|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 | |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Quote:
) se obuces u Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess i ostale stvari za pol cijene od ove u europskom H&Mu ...
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Mi klince oblacimo u H&M-u od rodjenja. Dva puta godisnje (proljece i jesen) spiskamo po 1.000 Kn za dvoje djece i obucemo ih za cijelu sezonu. Cijene su ko kod nas u kineskim ducanima, roba je puno ljepsa i modernija a da ne kazem da se pere i dere non stop, zaljeva sa sredstvima prtiv mrlja i ne gubi boju, oblik....
Eto ima nas svakakvih... nama je H&M radi klinaca zakon. Zena si vise puta nadje nesto, ja rijetko... |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
the IRS at the door
Likes (Received): 2
|
Quote:
![]() Najbolje su mi one jeftine trgovine, cijeg imena se ne mogu sjetiti sad, no uglavnom sve odjevne predmete mozes kupiti za dolar ili dva, i uvijek, ama bas uvijek je krcat crncima. Jedini problem je kaj je sve najmanje XXXL, no to njih ne hebe, svi nose super velike brojeve, od bebe pa do dede. ![]()
|
|
|
|
#64 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
C I R R U S
Likes (Received): 16
|
Ja kad sam spominjao H&M prvenstveno sam mislio na odraslu odjeću iz svojeg osobnog iskustva, ali čuo sam da mnogi roditelji u njemu kupuju robu za svoje klince, jer su cijena i kvaliteta u najboljem omjeru. Moj frend koji također ima slično mišljenje o njemu kao ja, u njemu oblači svoju kćer, baš iz gore navedenog razloga. Tako da se moja kritika ne odnosi na dječji asortiman.
Ali za mene je H&M daleko od trendovske i kvalitetne odjeće. Prošle godine kad sam bio u shopingu u Grazu u njemu se doslovno nije imalo što za kupiti. Uglavnom je odjeća bila namijenjena za osobe sa Emo stilom, košulje su od najobičnije i najjeftinije tkanine (poput kuhinjske krpe samo što su imale print) i ne baš tako jeftine što bi čovjek očekivao. Prošli mjesec mi je frend opet bio u Grazu i kaže da je sad ponuda još gora. H&M je po meni dosta precijenjen. Ima kod nas kvalitetnije, ljepše i jeftinije obleke od njega. Sretno im bilo u Turskoj i Ukrajini. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
U Hrvatskoj 13 novih trgovačkih centara
ZAGREB - Zabrana rada nedjeljom, čini se, nije uplašila mnoge investitore pri planiranju i gradnji novih trgovačkih centara u Hrvatskoj. Prošli tjedan predstavljena su čak dva nova šoping-centra, i to u Zagrebu i Slavonskom Brodu, a do kraja 2010. najavljeno je otvaranje još 10-ak trgovačkih centara u manjim hrvatskim gradovima. Nedaleko od Zagreba, u Zaprešiću, predstavljen je West Gate, šoping-centar dvostruko veći od svih postojećih u Zagrebu. Površina prodajnog prostora toga trgovačkog centra čak je 120.000 četvornih metara, a u njemu će se smjestiti gotovo svi “triger” brendovi koji šopingholičare mame u odlazak u ostale trgovačke centre raspršene po Zagrebu. Ulice duge 4 kilometara U tim četiri kilometra dugim šoping-ulicama (to je zbrojena dužina svih izloga na svim etažama) naći će se Zara i Berska, marke kojih je dosad bilo samo u Avenue Mallu, te novi brendovi njihove grupacije koji dosad nisu bili prisutni u Hrvatskoj, poput Massimo Duttia, Pull&Beara i Stradivariusa. Njemački ekskluzivni brendovi poput Peek & Cloppenburga, C&A i Müllera, koje se moglo naći samo u City Centeru One, također će se naći i u West Gateu, kao i Intimissimi i Calzedonia, brendovi na koje se moglo naići samo u King Crossu, te Intersport i Mercator koji su dosad bili smješteni samo u specijaliziranim Mercatorovim centrima. Naravno, to nije sve i zaista bi bilo teško nabrojati sve brendove u novom West Gateu, koji osim mnogih trgovina, donosi još novosti, kao što su klizalište, kuglana i veliki zatvoreni park za djecu, odnosno igraonica od 3500 m2. Velika pozornost posvećena je i arhitekturi. Glavni projektant Dario Travaš iz ATP Projektiranja kaže da je u projektiranju velika pozornost bila posvećena dnevnom svjetlu te da su zbog sunca i atmosfere napravljene tri manje i jedna velika kupola, koja je zbog svoje veličine i promjera pravi građevinski pothvat. Otvorenje toga trgovačkog centra predviđeno je za šest mjeseci, a investitori kažu da na okolnom zemljištu u sljedećih šest godina namjeravaju sagraditi brojne nove sadržaje poput hotela, retail parka, uredskih zgrada, kasina i zabavnog centra, i to na površini od dodatnih 800.000 četvornih metara. Zapelo s Laništem No Zagreb u idućih šest mjeseci čeka otvaranje još dvaju ekskluzivnih šoping-centara, i to Kvaternik Plaze na Kvatriću, u kojoj će se uz mnoge trendi brendove naći i Armani Casa te Cascade, i trgovačkog centra neposredno uz Centar Kaptol. Iako se kasni s gradnjom, zagrebačko Lanište trebalo bi dobiti veliki šoping-centar, i to pokraj Arene, a, podsjetimo, najavljena je i gradnja Zagreb Malla - uskoro bi se trebao početi graditi na križanju Radničke ceste i Slavonske avenije - te dovršetak centra Vrbani u naselju Vrbani III, koji je nedavno dobio ime Lagoon Plaza. Smješten u zagrebačkom naselju Vrbani, trgovački centar Lagoon Plaza bit će prvi pravi kvartovski centar u Zagrebu s jedinstvenom ponudom trgovina, sporta i zabave. Imat će 20.000 četvornih metara bruto iznajmljive površine i nudit će više od 55 trgovina i 450 parkirališnih mjesta. Investitor projekta međunarodna je tvrtka Bluehouse Capital, a iako je prije bilo najavljeno da će centar imati multipleks, od toga se odustalo te će umjesto njega ondje biti wellness i fitness. ![]() http://www.jutarnji.hr/nekretnine/ar...,20,,163819.jl
|
|
|
#67 |
|
C I R R U S
|
Sve su nabrojali, osim shoping centra u Dubravi koji bi se trebao otvoriti početkom jeseni. Već se po portalima mogu naći oglasi u kojim se traže trgovci za taj centar.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
ruralan
Likes (Received): 581
|
ja obožavam trgovačke centre i drago mi je što se grade... volim kad mi je sve na mjestu, dođem nakupujem si robe za pol sata i vozi
...a hoće se u ovim novima otvorit još koji peek&clopenburg ili kako se već piše, to mi je najbolji dućan, ima od jeftinog (one neke nepoznate markice ali lijepa roba) preko prihvatljivog (e-sprit, tom tailor i slično) pa do skupog (hilfiger, pepe, boss)... sve na jednom mjestu... ja u onaj u city centru upadnem 1-2 godišnje i fino se nakupujem...i miran sam onda....
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
Fale ima jedno dva - tri nova šoping centra u Osijeku: npr. Portanova, Promenada itd...
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
peek&cloppenburg
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Disenfranchised
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Registered User
|
Quote:
.Naravno da su "sada" od kina odustali, to je bila samo kvaka za dobiti dozvolu.
1874 Alexander Graham Bell ivented a telephone, five years later Zagreb got it's first public telephone service. 127 years later 20% of Zagreb's population are not connected to system of sewer pipes. |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
;)
Likes (Received): 1102
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Registered User
|
Gradska robna kuća Dubrava - 65.000 m2
Stanje 21.05.2009
![]()
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
C I R R U S
|
Super fotke
![]() Da nema ovog foruma, skoro da se ne bi ni znalo za ovaj budući shoping centar. Ne sjećam se kad sam zadnji put nešto pročitao o njemu u novinama. Ali glavno da spominju neke buduće i za sad neizvjesne shoping centre. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Master Planner
Likes (Received): 65
|
Ovo u Dubravi je stavrno misteriozno, nigdje ni slova viditi o tome.
Evo par usputnih slika novog dijela CC1: ![]() ![]()
|
|
|
#79 |
|
Registered User
|
molim te nemoj govoriti napamet, neće biti 2 nego 5 nadzemnih etaža. pogledaj forume gdje ljudi diskutiraju o kupnji stana na vrbanima, svi izbjegavaju zgradu kraj trg. centra jer je u planu zamišljen manji objekt, pa će ovako to ispasti vrlo nagurano.
1874 Alexander Graham Bell ivented a telephone, five years later Zagreb got it's first public telephone service. 127 years later 20% of Zagreb's population are not connected to system of sewer pipes. |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
;)
|
Quote:
Nego jesu li/hoće li ovi uspjeti srušiti onu kućicu na rubu građevinske rupe koju nisu uspjeli otkupiti. Tome tvrdoglavom vlasniku bi moglo biti malo "nagurano".
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| shopping center, zagreb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|