daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Hrvatski Forum > Croatia > Zagreb

Zagreb Zagreb Metropolitan Region

Closed Thread

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old April 19th, 2009, 09:26 PM   #81
OettingerCroat
Disenfranchised

OettingerCroat's Avatar

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by Frnjchuga031 View Post
Neporičem ja to ništa, ali nezalužujete zbog ničeg, ama baš ničega bit istaknutiji od ostataka Hrvatske niti zapravo niti na forumu... Zašto sada nebi i Split, Osijek, Rijeka, Zadar i Sl.Brod dobili svoje podforume... Po čemu...
da da, onda ćemo i Zvekovicu, Zatona kraj Šibenika, Moravice, Kaštelira, i Suska počastit s podforumima, jer su svi potpuno jednaki po svačemu

daj zbilja odrasti, i skuži napokon, sviđalo se to tebi ili ne, da je zagreb po važnosti i po količini projekata ispred bilo kojeg drugog grada u hrvatskoj, pa čak i od nepokorenog grada.
OettingerCroat no está en línea  

Sponsored Links

Old April 19th, 2009, 09:29 PM   #82
OSIJEK No1
BANNED

Likes (Received): 0

OVO JE DISKRIMINACIJA
OSIJEK No1 no está en línea  
Old April 19th, 2009, 09:30 PM   #83
strcbrc
Registered User

Likes (Received): 188

Quote:
Originally Posted by MasonicStage™ View Post
naravno da je bitno koliko je ljudi iz pojedinog grada i koliko su ti ljudi aktivni. uostalom, odi pogledaj malo druge nacionalne forume...gotovo svaki ima zaseban forum za glavni grad. a i uostalom sam napisao da sam za to da se uvedu forumi i za ST i RI i OS kad poraste broj projekata u tim gradovima.
Sve nekako imam osjećaj da će broj projekata naglo narasti, barem u Splitu.
I da, mene smeta ovakvo izdvajanje. Neovisno o spominjanim argumentima.
Smetalo bi me i da se naprave daljnje podjele (ST, RI, OS).
Jer ovime je Zagreb u itekako priveligiranom položaju. Ne zbog preglednosti i sl., nego zbog toga što ima sve svoje teme na istom mjestu, i posebno zbog toga što je u položaju da se nove teme puno slobodnije započinju. Sada svaki projekt ili događaj u Zagrebu može imati svu zasebnu temu. Neovisno o važnosti. A to nije slučaj sa ostatkom Hrvatske. I to je nepravedno.
strcbrc no está en línea  
Old April 19th, 2009, 09:35 PM   #84
Gabriel_Batistuta
BANNED

Mislim da ljudi stvaraju problem iz ničega. Kada pogledamo druge podforume na SSC-u, vidimo da svi glavni gospodarski i demografski gradovi imaju svoje zasebne podforume.

Ako sagledamo da je Zagreb ipak milijunski grad sa stotinama projekata i gospodarski najjači grad cijele jugoistočne Europe, uopće ne vidim razlog za ovoliku raspravu i traženje problema tamo gdje ga nema.
Gabriel_Batistuta no está en línea  
Old April 19th, 2009, 09:38 PM   #85
MasonicStage™
SuperMod

MasonicStage™'s Avatar

Quote:
Originally Posted by strcbrc View Post
Jer ovime je Zagreb u itekako priveligiranom položaju. Ne zbog preglednosti i sl., nego zbog toga što ima sve svoje teme na istom mjestu, i posebno zbog toga što je u položaju da se nove teme puno slobodnije započinju. Sada svaki projekt ili događaj u Zagrebu može imati svu zasebnu temu. Neovisno o važnosti. A to nije slučaj sa ostatkom Hrvatske.
istina, ja sam i napisao da će zagreb dobit malo veću slobode ovime, ali s druge strane oslobodit će prostor za projekte drugih gradova na podforumu "projekti i razvoj". nije zagreb preko noći dobio toliko threadova i postova...to se već godinama postiže.
uostalom, nitko splitu, niti rijeci ni osijeku ne brani da se otvori zasebna dretva "stanogradnja", "revitalizacija", "vizualizacija/planovi i ideje" i druge.
te dretve moderatori neće zaključat, a koliko sam vidio, tih dretvi još nema.
Old April 19th, 2009, 09:41 PM   #86
Pavle4488
Registered User

