|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
![]() ![]() Seem, tak navrhni iný termín, nemusí to byť nutne štvrtok. Čo tak stredy?
|
|
|
#22 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Momentálne máme v škole dosť zhon, vela skúšok, prezentácia ročníkovej práce..
Vyhovujú mi iba piatky a soboty. ![]() EDIT-PS: Asi to teda budem musieť vynechať.
Last edited by seem; May 29th, 2009 at 02:33 PM. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Astral tourist
|
Rekapitulácia:
zatiaľ: Phill môže od cca. 25.6. Seem môže tiež od cca 25.6. nie štvrtky Ja som v podstate hocikedy, preferujem nie víkendy. Ale keď na to príde, som aj za to. A čo tak 1. júla? To je streda. ------------------------- Inak Carbon, nemôhol by si plís zmeniť názov tohto vlákna na [Bratislava] SSC forumers meetings? - i keď by bolo možno dobré urobiť jedno vlákno pre celé Slovensko.
Sémantický web Last edited by futuros; June 3rd, 2009 at 12:56 AM. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Sakura san na hrad ((-:
Likes (Received): 0
|
1 jul, uplne super datum, a krcmu mame teda uz vybranu?
|
|
|
#25 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
ak vyberiete nieco, kde sa da sediet vonku, mozno sa aj zastavim.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Higher, better
Likes (Received): 86
|
mal by som môcť, a začiatok prázdnin chcem osláviť dobrým pivom! čiže niečo, kde majú české pivo
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Prešpurák
|
Quote:
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
a kde teda? Vydrica by aj mohla byť. Možno tam budú aj nejaké historické fotky pre Futurosa
|
|
|
#30 |
|
Astral tourist
|
![]() ![]() Rekapitulácia: Stretnutie 1. 7. 2009. Potvrdená, alebo veľmi pravdepodobná účasť: wizzard (Vydrica, Schlossberg), futuros (Vydrica), dustik (Bernard pri Lyceu), phill (Vydrica), amfrael (tam kde je české pivo), seem (Schlossberg), možno že aj zuzka (ak sa bude dať sedieť vonku). Otázka je, kde sa stretneme.Padla tu viac krát Vydrica, Schlossberg. Ja som samozrejme za Vydricu, ešte som tam, ehm, nebol , ale neviem či sa tam dá sedieť aj von. Takže kde ideme? Pošlite priatelia hlas kde (ak ste ešte neposlali, alebo to chcete zmeniť), a potom sa vyberie a ešte prosím potvrdte účasť, aby sme vedeli, koľko stolov treba rezervovať.A čo ostatní? Ešte stále ste v spolku Tajných agentov protialkoholického spolku?
Sémantický web Last edited by futuros; June 23rd, 2009 at 06:57 PM. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
Potvrdzujem ucast, Schlossberg alebo Vydrica, len nech pojdu ostatni
|
|
|
#32 |
|
Mornar bez mora
|
Schlossberg, majú tam aj české pivo takže s k nám pripája zjavne aj Amrafel. 1 Júla je úžasný termín.
![]() A ešte by som chcel pripomenúť že 1. Júla má banner Bratislava !
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Prešpurák
|
Napadla ma ešte jedna staromestská krčma, Norton na Panskej 29, kúsok odtiaľ je Rudnayovo námestie a Katedrála svätého Martina, ako aj Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra SAV, myslím že celkom dobré miesto, dá sa sedieť vonku, majú tam Heineken za dobrú cenu, ako aj Sangriu, z ktorej sa dá veľmi rýchlo natrískať
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Interiér je oproti fotkám trochu zmodernizovaný, ale nie zlý. Vzadu sú dosť veľké stoly, kde sa v prípade dažďa zmestí väčší počet ľudí a v stredu to určite nebude obsadené. edit: btw, aký banner bude mať Bratislava???
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Mornar bez mora
|
Tak nakoniec mal predsa len veľký Čarodejník pravdu.
![]() Ešte mi nieje známe aký banner bude die Kleine Grose stadt mať, ale určite sa už o tom v najhlbších zákutiach SSC živo diskutuje. - Tento PUB, ktorého obrázok si nám poslal splňuje zjavne všetky naše požiadavky, dúfajme že sa tam nájde aj kúsok Česka pre Amrafela. Zhodou okolností mám v počítači nainštalovaný na skúšobnú dobu antivírusový program Norton. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Mornar bez mora
|
Ponuka pív
Heineken 11 st 1,66 (50,01 Sk) Starobrno 10 st Charakteristika jedlo: áno veľkosť: 8 stolov voľné miesto: často veľký stôl: ÁNO Kontakt Panská 29 tel: 0903/773 776 Otváracie hodiny Pon: 11oo - 24oo Utr: 11oo - 24oo Str: 11oo - 24oo Štv: 11oo - 24oo Pia: 11oo - 02oo Sob: 13oo - 02oo Ned: 15oo - 24oo PS: Vyzerá to slubne
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
slubne?, strasne predrazene
ja si asi donesiem vodu z domu
|
|
|
#37 |
|
Nitra 826-2012
Likes (Received): 1
|
Ahojte a o koľkej je to stretko?
|
|
|
#38 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
Ja pridem ak budem v BA.
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Mornar bez mora
|
Quote:
Asi ako vždy o 18:00 na Hlavnom námestí pri Ronaldovej fontáne.Vitaj na korze!
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|