|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Dalmacija Dalmatia: Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, and the Dalmatian Highlands |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 211
|
[Split] - Hotel Marjan
Radovi na hotelu se bliže kraju, a hotel još uvijwk nema svoj thread.
Mislim da je to nepravedno. Ipak se radi o hotelu koji će, kada bude gotov, zasjesti na sam vrh hotela u Hrvatskoj. Pet zvjezdica, 500 kreveta, vrhunska lokacija. I cijena gradnje od koje boli glava (srećom ne sjećam se točne cijene, pa mi je glava OK )Evo par slika: [IMG]http://i40.************/20t2ijn.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/2drxhef.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.************/jgin0z.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/29546d2.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 284
|
Živjela nova dretva
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
strcbrc je poooooooludija, toooo sviraj sine
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
...evo me doma..
Likes (Received): 3
|
Ima li render sa one strane na kojoj je lift?
|
|
|
#5 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 284
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 3063
|
Ako se ne varam, cijena je oko 150 milijuna Eura!
![]() Ovaj hotel je zbilja nešto fenomenalno! Splitu apsolutno treba jedan ovakav objekt u samom centru, s pogledom na luku. Jedva čekam da se dovrši.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
*waiting for you til 3*
Likes (Received): 21
|
anita je bila i u splitu...
![]() evo moja fotka od petka... ![]() [IMG]http://i39.************/2igdnwz.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
SuperMod
|
ajme kako ste prozirni...sad otvorili u jednom jutru 5 dretvi vezanih za split ne bi li dobili svoj podforum kao zagreb
![]() LOUSY ![]() no dobro, šalu na stranu, ovaj marjan super izgleda. dajte stavite neke slike usporedbe prije i kasnije. |
|
|
|
|
|
#9 | ||||
|
Registered User
|
Quote:
A threadove sam otvorio zbog pisanja mnogih da Zagreb ima daleko više projekata nego ostatak Hrvatske skupa. Da guši ostale i da ostali ne zaslužuju svoje podforume. I zbog potpune neupućenosti nekih o tome da se i drugdje nešto radi, a ne samo u Zagrebu. Zbog pisanja poput ovih: Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Ne znam zašto se sad buniš ![]() Ali dobro, nemoj ovo što sam napisao kao neki napad na tebe. Ti si korektan i nikog ne vrijeđaš. Zato ti i odgovaram, jer na vrijeđanja u pravilu ne odgovaram. Jedino sam ti zamjerio ono o studentima, pa sam zato i odgovorio na to. |
||||
|
|
|
|
|
#11 |
|
SuperMod
|
sve okay, ja sam i stavio smajli na kraju svog posta da se zna da se zezam.
PS...Marjan je izgledao odvratno -> socijalistička rupa. ![]() ovo sad će bit preporođeno. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
ne izgleda loše, sam cijena od 150 000 000, 00 eura je prenapuhana, debelo prenapuhana
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
A ovo su slike kad je već bio devastiran zbog prognanika i izbjeglica. P.S. Znam za smajli Zato sam i napomenuo da ne smatraš napisano kao neki napad na tebe.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Mislim da je bilo bolje da se stara fasada samo malo sredila, tj. da joj se vratila mladost. Ovo na sta ce hotel izadji mi je potpuno bezlicno.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
rekreativac
Likes (Received): 11
|
za 150 mil EUR se moze cudo toga napraviti... pogledajte samo novi resort
|
|
|
|
#16 | |
|
Registered User
Likes (Received): 147
|
Quote:
![]() Btw... pohvale Splićanima za nove threadove, daleko je preglednije... niste mogli odma tako umjesto da dižete bunu?
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Ili možda imaš nekakav poremećaj ličnosti ![]() Jer ti si napisao i ovo: Quote:
Ali sad mi ništa nije jasno ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
Likes (Received): 147
|
Ne kužim kaj ti konkretno nije jasno? Threadovi o tim projektima su odlična stvar i apsolutno ih podržavam, trebali ste ih napraviti odavno. Međutim to ne mijenja činjenicu da ste ih (pogotovo Splitheads) sada otvarali iz čiste zlobe i ljubomore nakon hrpe uvreda, brigova i sličnih gluposti. Jel se nije moglo odma ovako bez dramatiziranja?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
otvaranje hotela Marjan 1963
![]()
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
Hotel Marjan HILTON!
22.04.2009. | 13:59
Kerum sutra potpisuje ugovor s Hiltonom za hotel Marjan ![]() ![]() ![]() Najpoznatiji kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum u četvrtak će potpisati ugovor s Hiltonom kojim će njegov hotel Marjan na zapadnoj obali splitske gradske luke postati dio svjetskog hotelskog lanca. U preuređenje hotela Marjan prema projektu Jerka Rošina Kerum je uložio više od sto milijuna eura, a hotel bi trebao biti gotov do kraja ljeta. Hotel će imati pet zvjezdica, 320 soba, predsjednički apartman, wellness i spa-centar, kongresnu dvoranu, ekskluzivne butike i restorane. Kerum je najavio otvaranje 300 novih radnih mjesta u Marjanu. Uz Marjan Kerum ima i hotel Neva u Podstrani kod Splita, te najstariji splitski hotel Central na Pjaci. Hotel Marjan kupio je u svibnju 2005. godine od države za 170 milijuna kuna, što je bila najviša cijena za objekt iz državnog portfelja. http://slobodnadalmacija.hr/Split/ta...4/Default.aspx |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|