daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Romania & Moldova > Development Forums > Center Region

Center Region » Brașov Metro Area | Alba Iulia | Miercurea Ciuc | Sibiu | Sfântu Gheorghe | Târgu MureșGlobal Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old April 30th, 2009, 05:35 PM   #1
skySK
Registered User
 
skySK's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Brasov
Posts: 6,797
Likes (Received): 2918

TÂRGU MUREȘ | Projects & Construction


Photo Thread | City Hall | Wikipedia: RO EN | Wikimapia

__________________

Benţa Towers | 2 x 19f + 2 x 12f | Status: Under Construction | Location__________________

Cartier Sabina | 60 million euros investment | 464 housing units | Status: ?__________________

Romcab | 700 housing units | Status: Proposed | Developer__________________

Plaza Center | Type: Mixed Development, Retail & Office Tower | Investment: 80M Euro * TBA: 88.000 sqm * GLA: 34.000 sqm
Status: Proposed | Architect | Location
__________________

European Retail Park & Promenada Mall | Investment: 60M Euro * TBA: 70.000 sqm * GLA: 44.500 sqm | Status: Built (2008) | Location__________________

Mures Mall | TBA: 16.000 sqm * GLA: 10.000 sqm | Status: Built (2008) | Location

image hosted on flickr


__________________

Stop Shop | Area: 17.000 sqm | Status: Proposed | Developer | Location__________________

WORK IN PROGRESS

Last edited by skySK; April 30th, 2009 at 07:32 PM.
skySK no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old April 30th, 2009, 06:33 PM   #2
skySK
Registered User
 
skySK's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Brasov
Posts: 6,797
Likes (Received): 2918

Proiecte postate pe CENTER REGION | Projects & Construction

Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

Benta Towers U/C

2 x 19 floors
2 x 12 floors
+Shopping Center


http://www.bentatowers.ro/

*more pictures soon...
Quote:
Originally Posted by skySK View Post


U/CQuote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

"Cartier Sabina"

The investment is estimated at around 60 million euros.
The project will consist of 218 housing units.


Proiectul Cartier Sabina, situat în Ungheni, aproape de E60, vine în întâmpinara tuturor celor care vor să înceapă o viaţă nouă, alegând să locuiască într-un spaţiu ferit de gălăgia şi praful marilor oraşe.
Un cămin cald, primitor, spaţios, în clădiri cu 3,4 sau 6 etaje, atent construite şi finisate, cu grădiniţă şi spaţii comerciale în imediata apropiere, cu o multitudine de elemente ce conferă siguranţă întregii familii, Cartier Sabina înseamnă un nou mod de viaţă.
http://www.cartiersabina.ro

- Investitie de 60 milioane de euro
- 464 de apartamente
- Spatii comerciale
- Gradinita si parc de joaca supravegheat video
- Garaje si parcare supraterana
- Costuri de 750 de Euro/mp + TVA
- Finisaje si bucatarie mobilata si utilata inclusa in pret
http://www.zi-de-zi.ro/detalii-artic...29679/108.htmlQuote:
Originally Posted by skySK View Post
Alte proiecte din Targu-Mures

Acta Residence
http://www.acta-residence.ro/Ansamblul rezidential Poem
http://www.conimur.ro/poem.shtml
http://www.zi-de-zi.ro/detalii-artic...pointer/2.html

Complex comercial pe strada Calarasilor
http://www.zi-de-zi.ro/detalii-artic...pointer/1.html

Din ziarul "Imobiliare in Plus": www.zi-de-zi.ro

Ansamblul rezidential Poem de pe strada Eminescu:
Acest ansamblu rezidential, dezvoltat de firma Conimur se va finaliza, in jurul datei de 15 aprilie, iar pana la 1 mai toti locatarii se vor muta în locuintele lor. În ansamblul rezidential Poem situat pe strada Eminescu sunt doua corpuri de cladire, unul cu 8 apartamente, celalalt cu 11, regimul de înaltime fiind parter, etaj, mansarda.

Panorama Residence:
Ansamblul de locuinte “Panorama Residence” este un proiect de anvergura care se va realiza în 4 etape, pe o suprafata totala de 80.000 mp de teren, situat în intravilanul localitatii Livezeni. În prima etapa se construiesc 14 Vile multifamiliale, cu regim de înaltime Parter + 2 Etaje + Mansarda, fiind create un numar de 204 unitati locative si 8 spatii comerciale.

