|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
ima rendera, i to kakvog
![]() prebolesno izgleda, samo naravno da nisu stavili ni datum ni vrijeme početka radova.. ništa ![]() bojim se da ne ispadne s tim kao s renderima trga slobode, velika reklama i ništa više evo slika:
|
|
#102 |
|
Osječko Est 1697
|
Prejebeno!!
To je to!![]() Zamislite jos nesto sređeno ispred, sigurno ce se kad se to bude gradilo sređivati i promenada ispred
|
|
|
|
|
#103 |
|
Registered User
Likes (Received): 95
|
Sta je on kupio i ovu rupu tik do hotela?! Mislim on je eksponent, koja grupacija stoji iza njega?! WTF? o cem se tu radi? kakva je to magla?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Osječko Est 1697
|
Promenada centar obuhvaca "cijelu rupu" E sad cije je šta....
|
|
|
|
|
#105 |
|
Registered User
|
De nemoj me sexat.. fucking shoping centar na dravi..ma valjd nece od tog bit nista, kako se u tajnosti radi, auu masno ce se podjelit para.. Kolko je ono rupa "vrijedila" kad se djaponja kacio s drzavom?
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Osječko Est 1697
|
Quote:
E neznam koliko je tada rupa vrijedila, nebih ti znao reci. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Registered User
|
A Koncertna dvorana?
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#108 |
|
Osječko Est 1697
|
Unutar kompleksa?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Pridruzujem ti se u cmizdrenju
![]() Mislim da je shopping centar teski promasaj. Ali cini mi se po renderu da ce tu biti neki stanovi, A - klase... Odlicno izgleda, anyway, samo da se dio prenamjeni u koncertnu/kongresnu dvoranu (ako i po tom pitanju ne dodje do neke ucjene od str Skoje tj. Hotela Osijek koji zivi od svojih polivalentnih dvorana...). ![]() Brca, ajmo sinkrono cmizdrit
|
|
#110 |
|
Registered User
|
aha, sad se stvari kristaliziraju, uvertira za promjenu GUP-a koji tu predvidja gradjevinu javnog znacaja (kongrsna, koncertna dvorana) da se dobije sica, kako bi si ovi u poglavarstvu mogli isplatit place, jer je taka situacija s proracunom BTW, za 1/3 rupe je predvidjeno 9,3 mil kuna, sto je pishljiva cifra..
idem jos cmizdrit, znam da vam je tesko i da nemate za place al nemojte mi sjebat rupu ![]() ![]() ![]() Z I V O T J E S U R O V
Last edited by brca1001; September 3rd, 2009 at 10:53 PM. |
|
|
|
|
#111 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
pa izgleda kao da će bit stanovi, vide se i neki bazeni na krovu, park na krovu..
ja se isto nadam da neće napravit od toga svega još jedan veliki shoping centar -.-' ..kad apsolutno nikakve informacije nisu stavili bilo bi lijepo da naprave dvoranu za koncerte unutra, ubace neke 'kulturne sadržaje' ili tako nešto.. sam da ne ponove grešku pa naprave još veći esseker centar, i ovaj dovoljno propada, koliki bi tek ovaj veći bio promašaj ![]() ![]()
|
|
#112 |
|
Registered User
|
da probam hobotnicu nacrtat:
1/5 B.G, 2/5 I.Š, M.Š, 3/4 i 4/4 (gradjani os koji sami sebi prodaju zemljiste), 5/5 ekipa koja se prodala za judine skude da bi dobila samo malo vece judine skude.. - jedan prijavljeni na natjecaju, haloo pametnom dosta.., naravno radi se o puno, puno manjoj cifri od 9 mil, radi se ljudi moji o crkavici. |
|
|
|
|
#113 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
ovo djeluje oogromoomnoo
takodjeer cmizdrim ak nece bit koncertna dvorana ili bilo sta takvo sto ce podizat kulturu zivljenja jebes stanove i soping centre vise dobro da nismo u jaadnoj siromasnoj slavoniji bilo bi super da ima studentska i gradska knjiznica plus koncertna dvorana plus neznam nekakve prostorije za kojekakve izlozbe mozda muzej moderne umjetnosti ak nist bar ce se ta rupa popunit i nece vise hotel tak iskakat od ostatka btw nekuzim ovaj park iza toga sta ce to isto bit zasadjeno koliko vidim nest na foru kappe cak i neko jezero i bazen ima
|
|
#116 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
ja mislim da će bit koncertno/kongresna dvorana u svakom slučaju, a moram reći i da je odlično imati jedan shopping centar u samom gradu, pogotovo na ovakvom mjestu. Meni se sviđa...jako
|
|
|
|
|
#117 |
|
Registered User
|
da ali ko su autori projekta, nista nije dano u javnost, ko, kada, kako, zasto?
POZVANI AUTORI: 1. Zoran Boševski, Boris Fiolić, „Studio BF“ Zagreb 2. Branimir Medić, Pero Puljiz, „De Architekten Cie“, Zagreb 3. Predrag Rechner, Osijek 4. Oliver Grigić, Osijek 5. Sabina Majdandžić, Osijek Za ocjenu radova imenovan je Ocjenjivački sud u sastavu: 1. Goran Rako, dipl.ing.arh. - predstavnik UHA / DAO, Predsjednik Ocjenjivačkog suda 2. Saša Randić, dipl.ing.arh. - predstavnik UHA / DAO 3. Miroslav Pavlinić, dipl.ing.arh. - predstavnik DAO 4. Ranko Radunović, dipl.ing.arh. - predstavnik DAO 5. Josip Škorić, dipl.ing.građ. - predstavnik Grada Osijeka 6. Ivan Šapina, dipl.oecc. - predstavnik „PANTEON GRAĐENJE“ 7. Damir Blažević, dipl.ing.arh. - predstavnik „PANTEON GRAĐENJE“ 8. Hrvoje Pandžić, dipl.ing.građ. - predstavnik „PANTEON GRAĐENJE“ 9. Tomislav Perović, dipl.oecc. - predstavnik „PANTEON GRAĐENJE“ Mislim nije ni meni gradjevina sama po sebi losa, ali opet taj os-komplex, multi-multi-polu-svasta nesto. (prekratki bazeni, zrinjevac, atletska staza, rukometna dvorana). Sta znaci shoping, gore stanovi, bazeni, ukomponirana koncertna dvorana i onako malo zelenila gore da svi budu sretni
|
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
|
ove betonske konzole (lisnato tjesto sto viri) neodoljivo vuku na franka lloyda wrighta + onaj park gore, vidi se otkle je crpljena inspiracija
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
inače bojim se da ovo neće nikad zaživjet, ali bih stvarno volio kad bi više konačno uredili tu rupu |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Osječko Est 1697
|
Quote:
Nek budu stanovi i koncertna dorana. |
|