Svaka cast na novoj temi. Mislim da se Osijecani bespotrebno ljute. Ovako ce Zagreb dobiti vise mjesta za sebe, a Osijek i ostali gradovi ce se moci raspomotiti u Hrvatska i gradovi i Projekti i razvoj.
Pavle4488 no está en línea  
Old April 19th, 2009, 09:41 PM   #87
OSIJEK No1
BANNED

ima tko neku ideju da zagrebu otvorimo temu javni WC?
Old April 19th, 2009, 09:45 PM   #88
Delmat
BANNED

Likes (Received): 5

Quote:
Originally Posted by Gabriel_Batistuta View Post
Mislim da ljudi stvaraju problem iz ničega. Kada pogledamo druge podforume na SSC-u, vidimo da svi glavni gospodarski i demografski gradovi imaju svoje zasebne podforume.

Ako sagledamo da je Zagreb ipak milijunski grad sa stotinama projekata i gospodarski najjači grad cijele jugoistočne Europe, uopće ne vidim razlog za ovoliku raspravu i traženje problema tamo gdje ga nema.

Pa ako ovo nije problem, onda neće bit problem ni da se otvore drugi podforumi, konkretno Splićani traže za Split, a i drugi veliki gradovi imaju podršku

Možda jedina centraliziranija država od Hrvatske u Europi, Srbija, nema podforum za Beograd.

EDIT:
i daj OC molin te očituj se više kakve su ti namjere da znam šta ću i kako ću.
Profil se nemože izbrisat koliko vidin, ali mogu stavit lozinku koju ću zaboravit u roku sekund tako da se više ne ulogiravan, jer sada je i forum, uz ovakvu državu posta GADLJIV
Delmat no está en línea  
Old April 19th, 2009, 09:57 PM   #89
OSIJEK No1
BANNED

JA NE ZELIM OTVARANJE NOVIH PODFORUMA ZA NAS OSTALE, JA ZELIM ZATVARANJE ZG PODFORUMA JER MI JE DOSTA DISKRIMINACIJE I CENTRALIZACIJE, JER MI JE DOSTA PODJELA U UNUTAR RH, NE ZANIMA ME STO ATENA IMA SVOJ PODFORUM JER ONI SE DOVOLJNO KOLJU MEĐUSOBOM, A OVAKVE STVARI DOVODE DO TOGA I KOD NAS, UMJESTO DA SVI SVUGDJE SUDJELUJU ZAGREPČANE SE SAD ODVAJA I KAO I U STVARNOSTI TAKO SE OVDJE ZA NJIH PRAVI NOVA DRŽAVA

JEDNOM RJEČJU PRESTRAŠNO
Old April 19th, 2009, 09:57 PM   #90
FredPerry
Ja sam ranjen kao ptica

FredPerry's Avatar

Likes (Received): 268

Ponasate se kao djeca u vrticu. I to vrlo iskompleksirana djeca.
FredPerry no está en línea  
Old April 19th, 2009, 09:59 PM   #91
SpicyMcHaggis
Registered User

SpicyMcHaggis's Avatar

Likes (Received): 116

Quote:
Originally Posted by FredPerry View Post
Što očekivati od djece od 10 godina? Vidi samo ovog bisera iz Osijeka... jesu to postovi primjereni bilo kojem forumu? Pogotovo jednom kao SSC koji bi trebao biti ozbiljan...
SpicyMcHaggis no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:01 PM   #92
CrazySerb
Vuk sa Ontarija

CrazySerb's Avatar

Likes (Received): 262

Zasto kao deca? Ovakve reakcije su se morale ocekivati nakon takve brzoplete odluke da se otvori novi podforum.
CrazySerb no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:02 PM   #93
Delmat
BANNED

Quote:
Originally Posted by FredPerry View Post
Mislin da se moderator OC ponio kao najveće dijete i da je ovo učinio nepromišljeno.
Umjesto da se borimo protiv centralizacije i favoriziranja jednih nauštrb drugih i da svi imamo jednake šanse i uvjete, prenijeli smo BALKANSKI mentalitet i na forum di jedan 'baja' odlučuje o svemu jer centraliziranost je upravo najveća značajka Balkanskih država. Ali on je daleko i živi u relativno normalnoj državi pa nezna kako je to.

