|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#141 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Cylon
Likes (Received): 176
|
Quote:
O fala ![]() Meni talijani ne smetaju , stariji su bili tu i tamo zestoki na njih (oni koji su u ww2 bili vec u nekim godinama) ali njih vise nema među zivima A ovi mlađi koji su svrsili u meriki ..su se najvise zenili s talijanima ..i ircima
|
|
|
|
#143 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Registered User
Likes (Received): 276
|
Tako napeto imate to razpravo, kot bi gledal en dober triler. Ljubezen na prvi pogled...
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Cylon
|
Ma koji triler SF s primjesama drame
TI8 u europi ti nema ružnih država , ako ih i ima , rijetke su , jer svi imaju nešto lipo za pokazat od norveške do grčke , nema zemlje u europi koju bi se moglo nazvat ružnom ..istina da su neke manje napredne a neke više ..neke nisu ekonomski jake a neke jesu ali svaka ima baren lipu prirodu ako ništa drugo
|
|
|
#147 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#149 | ||||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
Quote:
Oh brez skrbi, samo na tem forumu jih boš pa res težje našel, ker slovenska populacija tukaj ni reprezentativno zastopana. Quote:
Nič vsi kontra, z Madžari nimamo nobenih problemov, pa smo zgodovinsko gledano do Prekmurja manj upravičeni kot do Istre. A ni to zanimivo? In ja, zame so slovensko hrvaški odnosi daleč od smešnih, jaz menim da gre bolj za tragedijo, ki se ne more primerjat z regionalnimi vici in stereotipi. |
||||
|
|
|
|
|
#150 |
|
Cylon
|
Meni hrvatska naprimjer prednjaci jer je moja ..jer mi je najdraza
![]() Ali i ostale su lipe
|
|
|
#151 |
|
Synchronized User
Likes (Received): 443
|
Jaz pa poznam veliko Italijanov, ki so mi ljubši od vseh naših ostalih sosedov (npr. Avstrijci se mi zdijo malo hladni).
|
|
|
#152 |
|
middle lane hogger
Likes (Received): 79
|
^ bi moral mod malo precekirat to temo..
|
|
|
#153 |
|
Registered User
Likes (Received): 229
|
Eno od življenskih pravil je da se ne pustiš sprovocirati (pospeši se srčni utrip, glava/misli so zamegljene) ampak se je treba obnašati racionalno.
Takšen thread kot je ta pa samo kliče po konfliktu. (moje mnenje)
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Cylon
|
Koliko ja vidin po teme je offtopic !!
Najviše se pričalo o homosexualcima i slično a o samoj temi najmanje ![]() Quote:
![]() S druge strane uz susjede i sloveniju ..vi bas imate srice s tin ..sve tri najvece eurogrupe kultura prisutne "slavenska , germanska i romanska" plus mađari a svi spadaju u isti kulturni krug vise manje ..bas san gleda , i slovenija granici s najnaprednijim dilom hrvatske ..najrazvijenijim dilom italije i sa austrijom koja je jedna kulturno i ekonomski dosta razvijena zemlja ..plus i mađari su dosta kulturno i drustveo razvijeni ..uglavnom sve uređena drustva ..sigurno bi mnogi pozelili takvo susjedstvo
|
|
|
|
#155 |
|
Registered User
|
Glede na to, da ne nastopamo v tem videu Evropske komisije, je to še en dokaz več moji tezi, da mi kulturno pripadamo srednji in ne JV Evropi. Ta teza je sedaj dobila potrditev tudi na ravni EU. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Glede na to, da je tema videa Enlargement, obstoječih članic niti ne omenjajo, ne glede na geografski položaj ali kulturne podobnosti... Ne bi to ravno vzel kot dokaz, da nas EU nekam (ne)prišteva...
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Registered User
|
Under the slogan 'So similar, so different, so European' this clip shows just how gorgeous and surprising Southeast Europe can be. Yes, the region is different and this is what makes it so vibrant, exciting and fascinating. But is it actually that different?
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Registered User
|
Copy Paste, you say? I can do that... ![]() 22/02/2012 Under the campaign slogan ‘So similar, so different, so European’, a new video clip produced by the European Commission encourages the viewer to challenge their perception of the countries of Southeast Europe that are hoping to join the EU. Vir Šalo na stran, tudi Romunije in Bolgarije ni zraven, pa (vsaj) Bolgarija pade točno v to regijo (JV Evropa). Poleg tega močno dvomim, da bi EU delila države po "kulturni pripadnosti". Pa ne pravim, da ne pademo v srednjo Evropo, samo "še en dokaz več" po mojem ne zdrži... Last edited by julij_cezar; February 24th, 2012 at 02:42 PM. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Registered User
|
Torej Hrvaška za EU še ni gotovo dejstvo? Mene bi na njihovem mestu malo zaskrbelo!
Ker če gre dejansko za države pod oznako "hoping to join", potem po mojem mnenju Hrvaške ne bi smelo biti zraven. Ravno zato se mi zdi primernejša oznaka Southeast Europe. |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Registered User
|
Mislim, da se ni treba tako opirat na vsako besedo, glede na to da je to PR besedilo. Drugače pa ja, sem osebno mnenja, da je Slovenija Srednja Evropa (sicer se mi sploh zdi brezpredmetno diskutirati o tem, ampak ok), ampak tale video je narejen za izboljšanje ugleda držav kandidatk oz. potencialnih kandidatk iz JV Evrope (in Turčije). Recimo tudi Grčije, Bolgarije in Romunije ni noter, pa so del JV Evrope, ker so pač že članice EU.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|