|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 | |
|
Disenfranchised
Likes (Received): 1
|
Quote:
daj zbilja odrasti, i skuži napokon, sviđalo se to tebi ili ne, da je zagreb po važnosti i po količini projekata ispred bilo kojeg drugog grada u hrvatskoj, pa čak i od nepokorenog grada. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
OVO JE DISKRIMINACIJA
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Registered User
Likes (Received): 188
|
Quote:
![]() I da, mene smeta ovakvo izdvajanje. Neovisno o spominjanim argumentima. Smetalo bi me i da se naprave daljnje podjele (ST, RI, OS). Jer ovime je Zagreb u itekako priveligiranom položaju. Ne zbog preglednosti i sl., nego zbog toga što ima sve svoje teme na istom mjestu, i posebno zbog toga što je u položaju da se nove teme puno slobodnije započinju. Sada svaki projekt ili događaj u Zagrebu može imati svu zasebnu temu. Neovisno o važnosti. A to nije slučaj sa ostatkom Hrvatske. I to je nepravedno. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
BANNED
|
Mislim da ljudi stvaraju problem iz ničega. Kada pogledamo druge podforume na SSC-u, vidimo da svi glavni gospodarski i demografski gradovi imaju svoje zasebne podforume.
Ako sagledamo da je Zagreb ipak milijunski grad sa stotinama projekata i gospodarski najjači grad cijele jugoistočne Europe, uopće ne vidim razlog za ovoliku raspravu i traženje problema tamo gdje ga nema. |
|
|
|
|
#85 | |
|
SuperMod
|
Quote:
uostalom, nitko splitu, niti rijeci ni osijeku ne brani da se otvori zasebna dretva "stanogradnja", "revitalizacija", "vizualizacija/planovi i ideje" i druge. te dretve moderatori neće zaključat, a koliko sam vidio, tih dretvi još nema. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
Svaka cast na novoj temi.
Mislim da se Osijecani bespotrebno ljute. Ovako ce Zagreb dobiti vise mjesta za sebe, a Osijek i ostali gradovi ce se moci raspomotiti u Hrvatska i gradovi i Projekti i razvoj.
|
|
|
|
|
#87 |
|
BANNED
|
ima tko neku ideju da zagrebu otvorimo temu javni WC?
|
|
|
|
|
#88 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
Pa ako ovo nije problem, onda neće bit problem ni da se otvore drugi podforumi, konkretno Splićani traže za Split, a i drugi veliki gradovi imaju podršku Možda jedina centraliziranija država od Hrvatske u Europi, Srbija, nema podforum za Beograd. EDIT: i daj OC molin te očituj se više kakve su ti namjere da znam šta ću i kako ću. Profil se nemože izbrisat koliko vidin, ali mogu stavit lozinku koju ću zaboravit u roku sekund tako da se više ne ulogiravan, jer sada je i forum, uz ovakvu državu posta GADLJIV |
|
|
|
|
|
#89 |
|
BANNED
|
JA NE ZELIM OTVARANJE NOVIH PODFORUMA ZA NAS OSTALE, JA ZELIM ZATVARANJE ZG PODFORUMA JER MI JE DOSTA DISKRIMINACIJE I CENTRALIZACIJE, JER MI JE DOSTA PODJELA U UNUTAR RH, NE ZANIMA ME STO ATENA IMA SVOJ PODFORUM JER ONI SE DOVOLJNO KOLJU MEĐUSOBOM, A OVAKVE STVARI DOVODE DO TOGA I KOD NAS, UMJESTO DA SVI SVUGDJE SUDJELUJU ZAGREPČANE SE SAD ODVAJA I KAO I U STVARNOSTI TAKO SE OVDJE ZA NJIH PRAVI NOVA DRŽAVA
JEDNOM RJEČJU PRESTRAŠNO |
|
|
|
|
#90 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 268
|
Ponasate se kao djeca u vrticu. I to vrlo iskompleksirana djeca.
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
Likes (Received): 116
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 262
|
Zasto kao deca? Ovakve reakcije su se morale ocekivati nakon takve brzoplete odluke da se otvori novi podforum.
|
|
|
|
|
#93 | |
|
BANNED
|
Quote:
Umjesto da se borimo protiv centralizacije i favoriziranja jednih nauštrb drugih i da svi imamo jednake šanse i uvjete, prenijeli smo BALKANSKI mentalitet i na forum di jedan 'baja' odlučuje o svemu jer centraliziranost je upravo najveća značajka Balkanskih država. Ali on je daleko i živi u relativno normalnoj državi pa nezna kako je to. Također, jedan od razloga zašto ne sudjelujem na www.forum.hr je taj da konkretno Split u sekciji Lijepa naša ima broj postova kao Zagreb, Rijeka i Osijek zajedno, a moderatori tamo dopuštaju jedino zagrebački podforum. Sada se ovdje događa ista stvar... |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
Likes (Received): 116
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Zagreb- Nezavisna Republika !
|
|
|
|
|
#96 | |||
|
SuperMod
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|
|
|
#97 |
|
Grad Oblakodera
|
Ti drugi forumi bi vam izgledali ovako - http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=2020
zar to hocete? promaju? |
|
|
|
|
#98 | ||
|
BANNED
|
[QUOTE=MasonicStage™;35412796]
Quote:
Quote:
Da, sigurno se svim Englezima i Francuzima osobne iskaznice, registracijske tablice i sl. pizdarije rade u Londonu odn. Parizu |
||
|
|
|
|
#99 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|