Cartierul Belvedere:
Cartierul "Belvedere" care va fi rea*lizat de SC Contranscom Benta SA, va cuprinde circa 300 de ca*se si 20 de apar*tamente intinse pe o su*prafata de 50 de hec*tare de teren, in timp ce alte 17 hectare vor constitui spatii verzi, iar 8,5 hectare sunt dedicate ridicarii unor amenajari publice si edi*litare. Terenul este impartit in 294 de parcele cuprinse intre 300-600 mp. Valoarea unei case va pleca de la 70.000 de euro si poate ajunge pana la 130.000 de euro, in functie de tipul acesteia.

Ansamblul de apartamente de pe strada Munteniei:
Tarcza Csaba este unul dintre investitorii care au ales sa aduca noutati importante în ceea ce priveste tipul de locuintele oferit spre vânzare. „ În strada Munteniei avem un ansamblu de 80 de apartamente, care sunt deja vândute în proportie de 90%, chiar mai mult. Este un bloc cu doua scari a câte 5 etaje, cu apartamente cu una, doua sau trei camere.

Ansamblul Rezidential Zorilor:
Lucrarile la viitorul ansamblu rezidential sunt in curs de desfasurare pe un teren situat la doar 3 kilometri de centrul orasului, mai exact între cartierul Unirii si Sâncraiul de Mures, cu acces din strada Podeni. Investitia apartine firmei Rodena Constructii SRL din Târgu-Mures, care doreste sa rea*lizeze pentru început patru blocuri de locuinte. Primul dintre aceste blocuri ava avea 50 de apartamente cu doua si trei camere iar cel de al doilea bloc va avea 20 de apartamente de o camera si trei camere si va fi dat în folosinta în luna octombrie, anul acesta.”

Cartierul Sabina din Ungheni:
Cartierul Sabina va fi situat în Ungheni în zona intersectiei cu drumurile ce duc la Acatari si Tarnaveni, pe partea dreapta a drumului E60, si va fi compus din 27 de blocuri cu 3, 4 si 6 etaje, la care se va adauga un bloc turn cu 10 nivele, unde vor fi localizate un centru comercial, gradinita, diverse spatii pentru birouri si profesii liberale (avocat, notar, dentist). Cartierul va be*neficia si de parcare supraterana de 5 nivele, pentru a suplini necesitatea locurilor de parcare. Acest proiect va fi realizat in mai multe etape derulate pe o durata de 5 ani. Prima etapa care deja a si început si se va derula pe o durata de 9 luni, si va cuprinde constructia a 3 blocuri, o parte dintre caile de acces si retele.

Complexul rezidential Acta Residence:
Cartierul va fi construit pe o suprafata de 21.000 de metri patrati in cartierul Tudor, pe strada Livezeni si va fi compus din 4 blocuri cu 142 de apartamente semifinisate cu 1 2 3 sau 4 camere.

Ansamblu rezidential construit de Doru Borsan
Proiectul sau vizeaza realizarea unui cartier rezidential la marginea Targu-Muresului care va aduce 1200 de apartamente noi si cel mai mare centru comercial de tip Mall din Targu Mures. Investitia totala va ajunge la suma de 160 de milioane de euro. “Va fi cea mai mare in*vestitie imobiliara din judetul Mures de dupa ''89 in ceea ce priveste numarul de apartamente cat si centrul comercial care va fi o oferta cat se poate de complexa in servicii si divertisment pentru locuitorii ora*sului si nu numai. Mall-ul va avea 44 mii mp pe sase nivele de constructie, parcare pentru 1000 de masini, sali de conferinte, restaurante, magazine de firma, spatiu de joaca pentru copii, scari rulante, show-room pentru dealerii auto si multe altele, iar la capitolul cazare va avea circa 30 de camere de lux. Proiectul se va desfasura pe durata a 2-3 ani” ne-a declarat Doru Borsan.

Complex rezidential in Livezeni construit de Doru Darabus
Omului de afaceri Doru Darabus i s-a aprobat in data de 6 septembrie a anului trecut, in sedinta de Consiliu Local, Planul Urbanistic Zonal pentru construirea unui complex rezidential pe strada Livezeni, pe o suprafata de 21.924 de mp. Si dezvoltatorii mureseni abia degusta aceasta afacere.

