|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
skola
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Zdravíme Vás milí kolegovia,
ja a Phill sme neoficalne zahajili meeting-docasa adresa- Tyrsovo nabrezie, o 18:00 sa dúfam všetci vidíme pod Rolandom.
|
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Quote:
![]() tak zelam co najviac piva a trochu menej kofoly. ![]() Quote:
![]() mozno nabuduce.
|
|
|
|
#64 |
|
Sakura san na hrad ((-:
Likes (Received): 0
|
Tcom plaz je obnovena, bolo to v bratislavskych
|
|
|
#65 |
|
Mornar bez mora
|
Rozhodne, je to škoda že sa nemôžeš zúčastnit...
Nie, pristup je tu dobry. Btw, píšem z Magio internetu na T-com plaži
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
Rychlo pridte na hlavne namestie =D za minutku sa pobereme do nejakeho pubu, tak este cakame, ale ychlo si svihnite
|
|
|
#67 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
Stretko sa teda podarilo, 18:00 hlavne namestie ->potom sme sa presunuli do Vydrice -> potom sme sa isli poprechadzat po meste (-:
zucastnili sa asi v pribliznom poradi : Phill, Seem, Ja, Amrafael, Wizzard, Hidden, Matiasmx, Chunkylower, Futuros fotky budu zajtra, dufam ze sa nasim panom nohy nezaplietaju este v meste
|
|
|
#68 | |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
illuminatus
Likes (Received): 161
|
no dnes si mal dobrú náladu, aj s Futurosom... to tie pivka
.. foto bude hneď, idem ich preniesť
|
|
|
#70 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Ahojte, hlásim príchod domov.
![]() Dnes bolo parádne stretnutie.
|
|
|
#71 |
|
illuminatus
Likes (Received): 161
|
SSC MEETING
Wizzard, Dustik, Futuros, Matias
ešte raz Seem, Amrafel, Wizzard doplnok by Amrafel: Chunkylover, Hidden ešte raz: Wizzard, Futuros, Chunkylover, Matias atmoška v meste dobre bolo!
|
|
|
#72 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
slubil som, ze zajtra, tak dnes je uz zajtra
a tak si tu sedime a pijeme Seem cez pivne okuliare napapany... (-: registrovane partnerstvo "dustik dostanes na ..." jedina fotka kde som pekny ![]() a tak sme spokojny a naladeny a unaveny a pomaly sa rozideme
|
|
|
#73 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
vidim ze ste to ponali Slovensky.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
vidim ze ste tam dost fotili. aj z viacerych smerov v rovnakom case (20:30).
![]() ja som akurat dosiel domov, tak hned pozeram, ci este nie ste niekde, ale ako vidim tak uz je neskoro. ale vidim, ze bolo dobre. ![]()
|
|
|
#75 |
|
Mornar bez mora
|
Takže, ako som už spomínal...
Ja a Phill sme neoficiálne meeting odštartovali na Hviezdoslavovom námestí o 15:00 ...potom sme sa presunuli na pláž... ...Ale energia sa doslova rozprúdila až vo Vydrici ![]() Moje pocity: Na naše prekvapenie bola na meetingu celkom potešujúca účasť, diskusia bola velmi rôznorodá, expresívna. Vynikajúca akcia ![]() V tých chvílach som bol nadšený že som súčasťou našej malej, milej sekcie Slovensko
Last edited by seem; July 2nd, 2009 at 09:54 AM. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Regular Fool
Likes (Received): 1
|
Vidím, že zo stretka sa stala fotosession...
Inak vám to pivo vo Vydrici chutilo? Mne minulý týždeň vôbec...
|
|
|
#77 |
|
photographer-amateur
Likes (Received): 23
|
Ahoj!
Zítra budu v Bratislave když někdo chce to můžeme spolu projít se po městě. Mužete mě ukazat Bratislavu. Čau!
|
|
|
#78 |
|
photographer-amateur
Likes (Received): 23
|
I have just returned from my trip to Bratislava. It was amazing! I was going to this town by hitchhiking. Thanks God Slovakian drivers are really good men. And the weather also was fine (unlike Brno where it was raining).
As for town I have liked the most: -Comfortable historical centre - Narodné divadlo - New architecture (skyscrapers) - Slovakian girls In the nearest future I will publish some photos. I hope I will visit Bratislava one more time
|
|
|
#79 | |
|
Prešpurák
Likes (Received): 6
|
Quote:
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|