i po mojoj procjeni je nemoguce natrpati 17.000 ljudi na tribine.. mozda je fizicki nekako izvedivo, ali ne znam na sto bi to licilo Last edited by FredPerry; March 7th, 2009 at 04:16 AM. |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
Ako je u DS bilo 17k ljudi, onda jih je ovdje bar 35-40k