|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 | |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1098
|
i jos
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
|
To ne znaci da nece ista izgradjena i u Skoplju,za par hiljada kilometara istocno od Sijetla.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Grad Oblakodera
|
Ma naravno bice izgradjeno koliko ove godine po tom planu sa Vikipedije samo jos da srede za autorska prava a odmah ispod ce biti Tadz Mahal pored piramida i Tajpeja 101 koji se naslanja na sidnejsku operu...a ne cek to je plan za Diznilend u Las Vegasu a ovo je Skoplje
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
|
Omasio si thread.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Grad Oblakodera
|
Ne nisam. Ti tvrdis da ce u Skoplju biti izgradjen Space Needle iz Sijetla i pokusavas da me ubedis da je sasvim normalno i moguce da ce ga graditi a ja ti pokazujem da su samo na sliku grada uglavili fotku sa Vikipedije. Jednostavno prihvati da je ona slika sa buducim zgradama u Skoplju obicna glupost, necija šala ili fantazija sve sa onim SKOPJEPOLITAN na brdima u obliku Hollywood slova. Stvarno, ne mogu da verujem da si to shvatio za realan plan izgradnje a ne neku šaljivu viziju. Na tvojoj fotografiji se ne vidi ali na planu ima ucrtan i NLO:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
|
Let's do it!Tako je!E tako je!
Interesantna zgrada blizu Plostada ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
![]() Ta zgrada mi je ludnica, super je. Samo da je ne uruznjuju one klime. Sumnjam u provedbu tog zakona, pogotovo ovaj dio s pomfritom. Za plakate ok, to je kod nas odavno rijeseno, tako da vjerujem da je to jednostavno za rijesiti, jer svaki plakat ima navedeno ko ga je postavio. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
na žalost, ni ja ne mogu da se složim s tim da je skoplje čist grad jer mi je prvi komentar bratu na osnovu ovih slika upravo bio u vezi higijene grada
pošto vidim da si poverovao ovoj smešnoj fake viziji skoplja onda nisam siguran koliko da ti verujem na temi o čistoći skoplja
|
|
|
#90 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
... zanimljivo
... Srđane, hvala i na dosadašnjem trudu ... sve, sve - ali ove skulpture su mi super ... arhitektonsko-estetski utisci o Skoplju naravno mogu biti različiti ... ali neposrednost ljudi, noćni život, muzika, klopa - to je baš onako - za svaku pohvalu i preporuku ... barem pričam o vremenu od pre desetak godina, a sticajem okolnosti boravilo se tamo nekoliko godina ...
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
BANNED
|
Hrana i ljudi su najbolji, izlasci mi se pak ne svidjaju.
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
optimista
|
Quote:
Svejedno, svaka čast na trudu
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
|
Za vise informacija o Skoplju,bice na photo threadu koji uskoro planiram da otvorim.
Za fake verziju sam raspitao podrobno i u planu je realizacija nekih objekata koji ce po arhitekturi biti slicni onima na slici,tako da ne razumem tvrdoglavost nekih koji nisu dosli da komentarisu slike Skoplja,vec da omalazavaju neciji trud. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
nisam tvrdoglav nego je jedino teško poverovati da će u skoplju praviti kopije objekata koji već postoje u svetu.. više bih se radovao kada bi skoplje napravilo nešto svoje i da po tome bude prepoznatljivo
|
|
|
#95 |
|
|
Tebi sam se najmanje i obratio.U Skoplju je plan da se skroz povrati anticka arhitektura kroz nove kulturno-istorijske objekte,ali i pravljenje modernih zgrada koji ce arhitekturom podsecati na neke u svetu,ali opet imati svoj pecat.
Trenutno najveci zadaci gradskih vlasti su ekologija,arhitektonsko i infrastrukturalno sredjivanje Skoplja u cilju dovodjenja sto veceg broja investitora,ali i turista. |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
Toj gradskoj vlasti bi bilo bolje da se potrudi da napravi nesto novo a ne da planiraju dizanje vulgarnih spomenika mitomaniji. I verujem da se vecina obrazovanog i emancipovanog gradskog stanovnistva protivi takvim idejama. Pa pogledaj i kod nas ko gradi kuce koje su povratak srednjovekovnim dvorcima, e taj isti nivo planira u Skoplju da zida anticke palate.A sto se ovog drugog tice, pogresno si shvatio. Niko nista nece graditi tako kako si ti zamislio. Na makedonskim forumima se smeju toj montazi kao dobrom fazonu, i svako ko malo razmisli moze da uvidi da je u pitanju fazon kad vidi leteci tanjir, Space Needle i znak SKOPJEPOLITAN a ne da tvrdoglavo misli da je to stvarni plan za razvoj Skoplja. Uostalom oni ne mogu da naprave te zgrade da malo lice a dobiju jos neki lokalni pecat (sta god to znacilo, mozda crep na Space Needle?) jer postoji nesto sto se zove autorsko pravo i nijedan arhitekta nece dozvoliti degradaciju svog projekta. |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
|
Ne zelim nikakvu polemiku sa tobom,jer si dokazao kakav si onom glupom kaznom,koja nema veze sa zivotom.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Grad Oblakodera
|
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
|
edit
Last edited by Srdjan Adamovic; April 7th, 2010 at 04:46 PM. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Grad Oblakodera
|
Nema potrebe da lazes zbog cega si dobio upozorenje. Dakle ne zbog ove teme nego zbog posta u kom si otvoreno izvredjao Albance koji su oni naravno videli i prijavili te. A upozorenje (infraction) koje si dobio nije "trolovanje" kako pametno zakljucujes nego moderacija foruma a ti se slobodno pozali, recimo albanskom modu pa ces dobiti ban umesto upozorenja. Tvoj izbor.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| srdjan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|