|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Bratislava SSC stretnutia
Milí kolegovia, dovolujem si založiť thread [Bratislava] SSC forumers spring 2009 international meeting a dúfam že bude možné zasa raz zorganizovať stretnutie členov SSC.
![]() Dear friends, I started new thread [Bratislava] SSC forumers spring 2009 international meeting and I hope we shall be together on SSC meeting . ![]() Date is flexible, of course. Last edited by seem; May 24th, 2009 at 07:18 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
seem, nie nahodou 2009?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
vsak pise ze "Date is flexible, of course", takze moze byt aj 2009 ak ti to v 2008 nevyhovuje.
|
|
|
#4 |
|
Mornar bez mora
|
Dobrý vtip marish.
![]() Ospravedlňujem sa za túto chybu vznikla pri prvotnej myšlienke založiť thread. Prezeral som si stránku uvidel som 08 autumn meeting z lenivosti som to zkopíroval a dátum som nezmenil. ![]() Ešte raz sa ospravedlňujem a žiadam moderátora pre zmenu názvu. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prešpurák
Likes (Received): 6
|
podľa mňa to bude skôr leto ako jar
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
PHPBB formátovanie v názvoch threadov nefunguje ;-)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mornar bez mora
|
Naozaj si Wikipédia?
![]() http://sk.wikipedia.org/wiki/Jar „Astronomicky začína jarnou rovnodennosťou (okolo 20. marca na Severnej pologuli a 23. septembra na Južnej pologuli), a končí letným slnovratom (okolo 21. júna na Severnej pologuli a 21. decembra na Južnej pologuli). “ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prešpurák
|
veď kým bude nejaké stretko, bude dávno leto
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
ok takze vyberajme miesto :-) do Slovaku by som nakoniec nesiel aj ked maju podobne zmyslanie jak ja, predsa to bol vzdy pajzel kde hodinu cakate na skaredu obsluhu, takze bud nieco na korze alebo nejake cafe na Zidovskej
|
|
|
#11 |
|
Prešpurák
|
čo tak Vydrica
![]() alebo Schlossberg ![]() vo Vydrici som nebol, ale v Schlossbergu sa nefajčí (čo mne nevadí, dá sa vybehnúť von )
|
|
|
|
|
#12 |
|
Astral tourist
|
![]() ![]() Výborný nápad Čarodejník, nechcel som sám začínať so starým mestom. ![]() Otázka je ale, kde sa dá "vydržať". Ak to bude vo Vydrici zafajčené "na ponorku", tak by som asi navrhoval ten Schlossberg (len aby to nebol prisuchý podnik). Chcelo by to možno urobiť tam prieskum. Nazrieť dnu, možno nejakú fotku urobiť. Myslím že do Vydrice by sme sa mali nejako infiltrovať. Takže zatiaľ som za Vydricu.A čo sa týka dátumu. Navrhujem štvrtky, pretože v piatok dosť ľudí niekam cestuje. Tak napr. o dva týždne, to sú nasledovné termíny: 4.6., 11.6., 18.6., 25.6. ...
Sémantický web Last edited by futuros; May 25th, 2009 at 12:36 AM. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
v schlossbergu som bol parkrat, je to tam utulne a moc komfortne
mne by to sice nevadilo ale tak 2 3 hodiny tam sediet mozno nieje nic mocja by som este odvaznejsie navrhol toto, Bernard pri Lyceu, vyskusal som si to tam a pivo tam maju jedno z najlepsich ake som pil fotka je neaktualna, je tam terasa so 4 dlhymi stolmi asi tak 10 ludi by sa tam voslo k nemu ![]() ![]() vo vnutri je vela malych stolov, daju sa dat dokopi, + da sa tam rezervovat myslim maju zaujimave ceny, pivo klasika 1 ojro, za 14stku si priplatite zopar entikov naviac, velka kofola 22 korun ![]() je to asi minutu od Hodzovho namestia na staromestskej, je vidno aj na hrad odtial
|
|
|
#14 |
|
Prešpurák
|
Ja by som bol skôr za Schlossberg. Pozerali sme tam hokej, je to tam fakt veľmi útulné, čisté, ten Bernard sa mi zdá príliš krčmový, zadymený (jedine ak by sme boli vonku).
|
|
|
|
|
#16 |
|
Astral tourist
|
![]() ![]() Nemá niekto plís obrázky interiérov v Schlossbergu?
|
|
|
#17 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Astral tourist
|
Quote:
![]() ![]() Ja tím pádov hlasujem za Bernárda alebo Vydricu.
|
|
|
|
#19 | |
|
illuminatus
Likes (Received): 163
|
Quote:
nemôžem (je to moc skoro) nemôžem možno aj hej
|
|
|
|
#20 | |||||
|
Mornar bez mora
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() PS: Okolo 25.6 by už nemal byť problém zúčatniť sa, keď to bude štvrtok tak to bude zjavne nemožné. Príjemnú zábavu
|
|||||
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|