Articol complet: http://www.zi-de-zi.ro/detalii-artic...pointer/1.html
Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

European Retail Park - Promenada Mall


Full size: http://img135.imageshack.us/img135/4...amicsrswj4.jpgMures Mall


Spar Hipermarket
Real & Praktiker* * * * *


Big: http://www.panoramio.com/photos/original/8863497.jpg


Big: http://www.panoramio.com/photos/original/9827400.jpg


Benta Towers Location
Dambul Pietros Neighbourhood
Mures River

Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

Stop Shop

Area of use 17,000 sqm
Parking spaces 600
Start of construction 2008
Completion 2009
http://www.sb-plan-bau.at/index.php?...&psubsubid=b3gQuote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

Romcab - Targu Mures

This development in central Targu Mures will provided for an excellent residential and mixed use scheme for the rejuvenation of the town center area. Built on 4.2 ha of land, it will include 700 apartments of between 50 and 120 sqm, 14,000 sqm of supporting retail and 4,200 sqm of offices. The project is built around a central plaza with extensive landscaping and enclosed green area. Work on site will begin in the first half of 2009 and will complete in late 2011.
http://www.europeanfuturegroup.com/c...b-romania.html

Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Târgu Mureş

Mall şi birouri de 80 de milioane de euro în Târgu Mureş

Plaza Centers Romania, dezvoltatorul proiectului Casa Radio, va investi in orasul Targu Mures peste 80 milioane de euro intr-un nou proiect imobiliar complex, ce va cuprinde atat un mall cat si spatii de birouri.
Proiectul va fi amplasat pe spatiul fabricii Imatex, la aproximativ un km de centrul orasului, la iesirea spre Cluj si va avea o suprafata inchiriabila (GLA) de peste 34,000 de metri patrati, aproximativ 1200 de locuri de parcare, urmand sa fie inaugurat in al treilea trimestru al anului 2010.
Formalitatile legate de planul urbanistic zonal vor incepe la finalul acestui an, iar conceptul arhitectural al complexului va fi creat de firma israeliana Yashar Architects.
„Investim peste 80 de milioane in al doisprezecelea oras ca marime din Romania, un oras cu 175.000 de locuitori care au nevoie de locuri in care sa isi petreaca timpul liber...
http://www.wall-street.ro/articol/Re...rgu-Mures.html
Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Benta Towers U/C

08.2008


11.2008Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

Business Hotel


Mures MallPasaj pietonal

Alte poze din centru
Panorama
Alte poze

Quote:
Originally Posted by skySK View Post
Targu Mures

Plaza Center

Type: Mixed Development, Retail & office tower
Size: 88,000 sqm
Client: Plaza Centers
Year: 2008

Tirgu Mures is situated in the heart of Transylvania. The mall is spread on 46,000sqm in three levels of retail and entertainment. It has over 150 fashion stores, hypermarket, Cafes, food-court, 6 cinemas and a Fantasy Park. It also includes a parking basement below grade of 920 parking spaces and three levels of parking building above grade with 170 spaces on each level. The office tower is located above the retail levels. It is composed of 9 floors, in total of 10,000 sqm.
http://www.a-yashar.com/ProjectDetai...35&ProjCatID=5

Quote:
Originally Posted by Le Clerk View Post
MEDIAFAX

Romanian City Targu Mures To Gain Digital Persona

Romanian communications minister Gabriel Sandu said within the ceremony for the instatement of the new Mures county prefect, that the city of Targu Mures will become the first digital city in Romania.

The minister will sign a protocol with the city’s administration within one month and financing will come 98% from the Ministry of Communication with the remaining 2% of financing coming from the city.

"We have given the green light to a national program called e-Romania.(…) This portal will contain all communes and cities in Romania, with everything that means history, geography, administrative unit, culture, church and everything business," the minister said.

Sandu said this “digitalization” is in compliance with the European Service Directive and Romania needs to apply it by the end of the year.
Quote:
Originally Posted by hades limit View Post
Mega Mall Târgu-Mureş va fi realizat lângă gară, până anul viitor. Complexul Oasis retail development & consulting va avea 140 de magazine, supermarket şi va costa circa 50 de milioane de euro.

