|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#42 |
|
Nitra 826-2012
Likes (Received): 1
|
Rozmýšľam že prídem kedže som v BA cez týždeň vždy...
|
|
|
#43 |
|
illuminatus
Likes (Received): 166
|
hmm, povedal by som takto: stretneme sa v stredu (1.7.) na Hlavnom námestí o 18:00 a potom uvidíme, kam vôbec pôjdeme. Zbytočne to tu rozoberáme...
predbežný zoznam: Amrafel CJone - premýšľa Dustik Futuros Matias - ak bude v BA Seem Wizzard Zuzana - možno (podľa počasia) Phill OK, ešte by mohol dôjsť Hidden, Pt82, Chunkylover a ostatní stáli účastníci stretiek. ![]() možno by sa mohli zúčastniť aj niektorí, kt. ešte na meetingu neboli.
|
|
|
#44 |
|
Chrumky lover
|
Rád sa pridám
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
Likes (Received): 62
|
aj ja budem ten den v BA, ale zrejme budem muset este v noci ist naspak do TN. uvidime.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Beijing, China
Likes (Received): 10
|
ja som v praci vtedy do 18ej takze mam dobru vyhovorku :-) beztak neviem o com by som sa tam bavil, aby som tam nesedel ako mumak
|
|
|
#48 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Ja sa zúčastním.
Takže míli kolegovia, dúfam že sa zajtra vidíme na Hlavnom námestí v Starom Meste o 18:00 pri Rolandovej fontáne. ![]() Prikladám Phillov... ...predbežný zoznam: Amrafel CJone - premýšľa Dustik Futuros Matias - ak bude v BA Seem Wizzard Zuzana - možno (podľa počasia) Phill |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
A v tvojom zozname chyba Chunkylover a PotkanX. A keby ste ubezpecili Aana, ze to bude zaujimava akcia a ze sa nebude nudit, urcite by prisiel tiez. A CJone tiez treba uistit, ze to bude cool.
A potom napiste report.
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Bratislava citizen
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Regular Fool
|
Ja tiež ešte uvažujem, ale musím to prebrať s nežným pohlavím...
|
|
|
#52 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Tak to si píš.
![]() Ak som na niečo čakal, tak presne na toto. Týmto činom Bratislava opeknie najviac. Ináč chalani, vlákno [Bratislava] Destruction of the chimney som založil presne pred dvoma rokmi, 30.6.2007. !!! ![]() Poniektorí by ale boli najradšej, keby tu také vlákna neboli. Preferujú radšej iba fotky mrakodrapov, ktoré aj tak v Bratislave nie sú. Keby sme mali byť úplne formálni, tak by sme tu nemali o čom diskutovať. Ale čo už, kým prestane byť Slovensko zošnurované, ešte veľa vody ubehne.
Sémantický web Last edited by futuros; June 30th, 2009 at 06:32 PM. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Prešpurák
|
futuros, od teba som očakával trochu viac nadšenia po tejto správe, ja sa tomu teším asi viac ako keby začali stavať Panorama City
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Astral tourist
|
![]() ![]() Ale veď ja som ultra štastný. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
Ľudkovia, takmer som som to prepásol - ešte šťastie, že hodil Wizzard tú kvázi pozvánku do threadu s WTF towerom... Takže +1
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 62
|
nakoniec som bol v BA vcera, takze nist
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Quote:
![]() Este raz to napisem:Na prvej strane Skyscrapercity.com je jedna hlavna sekcia Highrises.Takze vsetky diskutovane vyskove budovy v BA su opodstatnene.Je to hlavna a prioritna napln tohto fora,a ja na toto forum chodim koli tomu.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Higher, better
Likes (Received): 88
|
wuane, radšej sa prestaň hádať s futurosom o blbostiach a namiesto toho dojdi na stretko
ešte si nebol
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Regular Fool
|
Kamarát dnes robí žúrku na byte, ktorú uprednostním, takže opäť raz to musí s matiasom do rána tiahnuť niekto iný...
|
|
|
#60 |
|
Bratislava citizen
|
|
|
|
|