|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 |
|
Higher, better
Likes (Received): 87
|
neuveriteľné, že v takej lukratívnej štvrti sa nachádzajú takéto spustnuté domy
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
paradne priestory, keby to tak islo odkupit "za korunu"
btw vy, co urbanoexplorujete, sa nebojite, ze tam nachytate dake choroby? samy bordel, urcite aj hlodavce, macky atd. mozno bezdomovci... |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Neviete co sa ma robit s tou nemocnicou na Zochovej alebo je to na predaj?
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
Na Zochovej som sa narodil...zvlastne pozerat sa teraz na to ako to vyzera.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Bývalý liečebný ústav v Horných Lefantovciach pri Nitre. Pred tromi rokmi ho zatvorili. Asi pred mesiacom som sa stretol so správcom a ten mi povedal, že bývalí majitelia z Maďarska ho darovali obci s tým, že tam bude liečebný ústav naďalej. Do roka by ho chceli zrekonštruovať a urobiť z toho znova liečebný ústav a aj blázninec. Je tam obrovský park a niekoľko ďaľších pavilónov okrem samotného kaštieľa.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
ta nemocnica zochova este vyzera dobre, ked sme pred siestimi rokmi robili "urban exploration" nemocnice na Partizanskej, to bolo ine peklo. Par rockov neskor odtial vyviezli 8 kamionov odpadu.
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Altstadter
Likes (Received): 37
|
Quote:
ale ak sa v tom priamo nevalas, nechytas vsetko do ruk alebo sa tam nezranis (klinec apod), nemal by si chytit nic nebezpecne... imho |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
112
Likes (Received): 1
|
Ono veľmi záleží od priestoru do akého sa púšťaš, ja nerobím podzemie takže s potkanmi sa moc nevídam a robím väčšinou objekty ktoré sú strážené a tak tam nie sú ani bezďáci, čiže tam vlaste celkom čisto a útulne.
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
illuminatus
Likes (Received): 161
|
Quote:
![]() ja robím zväčša objekty s množstvom zelene nepohrdnem ani európskými farbami s podivnými konštrukciami na nich ![]() btw. nemá niekto záujem ísť so mnou na hradby? (zároveň aj Esterházyho palác) nechcem ísť sám
|
|
|
|
#110 |
|
Registered User
|
Dá sa tam nejako rozumne dostať?
|
|
|
#111 |
|
112
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
illuminatus
|
Už dlhšie som si to tam okukoval. Myslím, že zo strany Podhradia, ako je tá lávka ponad Staromestskú sa dá vpohode dostať dnu (aj späť ...samozrejme treba preliezť). Od Dómu nie je šanca (príliš vysoký plot) a z Kapitulskej sa tam síce dostať dá, ale naspäť už asi nie...
OK, mohli by sme navrhnúť nejaký termín. Možno sa k nam niekto (možno Hidden) ešte pridá. ![]() btw. možete vziať aj foták, ten môj je kaput a myslím, že ho už ani nebudem opravovať (4 dni potom ako mu skončila záruka sa pokazil wieder )
|
|
|
#113 |
|
illuminatus
|
ad hradby: Vyhovuje pondelok 10.8. ?
|
|
|
#114 |
|
Registered User
|
[QUOTE=Phill;40695810]Už dlhšie som si to tam okukoval. Myslím, že zo strany Podhradia, ako je tá lávka ponad Staromestskú sa dá vpohode dostať dnu (aj späť ...samozrejme treba preliezť). Od Dómu nie je šanca (príliš vysoký plot) a z Kapitulskej sa tam síce dostať dá, ale naspäť už asi nie...
/QUOTE] od Domu sa da preliezt, dve mreze na tej brane su roztiahnute (na tej lavej strane), takze ak si utleho vzrastu tak sa prepchas + da sa aj zvrchu, ako su mreze pripevnene o mur tak tam si das nohu a prelezies ponad Staromestsku sa da. lahsie ale tade vyliezt von ako sa dostavat dnu btw na konci hradieb je kamera takze bacha na vec po leseni sa da dostat aj hore na tu vezu odkial je super vyhlad
|
|
|
#115 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
10.8 vyhovuje, ja som len tak skusal so Seemom, a myslim, ze z Domu by som sa prepchal aj cez tie tensie mreze
ale nebudem to skusak lebo sa mozno zaseknem
|
|
|
#116 |
|
Registered User
|
Ahojte exploreristi ;-)
Bohužiaľ sa nebudem môcť zúčastniť expedície na Hradby, ale rozhodne sa teším na vaše foto :-)
|
|
|
#117 |
|
112
|
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
|
nazdar, som tu nový
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registered User
|
.spigor. - Bolo by možné dohodnúť obhliadku ?
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Registered User
|
Cavte
Nevie niekdo ako je to na tejto vejenskej zakladni ci to je to opustene a tak http://maps.google.com/maps?ll=48.04...z=16&t=h&hl=en a este na tejto http://maps.google.com/maps?ll=48.13...z=16&t=h&hl=en Lebo isiel by som sa tam pozriet ale ci sa to oplati aby tam nebol nejaky s KGB alebo co
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|