Oasis retail development & consulting a anunţat detaliile proiectului Mega Mall pentru Târgu-Mureş, ce va fi realizat pe strada Gheorghe Doja, în vecinătatea gării. Astfel, Mega Mall Târgu-Mureş va include supermarket, magazine, modă, servicii de cosmetică, frizerie, agenţii turistice, restaurante, cinema, dar şi club de bowling, în total 140 de magazine pe trei nivele, suprafaţă construită 30.000 mp, după o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro.
De asemenea proiectul prevede două nivele de parcări subterane. Termenul de finalizare a fost devansat pentru 2010, după ce iniţial fusese anunţat ca proiect ce va fi finalizat în 2011. Investitorul este societatea Novum Omega SRL Bucureşti, Oasis fiind proprietarul terenului şi agent exclusiv de închiriere.

Vor zece centre comerciale în ţară

Compania Oasis Retail Development & Consulting, deţinută de oamenii de afaceri sibieni Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, a anunţat anul trecut că a cumpărat aproximativ 70 ha de teren în zece oraşe din ţară, pe care intenţionează să dezvolte o reţea de centre comerciale, care implică investiţii de circa 500 de milioane de euro. Prin firme partenere, cei doi germani au contribuit şi la dezvoltarea reţelelor Kaufland şi Plus Discount.
Oasis este partenerul fondului austriac CA Immo pentru un proiect de centru comercial care va fi dezvoltat în Sibiu, în timp ce proiectele din Satu Mare, Botoşani, Târgu-Mureş, Piteşti, Focşani, Brăila, Giurgiu şi Bucureşti sunt dezvoltate alături de austriecii de la Real 4 You, dezvoltatorul reţelei de magazine MiniMax Discount.
Oasis retail development & consulting mai are pe harta proiectelor active, şi un proiect PowerStore Center ce va fi realizat la Reghin, dar şi în oraşe precum Sebeş, Făgăraş, Adjud, Tecuci. Tot în acest an vor înceape lucrările la Tiago Târgu-Mureş, dezvoltat de Mivan împreună cu Moritz Group.

PowerStore Center la Reghin

Cu termen iniţial anunţat pentru livrare, primăvara anului 2009, al treilea mall de pe piaţa locală ar putea fi finalizat doar în 2010. Primul mall din reţeaua de zece centre comerciale Tiago a fost deschis la Oradea în decembrie 2008, iar la finalul anului, compania a anunţat modificări ale proiectului Tiago, urmând ca şi centrul comercial din Târgu-Mureş să includă patinoar acoperit şi un cinema digital, precum în cazul proiectului Liberty Center finalizat de Mivan la Bucureşti în noiembrie 2008.
Tiago Mall va conţine 150 de magazine, pe 25.000 mp suprafaţă închiriabilă, proiectul fiind localizat spre periferia vestică a străzii Gheorghe Doja. Şi compania Plaza Centers a anunţat o investiţie de peste 80 de milioane de euro în Târgu-Mures într-un nou proiect imobiliar complex, ce va cuprinde atât un mall, cât şi spaţii de birouri, pe spaţiul fabricii Imatex.
Plaza Târgu-Mureş va avea peste 34.000 mp închiriabili, 1.200 de locuri de parcare, iar inaugurarea e programată în 2010, în trimestrul trei.

Centru comercial în extindere

Mureş Mall, complexul dezvoltat de Matrix Investments, se află în plin proces de extindere. Conform proiectului anunţat încă de la inaugurarea din noiembrie 2007, centrul comercial îşi va dubla suprafaţa în acest an şi va include un supermarket. De asemenea este prevăzut un cinema multiplex
http://www.adevarul.ro/articole/cum-...ilea-mall.html
skySK no está en línea   Reply With Quote
Old April 30th, 2009, 07:10 PM   #3
skySK
Registered User
 
skySK's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Brasov
Posts: 6,797
Likes (Received): 2918

MUREŞ MALL - BCR
Last edited by skySK; May 3rd, 2009 at 12:00 PM.
skySK no está en línea   Reply With Quote
Old April 30th, 2009, 07:45 PM   #4
Bogdan BMB
Registered User
 
