|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 |
|
illuminatus
Likes (Received): 159
|
na meetingu nás bolo tak málo, že na zachytenie všetkých forumerov mi stačila táto jedna fotečka
![]() zľava: Wizzard, Futuros, Lemon, Matias najskôr sme prišli ja a Matias (ako vždy ) a ako vždy o 15 min skôr ako sme mali. 45min sme kecali dvaja, až sme si mysleli, že pri tomto počte aj skončíme. Nakoniec sme sa do hodiny nazbierali do konečného počtu 5 forumerov. fujky až teraz som si všimol akú neestetickú foto som spravil, keď som z toho záberu neodstránil ten bordel z mojej studenej bagety a vreckovky, ktorou som si ju pridŕžal. Inak tá Nativa je moja (keby sa niekdo pýtal, čo za blázna pije nam metingu nealko ). Pôvodne som chcel džúsik s farebnou slamkou. Mali len biele slamky tak som si povedal, že džúsik s bielou, to by nebolo ono.
|
|
|
#122 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Hlásim príchod domov.
![]() Ja som bol ešte s Wizzardom na rozšírenom pive.
Sémantický web Last edited by futuros; November 8th, 2009 at 01:21 AM. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Prešpurák
|
hlásim aj ja príchod domov, bol som ešte v klube 80, ale bol tam kapor
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Regular Fool
Likes (Received): 1
|
Ja som prišiel domov až pred cca hodinou, žúrka na dome sa trochu pretiahla...
|
|
|
#125 |
|
Sakura san na hrad ((-:
Likes (Received): 0
|
Boze moj, a ja ze je to az o tyzden ale vidno, ze som vam nechybal, keby ano tak by ste mi zavolali
|
|
|
#126 |
|
Registered User
|
Fajn fotky. Ak by ste robili nejake vianocne/novorocne stretnutie rad sa pridam.
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Registered User
|
a to ste nemali žiadne fórumácke žienky?? uuuhm, možno sa nabudúce pridám aby sa tá chlapská stretavka niejako vyvážila
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Bratislava citizen
|
Quote:
![]() tak a kedy to zacinaju tie vianocne trhy ?? ![]() edit: hmm skroro som ta chcel worldsignia privitat na fore a nastastie som si vsimol ze si tu registrovana dlchsie ako ja no ale sem moc neprispievas tak vitaj
Last edited by matiasmx; November 19th, 2009 at 09:00 PM. |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
|
Díky za uvitanie na Slovenskom SSC matiasmx
![]() Ja skôr prispievam v UAE alebo Dubai SSC fórum (ak sa mi chce). Ale aj na Slovenské SSC si sem tam zaskočím prečítať dajaké novosti. Re. Vianočne trhy v BA, ak som dobre počula, mali by začať 27 Novembra
Last edited by worldsignia; November 20th, 2009 at 02:51 AM. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
Kedže sa blížia Vianočné trhy v BA., bolo by super stretnúť SSC forumers v BA na spomínaných trhoch. Niekedy cez víkend od toho 27 Novembra????
Keď máte záujem pošlite mi PM (private message) alebo dajte svoj názor alebo dajaký iný návrh na tútú stránku aby sme vedeli "že čo a ako" stým stretkom.
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
illuminatus
Likes (Received): 159
|
nebol by som proti
![]() ja by som navrhoval 12.12. v sobotu. Nechcem dávať hneď budúci týždeň, keďźe sme mali teraz na začiatku novembra jedno. Ale ak by sa nazbieralo dosť ľudí, tak kľudne aj skôr...
|
|
|
#132 | |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Quote:
![]() 12.12. ![]() 1787 - Pensylvánia sa stala druhým štátom USA 1901 - Talianovi Guglielmo Marconimu sa podarilo rádiovým spojením poslať správu cez Atlantický oceán. Na kódovanie správy bola použitá morzeova abeceda 1913 - Mona Líza bola objavená vo Florencii, dva roky po tom, čo bola ukradnutá 1947 - Henry Lee Giclas objavil planétku 2201 Oljato 1963 - Keňa získala nezávislosť od Spojeného kráľovstva 1998 - bol založený japonský futbalový klub Jokohama FC 2004 - v prezidentských voľbách v Rumunsku zvíťazil tesným pomerom opozičný kandidát, starosta Bukurešti Traian Basescu |
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
Likes (Received): 103
|
ja ti tam este pridam ![]()
|
|
|
#135 |
|
Registered User
Likes (Received): 103
|
ja pridem ak ma nic vazne nepostihne. uz posledne som mal v plane, len to padlo akurat na den, ked som siel mimo bratislavy.
|
|
|
#136 |
|
Nitra 826-2012
|
Páni pridám sa k Vám ak môžem... keďže som teraz v BA väčšinu týždňa. Bohužiaľ len pondelok až štvrtok môžem čiže asi mám smolu keď to bude 12.12.
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
Skoda, na Slovensko prilietam az 18-teho. Snad nekdy priste.
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Astral tourist
|
Ak mi do toho niečo ultra dôležité nepríde, prídem.
|
|
|
#139 |
|
Bratislava citizen
|
ja mozem v podstate kedy kolvek okrem 5,6,7 kedze vtedy som v tatrach..
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Regular Fool
|
Ja ešte vôbec neviem, 12-teho je ďaleko...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|