|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Крагујевац Kragujevac |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 | ||
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 78
|
Quote:
O zeleznickoj tek ne bih nista rekao,kad sam isao tamo da trazim kartu za BG,rekli su mi idi dete, ako Boga znas sto dalje odavde,idi autobusom,ovako ko zna kad ces stici,a zgrada X files
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
BANNED
|
Quote:
A nova zeleznicka treba da ide u paketu sa gradskom zeleznicom,ali je problem imovinske prirode i sporosti administracije Zeleznica Srbije... Sadasnja zeleznicka stanica bi postala centralna stanica gradske zeleznice i posto je pod zastitom kao spomenik i nju je napravila gradjevinska kompanija "Markovic"(o toj kompaniji cu napisati tekst u sledecim nedeljama jer je strasno koliko je ta kragujevcka bila poznata u Evropi) svojevremeno,ona ce se renovirati... |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Pa sve deluje kao kad se skupe cigani pa repuju misleci da ce postati eminemovi ortaci. Realnost nema veze sa kulama.
|
|
|
#85 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
@лазаркг
Лаки, слатко ме насмеја. Све го Еминем до Еминема!
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
highways and roads
|
...
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1099
|
Sad je bilo na In-u detaljna prica oko stambenog komplexa Lazar puta.
1)One prve 2 zgrade iz Svetozara Markovica idu predvidjenom dinamikom i zadrzace prethodno predvidjenu spratnost.Dosta je vremena potrosena na prici o kvalitetu zgrada,enterijera.Prikazan je pogled sa tih zgrada,prelep je 2)A sad ono sto nas najvise zanima jeste realizacija ovog projekta sa kulom,koji odmah ide sa gradnjom posle realizacije ove 2 zgrade.Znaci sad imamo i definitivnu potvrdu gradnju kule u ovom delu.Stigao sam nesto i da uslikam nabrzaka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#88 | ||
|
Registered User
|
Jeste da ja zvucim katastroficno, paranoicno i sta ti ja znam, ali ovog puta imam neke cinjenice. Firma Lazar-put koja je shatro najavila da ce da pravi to cudo je otprilike u isto vreme sa najavom upala u blokadu racuna koja je danas na visini od 9.33 miliona dinara ili ti 100k eur!
Sada da se podsetimo sale_kg vs Tara_kg vesti iz nesvesti: Quote:
![]() Onda se pojavio glas razuma vlada-vodeni gde ga je zakopao ko drugi nego sale: Quote:
Agregator komentara Last edited by lazarkg; October 5th, 2009 at 07:35 PM. |
||
|
|
|
|
|
#89 |
|
BANNED
|
I love you man...
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
|
ahh, fuj
|
|
|
#91 |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 78
|
Bas sam pre koji sat prosao tim delom grada i pokusao da zamislim kako bi "cucnuo" na tom mestu jedan takav objekat.I sa' reci....
![]() PS Da li bi igde na Balkanu za nase pojmove bilo modernije zgrade?Znajuci stanje u BG-u,PG-i,Rajvosi (uz eventualni izuzetak ATT),ZG-u,a o Sofiji i Tirani vec i da ne govorim...Naravno da ne...
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
BANNED
|
Quote:
Ali hajde da kazem da bi lepo cucnuo... E,sad zamisli na lokaciji "Milenijum" isto tako nesto posto ce to biti pusteno za 14+ spratova... Pa kad legnes na novi trg (Prodor) i pogledas okolo a ono iza suda se uvija City Center,pored tebe soliteri a iza tebe jos jedan neboder... Jaijks...
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
Kako napreduje toranj?
|
|
|
#94 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
A zasto sad takav komentar?Niko nije naveo rok kada ce izgradnja poceti, da bi takvo, ironicno, pitanje moglo biti postavljeno. A ako si stvarno pitao radovi jos nisu poceli, niti ce skorije.
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
šta će nam tema onda
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Registered User
|
OK ajde da preformulisem - ima li novih vesti u vezi tornja? .... ili jos da preformulisem - jel objavio ovaj sto ce gradi toranj da je prso?
|
|
|
#97 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
To i mene zanima...
![]() Quote:
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Meni se bas svidja tema... Jedva cekam da se aktivira sa slikama, odnosno da krene izgradnja...
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Vozd
Likes (Received): 6
|
Koliko ce imati metara ta zgrada?