Bogdan BMB's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,256
Likes (Received): 163

Good job!
Bogdan BMB no está en línea   Reply With Quote
Old April 30th, 2009, 09:44 PM   #5
Le Clerk
AUTOBANN.ED
 
Le Clerk's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 35,380
Likes (Received): 11825

Great summary of projects, skySK!
__________________
Rebuilding Bucharest's History: Lipscani Area |Victoriei Ave. | Elisabeta Bld.
Yes, it's Dracula's Castle
Best picture collection of UNESCO sites in Romania
Castles and Mansions in Romania
Le Clerk está en línea ahora   Reply With Quote
Old May 1st, 2009, 12:44 PM   #6
nebunul
Basarabia e Romania
 
nebunul's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 18,280
Likes (Received): 476

Doua chestii tari despre Tg Mures:
1. Am vazut asfaltarile din centru - so far the best in RO
2. Consilerii locali au votat o hotarare prin care proprietarii sunt obligati sa-si renoveze cladirile. Daca nu se conformeaza, vor plati impozitul la casa de 10 ori mai mult. S-au identificat deja aprox. 200 de cladiri din centrul orasului Se ne imaginam ce fain o sa arate in cativa ani
__________________
My Home Town
1st January 2007 - Welcome Home ROMANIA! ®

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea   Reply With Quote
Old May 2nd, 2009, 08:41 PM   #7
adi_tudoroiu
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Arad
Posts: 181
Likes (Received): 8

doar din auzite stiam ca Targu Mures este un oras frumos...acum din cateva poza m-am convins...felicitari celor care chiar se ingrijesc de orasul lor.
adi_tudoroiu no está en línea   Reply With Quote
Old September 2nd, 2009, 03:45 PM   #8
dmark
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Targu-Mures
Posts: 4
Likes (Received): 0

Plan pentru mutarea liniilor CFR pe malul stang al Muresului!

A fost eliberat studiul de prefezabilitate pentru mutarea liniilor CFR pe malul stang al Muresului, a informat astazi primarul Targu Muresului, Dorin Florea.


"In locul caii ferate se va construi o sosea de fuga. Se discuta de 70 milioane de euro. Vreau sa discut posibilitatea unei abordari serioase in ceea c epriveste acest proiect cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Acea portiune de drum devine atractiva", a spus edilul sef al Targu Muresului.


Dorin Florea este nemultumit "starea Podului 2 care sta sa cada. Fostul director al Directiei Apelor Mures, David Csaba nu s-a gandit sa il repare sau sa construiasca altul", a spus primarul.


Acesta intentioneaza sa construiasca un pod nou, insa acesta ramane deocamdata doar un plan.
dmark no está en línea   Reply With Quote
Old September 2nd, 2009, 03:56 PM   #9
nebunul
Basarabia e Romania
 
nebunul's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 18,280
Likes (Received): 476

se respecta?!
Quote:
Originally Posted by nebunul View Post
Doua chestii tari despre Tg Mures:
1. Am vazut asfaltarile din centru - so far the best in RO
2. Consilerii locali au votat o hotarare prin care proprietarii sunt obligati sa-si renoveze cladirile. Daca nu se conformeaza, vor plati impozitul la casa de 10 ori mai mult. S-au identificat deja aprox. 200 de cladiri din centrul orasului Se ne imaginam ce fain o sa arate in cativa ani
__________________
My Home Town
1st January 2007 - Welcome Home ROMANIA! ®

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea   Reply With Quote
Old September 4th, 2009, 05:42 PM   #10
dmark
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Targu-Mures
Posts: 4
Likes (Received): 0

Vizitateaza centrul si ai sa vezi
dmark no está en línea   Reply With Quote
Old September 4th, 2009, 05:59 PM   #11
nebunul
Basarabia e Romania
 
nebunul's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 18,280
Likes (Received): 476

mersi ... esti un dragut
__________________
My Home Town
1st January 2007 - Welcome Home ROMANIA! ®

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea   Reply With Quote
Old December 22nd, 2009, 05:42 AM   #12
MHN
Romania
 
MHN's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Timisoara
Posts: 8,550
Likes (Received): 1401

