|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#2761 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Se schimba intrarile in Timisoara. Primaria si CJT se apuca de modernizare pe Calea Girocului si o extind la 4 benzi opiniatimisoarei.ro Cred ca aceste largiri ar tb continuate si in cazul celorlalte localitati din jurul Timisoarei
|
|
|
#2762 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Asa este, numai ca in unele cazuri nu este posibil datorita retragerii mici fata de "sosea", iar in altele ... ar fi fara nici un rost tinand cont ca peste 1-2 km se ajunge oricum pe o singura banda pe sens
|
|
|
#2763 |
|
Romania
Likes (Received): 81
|
![]() In articol se spune ca largirea aceasta va fi realizata de la str Lidia pana in comuna. Dar eu sunt curios ce se va intampla intre Str. Musicescu si C.C. Maldini, unde nu este loc pentru largire.
|
|
|
#2764 |
|
Registered User
|
Am citit si eu, o vor inghesui ei cumva :P Oricum, eu ma refeream la alte intrari .. in general (de la 4 benzi la 2)
|
|
|
#2765 |
|
Skeptic
Likes (Received): 73
|
^ Există o zonă pe Girocului care îşi va pierde din farmec prin lărgirea drumului. Nu aş vrea să exagerez, dar casele acelea, mult retrase de la stradă, mi-au amintit un pic de Olanda cu verdeaţa din faţă. Deşi înţeleg perfect utilitatea lărgirii Căii Girocului, deja îmi pare rău de soarta minicartierului despre care vorbesc.
Pe de altă parte, poate că domnul primar ar trebui să se mai plimbe din când în când prin oraş cu maşina, pentru că multe din străzile Timişoarei sunt pulbere după ultimele ninsori şi deszăpeziri. |
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Registered User
|
Braytim se numeste cartierul
|
|
|
#2767 | |
|
N/A
Likes (Received): 8
|
Quote:
.Daca ai parcat neragulamentar, blochezi vreun acces la spital/institututie, trotuar sau incurci in orice fel circulatia altor vehicule sunt perfect de acord sa-ti fie saltata masina, deoarece, potential, pui in pericol viata altor persoane. 2. M-ai luminat. Si iti voi ramane etern indatorat. Tu iti dai seama ce populatie inculta avem de fapt ? Si prin populatie ma refer la umanitate in general. Toti considera strazile proprietati PUBLICE. Dar lasa, ca stim noi mai bine ca-s de fapt private. ![]() 3. Se rezolva. Schimbarea primarului, that is. |
|
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Registered User
|
Quote:
2.Din punctul tau de vedere tb vazuta ca o proprietate privata asta tu nu vrei sa intelegi.Nu poti face orice pe o proprietate publica , ce ar fi ca eu sa imi pun un cort in mijlocul strazi ca asa am eu chef??Sau imi parchez masina in mijlocul strazi ca doar e proprietate publica , deci dupa logica ta pot face orice, nu?? 3. Sa o vad si pe asta implinita
Timisoara Last edited by make21; February 24th, 2011 at 05:08 AM. |
|
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Romania
Likes (Received): 81
|
Quote:
|
|
|
|
#2770 |
|
Registered User
|
Daca am avea macar astfel de dezvoltari decente am ajunge departe, in prezent avem tot felul de peticeli la peticeli
|
|
|
#2771 |
|
Registered User
|
Banuiesc ca e vorba de una sau doua amenzi neplatite de o luna, o luna si?
