|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#81 |
|
SuperMod
|
ma ne radi se sad tu točno o lijevo-desnim političkim svjetonadzorima, jer nije da ni meni svi lijevi ljudi pašu, a svi desni ne.
ljudima u sesvetama generalno fali kulture bilo u uređenju njihovih kuća, bilo u njihovom ponašanju ili nečem trećem. |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
ruralan
Likes (Received): 548
|
Quote:
ili kockaste četverokatnice... onaj kafić A8 odmah ispod ovog gradilišta, ono je čudo nadogradnje, zapravo mi nije jasno kako ono uopće stoji... milijardu nekakvih priljepaka na kuću ![]() ali toga ima svugdje... isto tako u sesvetama i okolici sam vidio neke od najljepših novonapravljenih kuća i sređenih okućnica...
|
|
|
|
#83 |
|
Master Planner
Likes (Received): 64
|
Meni osobno u Sesvetama ljudi odgovaraju, žene zgodne crne, muski vise vole popit nego smrkat...jedino me malo zivcira(pogotov kod maldih generacija) materijalizam...gucci, paciotti-dubrava style uglavnom
evo par slika sesveta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sto se tice uredjenja kvarta, zadnjih par godina je ucinjeno dosta....preasfaltirana je Zgrebacka, Bistricka, Ninska i Vrazdinska(4 glavne ulice), uredjen park pored Crkve, trg D. Domjanica. takodjer su napravljeni i novi Vrtici (Sesvete, te su prosireni Luka i Brestje) te nove škole, Sopnica i Sela te su prosirene Kraljevac i Brestje...Uskoro cemo u Novom Jelkovcu valjda i bazen dobiti.... Ali Sesvetama kronicno fali novih prometnica, produzena Branimirova i nova veza sa Slavonskom
|
|
|
#84 |
|
SuperMod
|
super su slike
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
patolog
Likes (Received): 57
|
Quote:
ali nema investora koj ce ove stambene i industrijske zgrade odkupiti tak da srediste dalje nedostaje. pa kak ces i kvart planirat kad se ga totalno u razvojnom planu zaboravi. sjecam se jos kakav je to bio "hype" oko nove gimnazije. ali nakon toga pusiona. ko da ne postojimo. sesvete su istocni ulaz u grad i kao takav se mora i prezentirat. sta se tice mene, ja sam naviknut na okolnosti ali bolje da budemo realni. sesvete lici vise na tiranu i nije bas za dobar prvi dojam za zagreb. ja osobno nemam nist protiv. ali moram priznat da je razina kulture u zadnjim godinama jako pala. na pocetku devedestih su se ljudi suvremnije ponasali. znam jos za ekipu moje sestre. slusalo se modernu muziku, ljudi su bili vise otvoreni i vecina se jednostavno prirodnije ponasala nego danas.. naravno, seljaka ima uvjek i bez obzira ako ima gucci stvari na sebi ali nekako je veci dio ovih popixdio. naravno da ima ove turboseljake. ali ima vise normalnih ljudi. ova manjina je ako hocete najglasnija tak da se odmah misli da je citav "kvart" smotan ova "matebulicsabansaulicizacija" hoce se nadajuci uz nove projekte prema boljem okrenuti, jer je i negdje "trash-okolina" uzrok za "trash-ponasanje" i obratno. ![]() ali ipak nema vise kapaciteta za takvu nisku kulturu. trebamo nove realne projekte ko primjerno sportski park koj je vec dugo obecan da kompenziramo novo socijalno zariste u sopnici. necu ponasanje nekog sloja stanovnistva generalizirat hocu samo reci da su neki neboderi u novom zagrebu isto vec bolje dane imali u kojim se drugcije na njih gledalo nego danas. ali pred svima mislim da se udaljimo od glavnog "topica" i super su ti slike @zabonz
Last edited by sesvecan; February 20th, 2010 at 11:56 AM. |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Dobro taj preser style (najbitnije je koliko zlata imas na sebi i kakvu odjecu i cipele nosis, koliko potrosis kad izadjes van u Diamond, Pashu, Ludnicu, Fontanu i sl., koji auto vozis i s kojom manekenkom/djevojkom lakog morala si bio) postoji i u drugim kvartovima tipa Bukovac, Remete i sl.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
MondoItaliaGallery
|
kako napreduje trgovacki centar?
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
ruralan
Likes (Received): 548
|
ma nema ti još ništa extra, bio sam jučer tamo...
razrovano je sve, ajmo reć nekavo odguravanje zemlje... ništa specijalno... još se ništa nije zahuktalo... praktički isto kao i na zadnjim slikama...
|
|
|
#91 |
|
Registered User
Likes (Received): 111
|
s obzirom da je isti investitor koji je radio i Millenium shopping centar (ona bijela nakupina plastike pored Getroa) bolje se ne nadat previše unaprijed
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Informacije iz prve ruke; PP je na čekanju minimalno 2-3 godine isključivo zbog nemogućnosti dobivanja kredita. Dakle štanga. Živim u nadi da će ipak izvući lovušu od nekud
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
SuperMod
|
šteta stvarno, ali ne možemo reći da nije bilo za očekivati. Morat ćemo se strpit sa svim većim projektima još godinu / dve.promijenjeno iz U/C u "On Hold" |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
|
bok svima, ja sam novi ovdje i htio bih pitati ima li tko novih informacija o phoenix plazi? jer na njihovim stranicama još uvijek piše da je otvorenje u proljeće 2011... hvala svima s informacijama!
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
BANNED
|
Ništa. Stoji i stajat će još dulje vrijeme.
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Organ nereda
Likes (Received): 733
|
Web stranice Phoenix Park su redizajnirane i jako dobro djeluju, a i ažuriraju se:
http://www.phoenixpark.hr/ Također je napravljena podjela na 3 podstranice: http://www.phoenixplaza.com.hr/ http://www.hotelphoenix.com.hr/index.php/ http://www.phoenixlifestyle.com.hr/ Nešto se izgleda događa! Jel ima netko saznanja sa gradilišta? |
|
|
|
|
|
#97 |
|
BANNED
|
Te tri stranice postoje već valjda godinu ili dvije a Phoenix Lifestyle je firma koja prodaje namještaj već 10 godina i tamo sam kupio stol na kojem mi upravo stoji tipkovnica. Ništa se ne dešava, sve još uvijek stoji i, nažalost, neće tako skoro naprijed
![]() Onuda prolazim svaki dan, doslovno, i nema nikakvog muvinga na gradilištu. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
A disi kupio tipkovnicu?
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Registered User
|
Predsjednik Uprave Phoenix Grupe Kolak je "rođo" i po njegovim riječima uskoro bi se ponovno projekt trebao zakotrljati. Izvjestit ću vas ubrzo o konkretnijim stvarima.
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
BANNED
|
Ja od rođinog rođe u subotu čuo da projekt kreće i time je demantirao izjavu par dana prije. Otišao danas do gradilišta i vid' vraga - hrpetina kamiona i bagera koji čak i rade
![]() Nego, pitanje je samo dal je to samo nastavak čišćenja terena ili i gradnja dolazi u paketu. Spomenuo je i da se ovo gradi po fazama. Fiiijuuuuuuuuu
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| zagreb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|