Quote:
Originally Posted by dmark View Post
Vizitateaza centrul si ai sa vezi

Quote:
Originally Posted by nebunul View Post
mersi ... esti un dragut

foarte tare!
__________________
Romania | Timisoara: Metro Area | C.S.P Phototeka P.C | TSR | Retail Map | Tourism & Premiers | Parchez inteligent cu TPark
Trip Reports: [.Hr] Rovinj
MHN no está en línea   Reply With Quote
Old December 22nd, 2009, 05:55 AM   #13
MHN
Romania
 
MHN's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Timisoara
Posts: 8,550
Likes (Received): 1401


Florin Vlas's 2010 investment plan: 20 million euro Romanian hotels


dailybusiness.ro

Quote:
Planul de investitii al lui Florin Vlas pe 2010: Hoteluri romanesti in valoare totala de 20 milioane de euro

Omul de afaceri Florin Vlas, care este in negocieri avansate pentru achizitia a doua hoteluri in Dubai prin intemediul firmei sale Voiajor SRL din Targu Mures, nu se va opri din achizitii nici anul urmator, cand are un buget de peste 20 mil. euro pentru hoteluri din Romania, a declarat pentru DailyBusiness.ro fiul omului de afaceri, Dacian Vlas, care detine 40% din companie.
Acesta anunta pentru anul urmator posibile achizitii in orase ca Timisoara, Brasov, Cluj, Bucuresti, Constanta.

Recent, Florin Vlas, care se regaseste in Top 300 Capital, a mai achizitionat recent de la omul de afaceri Josef Goschy o unitate hoteliera din Targu Mures, clasificata la 2 stele. Cele doua parti implicate in tranzactie au convenit sa nu ii faca publica valoarea.

De ce face achizitii familia Vlas intr-o perioada dificila economic

"Nu consider ca este o perioada riscanta, ci una buna pentru investitii. Noi negociem pentru aceste hoteluri (din Dubari - n.r.) de circa 1 an si bine am facut ca am amanat putin, pentru ca preturile au scazut acolo fata de anul trecut cu circa 20-25%", a spus Dacian Vlas.

Pretul celor doua unitati din Dubai, clasificate la 4 si 5 stele, cu o capacitate totala de circa 290 de camere, este estimat la circa 8-9 mil. euro, iar tranzactia s-ar putea finaliza la inceputul anului urmator.

"Intr-adevar acum turismul este in scadere, insa in Dubai nu o sa moara niciodata. In ciuda problemelor financiare cu care se confrunta acum Dubaiul, cred ca turismul nu va suferi", a mai spus acesta.

Cele doua hoteluri apartin in prezent unor fonduri de investitii.

Familia Vlas mai detine in Dubai, printr-un parteneriat, o alta unitate hoteliera.

Compania Voiajor, care a avut afaceri de peste 10 mil. lei si profit de 420.000 lei anul trecut, mai detine hotelurile Voiajor si Business in Tg. Mures.

Actionarii firmei Voiajor sunt Florin Vlas si Silvia Vlas, cu cate 10% din actiuni, Ramona Vlas si Dacian Vlas, fiecare cu cate 40% din actiuni.
__________________
Romania | Timisoara: Metro Area | C.S.P Phototeka P.C | TSR | Retail Map | Tourism & Premiers | Parchez inteligent cu TPark
Trip Reports: [.Hr] Rovinj
MHN no está en línea   Reply With Quote
Old February 6th, 2010, 11:40 AM   #14
dmark
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Targu-Mures
Posts: 4
Likes (Received): 0

Targumuresenii ar putea avea peste trei ani un nou Weekend, mult mai modern decat actualul Complex de Agrement. Consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici la investitia "Zona de agrement in cartierul Tudor Vladimirescu", valoarea totala a investitiei fiind stabilita la 11.784.160 euro cu TVA.Noul Weekend va cuprinde un bazin olimpic, bazin pentru copii, aquapark, tribuna cu teren sportiv, teren sintetic minifotbal, teren sintetic minibaschet, amfiteatru cu 1.25 de locuri, cladiri auxiliare, skatepark si parcari.Finantarea lucrarilor se va asigura din bugetul local, urmand a se demara proceduri pentru accesarea si a unor fonduri extrabugetare, respectiv crearea posibilitatii de concesionare a amplasamentelor aferente terenurilor de sport, a spatiilor cu functiune de alimentatie publica.