Ca nu e normal daca iau 2 amenzi in aceasi zi si ma prinde si a treia oara sa mi-o ridice ca doar nu am cand sa le platesc. Last edited by Lrk; February 24th, 2011 at 02:08 PM. |
|
|
|
|
|
#2772 |
|
N/A
|
Normal nicidecum nu e, dar se intampla, din pacate. Si asta mi se pare revoltator.
|
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Registered User
|
@nenea_hartia
he-he de cand asteptam vesti de la tine....bine ai revenit!poate ne ajuti putin, cum mai stam cu centura Timisoara Sud ? dupa revizuirea sf-lui ar fi excellent sa stim si noi ce s-a mai modificat fata de prima versiune. ![]() nu s-au postat inca aici planurile de amenajare a intersectiilor, nodurilor, podurilor, etc cum existau publice pentru centura Nord si astfel tot proiectul este inca o necunostuta. din ce am mai aflat ambele noduri sunt fara bretele, s-a ales solutia cu sens giratoriu supratraversat pe pasaj pentru a limita suprafetele de teren ce trebuiesc expropiate iar intersectiile nu mai sunt in giratoriu si s-a mers pe solutia intalnita cu banda de virare la fel ca pe centura Lugoj....din pacate solutia asta creste fluenta traficului dar s-a dovedit foarte periculoasa pentru soferii care nu sunt atenti, nu exclud nici oboseala care pot provoca accidente foarte grave..
Who Do You Love Now Last edited by Dani_0307; February 24th, 2011 at 07:18 PM. |
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Registered User
|
Quote:
super....din mai multe parti usor usor strangem informatii utile...![]() daca avem constructorul in Septembrie inseamna ca raman in picioare termenele date de CNADNR pentru inceperea lucrarilor in 2011 si finalizarea in 2013 ![]() nu este nici o surpriza ca nu este actualizat, valoarea estimata a proiectului merge catre 80-100mil euro in opinia mea....25-30 mil euro sunt numai cele 3 pasaje peste calea ferata.
|
|
|
|
#2776 |
|
r a t t . r o / f o r u m
Likes (Received): 55
|
O stire SOC pentru toti abonatii de cablu RDS si UPC...
RCS & RDS ar putea prelua reţeaua UPC din România Joi, 24 Februarie 2011 În viitorul apropiat, pe piaţa furnizorilor de cablu TV, DTH şi internet din România s-ar putea produce schimbări spectaculoase. Conform jurnalistului Cătălin Tolontan, în aceste zile se discută, în străinătate, o înţelegere prin care RCS & RDS, principalul operator de cablu şi de DTH, ar urma să preia reţeaua competitorul său UPC în România. "Atât RCS cât şi UPC au afaceri pe mai multe pieţe est-europene, astfel încât tranzacţia ar putea însemna cedarea României de către UPC, în schimbul unui alt teritoriu, la care să renunţe RCS. Efectele unei astfel de mişcări sunt incalculabile, nu doar pentru piaţa de cablu şi de platforme TV prin satelit, ci şi pentru cea de furnizori de internet. Deşi nu există cote de piaţă unanim recunoscute, RCS şi UPC reprezintă împreună, aproape la orice estimare, cel putin 55% din piaţă!", scrie redactorul şef al cotidianului naţional Gazeta Sporturilor. Pentru moment, reprezentaţii celor două companii nu au dorit să comenteze posibila tranzacţie. Sursa: Ziua de Vest |
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Registered User
|
![]() Personal,nu cred ca cei de la Consiliul Concurenţei vor aproba aceasta preluare. UPC sa faca bine sa vanda catre un alt operator daca tot vor sa vanda. |
|
|
|
|
|
#2778 |
|
|
Ei vand cui vor si cand vor.
|
|
|
|
|
|
#2779 |
|
N/A
|
De cativa ani buni se tot zvonea ca Deutsche Telekom vrea sa intre pe piata din .ro.
Oportunitate buna de a face asta, mai ales ca DT era mult timp interesata de RCS/RDS. Din punctul meu de vedere... varianta posibile: 1. DT cumpara UPC. 2. RDS ia upc. DT ia RDS
|
|
|
|
|
|
#2780 |
|
|
Ce scenariu de cosmar!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| airport, infrastructure, roads, ro_banat, ro_timisoara, timisoara, transport |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|