Također, jedan od razloga zašto ne sudjelujem na www.forum.hr je taj da konkretno Split u sekciji Lijepa naša ima broj postova kao Zagreb, Rijeka i Osijek zajedno, a moderatori tamo dopuštaju jedino zagrebački podforum. Sada se ovdje događa ista stvar...
Delmat no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:02 PM   #94
SpicyMcHaggis
Registered User

SpicyMcHaggis's Avatar

Likes (Received): 116

Quote:
Originally Posted by CrazySerb View Post
Zasto kao deca? Ovakve reakcije su se morale ocekivati nakon takve brzoplete odluke da se otvori novi podforum.
Sve se to može objasniti civilizirano i bez vrijeđanja.
SpicyMcHaggis no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:02 PM   #95
Bauhaus-Band
Registered User

Bauhaus-Band's Avatar

Likes (Received): 1

Zagreb- Nezavisna Republika !
Bauhaus-Band no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:07 PM   #96
MasonicStage™
SuperMod

MasonicStage™'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Delmat View Post
Mislin da se moderator OC ponio kao najveće dijete i da je ovo učinio nepromišljeno.
nije to OC napravio...ovakav prijedlog mora proći kod euromodova i prošao je, te je realiziran.

Quote:
Originally Posted by Delmat View Post
Umjesto da se borimo protiv centralizacije i favoriziranja jednih nauštrb drugih i da svi imamo jednake šanse i uvjete, prenijeli smo BALKANSKI mentalitet i na forum jer centraliziranost je upravo najveća značajka Balkanskih država.
Nebi vjerovao, ali od balkanskih gradova još više su centraliziraniji London i Pariz.

Quote:
Originally Posted by OSIJEK No1 View Post
JA NE ZELIM OTVARANJE NOVIH PODFORUMA ZA NAS OSTALE, JA ZELIM ZATVARANJE ZG PODFORUMA JER MI JE DOSTA DISKRIMINACIJE I CENTRALIZACIJE, JER MI JE DOSTA PODJELA U UNUTAR RH, NE ZANIMA ME STO ATENA IMA SVOJ PODFORUM JER ONI SE DOVOLJNO KOLJU MEĐUSOBOM, A OVAKVE STVARI DOVODE DO TOGA I KOD NAS, UMJESTO DA SVI SVUGDJE SUDJELUJU ZAGREPČANE SE SAD ODVAJA I KAO I U STVARNOSTI TAKO SE OVDJE ZA NJIH PRAVI NOVA DRŽAVA

JEDNOM RJEČJU PRESTRAŠNO
osim što su ti postovi djetinjasti, ne znaš se ni pismeno izražavat, jer caps lock znače deranje/vikanje.
Old April 19th, 2009, 10:08 PM   #97
Singidunum
Grad Oblakodera

Singidunum's Avatar

Ti drugi forumi bi vam izgledali ovako - http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=2020

zar to hocete? promaju?
Singidunum no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:10 PM   #98
Delmat
BANNED

[QUOTE=MasonicStage™;35412796]
Quote:
nije to OC napravio...ovakav prijedlog mora proći kod euromodova i prošao je, te je realiziran.
Ali je posla zahtjev.

Quote:
Nebi vjerovao, ali od balkanskih gradova još više su centraliziraniji London i Pariz.

Da, sigurno se svim Englezima i Francuzima osobne iskaznice, registracijske tablice i sl. pizdarije rade u Londonu odn. Parizu
Delmat no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:10 PM   #99
denoZG
Registered User

denoZG's Avatar

Likes (Received): 4

Quote:
Originally Posted by Singidunum View Post
Ti drugi forumi bi vam izgledali ovako - http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=2020

zar to hocete? promaju?
hvala na ovaj post, s tim si sve reko !
denoZG no está en línea  
Old April 19th, 2009, 10:10 PM   #100
Delmat
BANNED

Quote:
Originally Posted by Singidunum View Post

zar to hocete? promaju?
Hoćemo jednakost
Delmat no está en línea  

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules