|
|
| daily menu » news links | rate the banner | guess the satellite | guess the city | one on one |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Навчальні заклади
Академія міністерстіва національної безпеки ![]() Воена Академія Академія мистецтв Ректоріат Університета ![]() Університет ![]() Академія Фізико математичний факультет ![]() ![]() Школа Школа на 1000 учнів
Last edited by _Hawk_; March 9th, 2009 at 08:12 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Музеї
Національний Музей Один з пяти холлів Музей мистецтв Державна Академія художиств холл ![]() Музей образотворчих мистецтв ![]() холл ![]() ![]() Музей насіння Історичний Музей Музей міста |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Театри
Оперний театр Нажаль інтерерів нема,він набагато розкішніший за драматичний( Драматичний театр ![]() ![]() Ляльковий театр холл Театр ім.Молланепеса ![]() ![]() ![]() Театр зал Новий театр |
|
|
|
|
|
#4 |
|
STEN
|
Шо Ашхабад шо Астана,Алма-Ати ітд.ітп. якись в них однаковий середньоазійскій стиль сформувався!!!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Quote:
Ашхабад набагато розкішніщ виглядить,більше палаців,більше білого мармуру та позолоти,тисячі фонтанів та сотні золотих куполів. Я тільки половину цікавих будівель Ашхабада виклав,в переді ще біля 70 розкішних висоток,мечеті,памятники,спортивні спуруди,ТЦ,готелі і.т.д |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zp Style
|
твої слова?
Last edited by IllyaDe; March 10th, 2009 at 12:14 AM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
STEN
|
Не буду категорично спорити яке з цих міст розкішніше так як не був ні в одному із них,але такого просто бути не може шоб столиця Казахстану (регіонального лідера який набагато розвинутіший,ВВП в і населення в нього в 4 раза більше ) була гірша чим столиця Туркменії.Спеціально прочитавши твій коментар заліс в Google Maps і то шо я побачив в Астані (напевне це Нова Астана) говорить прото шо палаців хморочосів фонтанів і просто цікавих будівель більше якраз там !!!А архітектура вних схожа в навіть парламенти подібні
![]() ![]() В Улан-Баторі столиці Монголії то саме тілбки перед білою хатою ше статуя Чінгіс Хана стоїть!!!І стилі в яких вони це всьо будують ідентичні це добре видно з Google Maps як вони поєднують сквери фонтани водойми з адмін. будинками Мечетями і так дальше.центр Ашхабату дуже нагадує Нову Астану!!! Last edited by STEN15; March 9th, 2009 at 09:52 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Ти пост читав
яж тобі пояснював що я виклав тільки маленьку частину Ашхабада,ще до більшості будівель багато поверхівок очерідь не дійшлаОсь фото тих будинків,їх в Ащхабаді біля 80ти І ти блін якість зрівняв як х*й з пальцем,в Ашхабаді всі фасади будинків облицьвують білим мармуром кв.м якого коштує 200 дол плюс всілякі там штучки позолочені,а в Астані будинки або штукатурять кв.м коштує 15дол або обліцовують навісними панелями 30 дол м.кв вже не раз від цього будинки горіли.Та і ти хоч знаєш в скільки обходяться ці всі палаци?...Одна Опера з Президенским палацом тянуть на 600млн.дол це офіційні дані,а в Астані Президенский палац стоїть 100млн.Тобто один Ашхабадский палац коштує приблизно як 40 поверховий скляний хмарочос.А ти всьо на висоту дивишся,а в якості будівництва нічого не тямиш. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
STEN
|
Можливо деякі будинки там якісніші але сумніваюсь шо весь центр Ашхабаду облицьований білим мармуром.Хіба я писав шо якшо в місті бідьше висоток значить воно краще,на висоту я не дивлюсь я написав шо загальне враження Астани а це генеральний план нового центру кількість палаців мечетів скверів фонтанів не споступаються Ашхабаду!!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zp Style
|
рєбяткі не сріться, ось вам Ашгабад панорама, щоб все стало на місця
![]() ![]() П.С. Алмати має зовсім інший вид, в ній цієї мішури зовсім немає
|
|
|
#11 |
|
STEN
|
Ніхто не среться,це _Hawk_ трохи нервується.причом тут Алмати я про Астану говорю!!!
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
|
Quote:
Я взагаліто на цьому форумі ніколи не нервувавсь,оскільки все це дурниці і спори це звичайна річ,вони мене не виводять. Last edited by _Hawk_; March 10th, 2009 at 12:33 AM. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
STEN
|
Слова мої,але я мав на увазі схожість деяких будинків і архітектурних стилів які домінують на середньому сході,а не про схожість міст Алмати і Ашхабаду.Пізніший спор стосується лише Астани і Ашхабаду!!!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
Фото Ашхабада з висоти,можете порахувати багатоповерхівки
Фотки різних кварталів |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
ну от скажіть мені, як в країнах з сухим кліматом вмудряються озеленювати все, травичку садити і постійно поливати, а в нашій всіма любимій Україні і ніби кліматичні умови сприяють, але з цим ділом справи куди гірші
![]() Дякую, _Hawk_, за чудову тему і фотографії (правда, на першій сторінці декілька твоїх постів зовсім не відображають фото). Гарно Туркменбаши розбудував Ашхабад!
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderator
|
IllyaDe,прибери будласка світлини Алмати,все ж таки це тема по Ашхабаду,не хотілосьби засирати гілку постороніми фотографіями,Стену 15 ти вже доказав що це зовсім різні міста.
На цьому спори по схожості припиняем!...Мені ще кучу світлин викладати. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
Резиденції
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
Все дуже пишно, у золоті та мармурі.
Але, іноді все воно мені нагадує роботи якого учня Бофіля, якому замовили створити щось з національним колоритом. Архітектори цього всього відомі?
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
богато и однообразно...
Знаю,что некрасиво так говорить про других,но простят меня туркмены...это пошло ![]() Я понимаю,что долгое время живя в нищите и получим миллиардные газо-доллары,власть начинат вбухивать их в дворцы,в то время,как уровень жизни народа остаётся одним из самых низких в СНГ ![]() Ещё вот интересно,что на панорамных фотках,видны новые строения а всё остальное проостранство это какие-то лачуги-сараи...Интересно,а до того,как построили эти дворцы,город как выглядел? Из одних лачуг состоял? |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|