Zona care va cuprinde investitia este situata intre Calea Sighisoarei, Universitatea Dimitrie Cantemir si Jandarmerie, avand o suprafata de 6 hectare, aflata in proprietatea municipiului.
dmark no está en línea   Reply With Quote
Old May 4th, 2010, 03:28 PM   #15
Cosmin
Euro Mod
 
Cosmin's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bucharest
Posts: 17,284
Likes (Received): 5961

Please go and vote in the Roll Call, if you haven't already. The more of you vote, the more complete the picture will be. This way we'll know how many and from what cities/countries we are.

Thanks.
Cosmin no está en línea   Reply With Quote
Old May 17th, 2010, 10:13 AM   #16
g.chris
not just a user
 
g.chris's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: EU
Posts: 385
Likes (Received): 26

Se mai fac investitii private si pe timp de criza. Preturile tot de criza

Bardesti Park - Târgu Mureș

www.bardestipark.rog.chris no está en línea   Reply With Quote
Old July 14th, 2010, 03:55 PM   #17
bigshow
bine_mai :))
 
bigshow's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Satu Mare & Montpellier
Posts: 1,511
Likes (Received): 615

Quote:
Târgu-Mureş: Investitie de 3 milioande de lei la Stadionul Transil
14.07.2010

[IMG]http://i25.************/254zh2c.jpg[/IMG]

Stadionul Transil din Târgu-Mureş va fi lărgit. Investiţiile se ridică la aproximativ 3 milioane de lei
Potrivit viceprimarului Claudiu Maior, banii investiţi pentru ca stadionul să găzduiască în condiţii bune meciurile din prima liga de fotbal provin atât din partea municipalităţii, cât şi a clubului sportiv FCM Târgu Mureş.
"Investiţia în infrastructură este undeva la trei milioane de lei, din care 600.000 de lei de la Primăria municipiului Târgu Mureş, conform unei hotărâri de Consiliu Local, iar restul banilor de la FCM", a declarat Claudiu Maior.
"Noi am primit licenţa, vom juca pe stadionul de la Transil iar cu această investiţie vom ajunge undeva la 7.500 de locuri.Toate aceste lucruri sperăm să fie făcute până la primul meci, cu Braşovul. Vestiarele au fost terminate, în mare parte suntem spre final. S-au cumpărat şi turnichetele, camerele de filmat, toate intrările vor fi păzite.
Viceprimarul a precizat, în ceea ce priveşte galeriile, că persoanele "nervoase" sau "supărate" nu vor fi lăsate să intre pe stadion, cei care intră fiind filmaţi şi înregistraţi într-o bază de date care este legată cu celelalte baze de date ale Poliţiei.
Source
__________________
BigShow is from Satu Mare home of the tallest administrative building in Romania!


bigshow no está en línea   Reply With Quote
Old July 14th, 2010, 04:57 PM   #18
adriansibiu
Registered User
 
adriansibiu's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sibiu
Posts: 1,532
Likes (Received): 672

niste poze de la stadionul transil facute in urma cu vreo 2 saptamani. aveti niste poze mai recente? s-a mai avansat cu lucrarile?

[IMG]http://i46.************/fus84g.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.************/6pu78m.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.************/2icno.jpg[/IMG]

[IMG]http://i50.************/33jre9w.jpg[/IMG]
adriansibiu no está en línea   Reply With Quote
Old July 14th, 2010, 05:06 PM   #19
adriansibiu
Registered User
 
adriansibiu's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sibiu
Posts: 1,532
Likes (Received): 672

[IMG]http://i49.************/1447bdu.jpg[/IMG]

[IMG]http://i46.************/ejhpwx.jpg[/IMG]

[IMG]http://i48.************/2poo6d3.jpg[/IMG]

[IMG]http://i46.************/ehlvl.jpg[/IMG]
adriansibiu no está en línea   Reply With Quote
Old July 14th, 2010, 07:45 PM   #20
bigshow
bine_mai :))
 
bigshow's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Satu Mare & Montpellier
Posts: 1,511
Likes (Received): 615

frumusel stadion, sa sti ca imi plac culorile
__________________
BigShow is from Satu Mare home of the tallest administrative building in Romania!


bigshow no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
ro_transylvania

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu