|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1401 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
Znam,znam,to je stara škola
U Kaptolu nikad nema gužve tako da prozračnost nije bitna |
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Registered Abuser
Likes (Received): 197
|
Joj Torte i to... Prošli put kad sam bila htjela sam napokon tamo probati kolače, ali me odbila upravo ta zagušljivost. A i taj put je bila pomalo gužvica jer je vani padala kiša pa su se svi valjda došli skloniti. Vjerojatno je posjećenost bila veća dok je još Broadway bio glavno kino, sad svi idu u Cinestar.
A kad smo kod Cinestara... Branimir centar kao shopping odredište mi i nije nešto. Ali ne zamjeram mu jer mu to niti nije primarna svrha.
|
|
|
#1403 |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 755
|
Ja idem u Avenue Mall u shopping, a u Branimir u kino. Nikad nisam bio WG niti ću biti, nadam se da će taj uništavač grada propasti što prije, Arena Centar mi je totalno zakurac, to je preglomazno arhitektonsko govno koje je nagrdilo grad i uništilo vizuru na prekrasnu arenu, a uvijek je tamo gomila rulje, pa se još k tome izgubim u garaži. Ma!
Avenue Mall je pak idealan po lokaciji, a ni sadržaj mu nije loš, ne znam šta tu kmečite. Da je barem više centara kao AM, koji podižu urbanost u gradu. |
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Registered Abuser
|
![]() Ej, ej, nemoj mi takve kletve bacati na WG! Zašto ga smatraš uništavačem grada?
|
|
|
#1405 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Arena centar numero uno, West gate numero due, ostalo nula bodova!
|
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
Na koju foru? Pa Arena je tri stanice od Avenuea + još 5 minuta hoda. Uostalom, imaš i direktnu autobusnu liniju od Glavnog kolodvora.
|
|
|
#1407 |
|
Ignorira pesimiste
|
problem je urbanističke prirode. WG isisava sadržaje iz grada na običnu pustopoljinu, umjesto da oplemenjuje prazne površine unutar gradske strukture, a znamo i sami koliko ih ima. dabogda propali sutra.
|
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
;)
Likes (Received): 1099
|
Quote:
WG mi se jako sviđa i ne želim mu propast, najljepši(iznutra i izvana) i najbolji naš šoping centar. Nadam se da će se shopping city popuniti sadržajima kao što je i najavljivano. |
|
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Ignorira pesimiste
|
Quote:
WG nije problematičan kao takav, već zbog svoje lokacije. To je urbanistička katastrofa, kao i ona Sopnica. To je ista politika razbacivanja ionako razbacanog grada, umjesto gradnje na praznim površinama unutar grada. |
|
|
|
|
|
|
#1410 |
|
;)
|
A zašto na WG gledaš kao na razbacani dio Zagreba kad on to nije? Pa WG je u Zaprešiću. Između njega i samoga grada je planirano golf igralište, studentski kampus.........poviše WG je planiran automotodrom itd. To područje se polako urbanizira, tj. bar je u planovima da se urbanizira i to mi se sviđa.
|
|
|
|
|
|
#1411 |
|
Ignorira pesimiste
|
je da, WG sigurno pune građani Zaprešića... to je zagrebački trgovački centar koji je dislociran.
|
|
|
|
|
|
#1412 |
|
;)
|
Ti mrziš Zaprešićane!
Još buš rekel i da je aerodrom zagrebački samo zato jer ga ne pune velikogoričani. A gotovo isključivo Hrvati su isto tak punili šoping centre u Leibnitzu i Načkanjiži, al teško da su to bili hrvatski šoping centri.
|
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Ignorira pesimiste
|
Daj ne muljaj. Taj centar je napravljen ZBOG Zagrepčana. A odnesen je u Zaprešić samo zato jer je tamo bilo velika i jeftina livada. Mislili su da će tako proći jeftinije, ali na kraju će ih to više koštati, nego da su kupili dobru zemlju u gradu. Tako im i treba.
|
|
|
|
|
|
#1414 |
|
;)
|
WG je napravljen zbog Donjobistrićana, a ako u njemu žele kupovati i Zaprešićani i Zagrepčani, nitko im ne može zabraniti.
|
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 21
|
Ja inaće ne volim shopping, ali najviše sam toga kupio u WG-u. Ne znam, nekako tamo najlakše nešto nađem i najugodnije mi je tamo tražiti. U ostalim centrima uglavnom ništa. Sestrična mi radi u WG-u (kod nje nisam ništa kupio jer me njena roba ne zanima) i kaže da ima jako puno kupaca ne-zagrepčana, pogotovo stranaca. Tako da teza o WG-u kao zagrebačkom trgovačkom centru stvarno ne stoji.
|
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
NEW YORK-PARIS-PECKHAM
Likes (Received): 101
|
Quote:
|
|
|
|
#1417 | |
|
NEW YORK-PARIS-PECKHAM
|
Quote:
|
|
|
|
#1418 |
|
Registered Abuser
|
Kako god bilo, ne želim kriviti WG zato što zna kako privući kupce. Neka i drugi centri uvedu popust do čak 70% pa će se možda i oni puniti (a već su ionako krcati kad god zakoračim u njih). Imaju čak i organizirani prijevoz. A prednost WG-a je i velik prostor, pa je samim time manje odbojan jer se ne stvori gužva kao u nekim drugim centrima. A gužve ne podnosim u bilo kakvom obliku.
|
|
|
#1419 |
|
NEW YORK-PARIS-PECKHAM
|
Samo neka nastave s takvim sniženjima, vidjeti ćemo dokle će stići...oni su prisiljeni na takve radnje upravo zbog nedostatka kupaca...to sigurno nije dugoročno isplativa strategija. Zašto CCI nema ni upola takva sniženja a uvijek je pun?!
A mi kupci samo moramo to iskoristiti prije nego što zatvore...
|
|
|
#1420 |
|
;)
|
Nikad nisam naišao na sniženje u WG koje nemaju i ostali dućani brenda u pitanju po gradu. Recimo, sad karikiram, Hervis uvede sniženje od 70% na svoju kolekciju koje vrijedi za sve njihove dućane, a WG odmah krene reklamirati sniženje od 70% samo kod njega. To su marketinški trikovi koji nemaju veze s realnošću. WG nikada nije ponudio neko svoje znatnije sniženje, jedino možda nekih 10%, a to imaju i većina drugih šoping centara, a s obzirom da takva sniženja ne vrijede za već snižene artikle, definitivno se ne isplate.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| shopping center, zagreb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|