|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 | |
|
Hello
Likes (Received): 6
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
The Earth Spectator
Location: Žilina/Handlová, Slovakia, these days Plaňany (central Bohemia - Czech Republic)
Likes (Received): 1
|
Musim s tebou nesuhlasit. Ak by investori mali dobre nastudovane, co im ako bude vynasat a aka bude navratnost, nebolo by na Slovensku tolko prazdnych a nedostavanych projektov. Tie prazdne mi nevadia, aspon nespatia, ale tie druhe ano. Stale je tu u nas vela podnikavcov, ktori idu po hlave aj cez mrtvoly a dopadne to zle. A ked niekde zivaju prazdnotou hotely, stavat dalsi mi pride dost nezodpovedne. Treba dufat, ze vedia co robia, ale vravim, to je u nas skor vynimka ako pravidlo. Hlavne, vsetci chcu nenormalne zarobil. Netrapi ma ci zarobi, alebo prerobi investor, to je jeho blbost, ale problem je, ked nieco rozbehne a potom sa to zastavi, lebo zisti, ze to nezvladne. Takych prikladov mame dost v kazdom meste a to je to, co ludi zaujima. Mna teda rozhodne.
|
|
|
#64 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
ak vlastni stavbu firma ktora je v konzorciu a ma obchodovatelne akcie da si ju do assetu a moze predavat svoje akcie pretoze vypada bohatsia (na papiery) a dokonca moze zauctovavat zhodnocovanie tejto stavby do svojho majetku - vypada rocny report firmy dobre pre dalsich potencionalnych akcionarov a obratom si konzorcium navysi svoj majetok na dalsiu expanziu |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Last edited by Henrich37; May 10th, 2010 at 07:57 AM. |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
|
neda mi to nevyjadrit sa..
![]() sunshineBB: neries to s nim.. urbanizmus je jeho spanielska dedina a henrich... ty uz prestan do kazdeho mimo zilinskeho fora pisat o stavbach v ziline.. na to je tu to zilinske aby sa tam pisalo.. tieto fakty o OC mirage podla mna kazdy zbehli obcan tohto fora pozna.. a ked nie tak sa pride pozriet do ZILINSKEHO fora, kde maju prispevky tohto typu miesto.. a poopravim ta.. ta stavba JE v pamiatkovej rezervacii
|
|
|
#67 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ja som tu len napísal názor na hotel v Slovenke a na SunshineBB som tu vôbec slovne neútočil, tak neviem prečo by som slobodne nemohol písať do ktoréhokoľvek fóra a mal by som písať iba do žilinského fóra. Ja ťa tiež nežiadam aby si písal len do žilinského fóra. Ja si myslím že odpúšťať je ľudské a ja sa na SunshineBB za jeho slovné útoky už nehnevám a verím že aj on sa do budúcna vyvaruje slovných útokov na mňa. ![]() No a čo sa týka OC Mirage tak som si istý že NIE JE v mestskej pamiatkovej rezervácii a je iba na jeho hranici. Videl som mapku kde je MPR ohraničená na horný a dolný val. Stará fara a teda aj OC Mirage je na hranici ale nie vo vnútri MPR. To nič nemení na tom že je to megalomanská stavba sýrskeho podnikateľa Trabelsieho. No a aby sme neboli úplne OT tak sa spýtam ako pokračuje výstavba cestného obchvatu Banskej Bystrice. |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Hello
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
henrich odpoved mas v Offtopicu.. mam BB az priliz moc rad aby som si tu vylieval moje pocity na tvoje ..... komenty
|
|
|
#70 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#72 |
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
|
|
|
#73 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
aktuálny článok
http://reality.etrend.sk/realitny-bi...t-uz-bura.html |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
na FB stranke Slovenka Resort vcera pribudol komentar:
Predbezny termin vystavby je na koniec oktobra 2010 a planovane dokoncenie shoppingu na 11/2011. Byty o 3 mesiace neskor. Hotel je planovany v 2. etape, cize zaciatok jeho vystavby po dokonceni bytov. Oplastenie hotela vsak bude hotove aby ...majitelia bytov nemali pocit byvania na stavbe. Robime vsetko pre to aby to stalo co najskor a snazime sa nepodcenovat pripravnu fazu. Verim ze v reale to bude ovela lepsie ako na vizualizaciach
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
like travelling
Likes (Received): 7
|
no podla mna najviac fesne vypada projekt na papieri pripadne virtualny nez skutocnost.... tu by sa o tom dalo diskutovat, teda pockame si na realnu stavbu a hlavne dokoncenu. ps: uvitam obchody typu A3 Sport, Sport, Humanic, Hudy Sport a verim ze dalo by sa pokracovat
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Registered User
|
mam pocit, ze v pripade Slovenky sa to posuva uz po niekolkykrat. Naposledy mali zacat prace prave v auguste a potvrdil to aj investor, avsak zrejme sa to znova oneskori. Dufajme, ze zacnu co najskor. Na ten skelet je sice celkom zaujimavy pohlad, ale zase odtial-potial... uz som sa ho nakochal dost
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Hello
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Registered User
|
Quote:
Začiatok prestavby bývalej Slovenky sa oneskorí: http://www.bystrica24.sk/news.php?extend.63888 Ak som to cele spravne pochopil, tak na zaciatku juna, ked davali vyjadrenie o starte vystavby v auguste predpokladali, ze UPD budu na konci jun schvalovat poslanci. Do tohto zastupitelstva to vsak pripravit nestihli a tak musia cakat na dalsie, ktore je 21. septembra. Potom musia pockat na stavebne povolenie, ale to uz snad pojde rychlo. V kazdom pripade som happy, ze to zije a udajne su aj financie, takze snad tento zaujimavy projekt (aj so svojim netrebnym hotelom) bude do tych dvoch rockov stat... malo by to ist uz potom rychlo, skelet maju ready
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Hello
|