|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| The Travelogues Reports and tours from user's journeys - tourists welcome! | » Your cities |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#301 | |
|
Organ nereda
Likes (Received): 725
|
Quote:
Ovdje se stavljaju reportaže hrvatskih forumaša iz inozemnih i domaćih gradova.
|
|
|
|
|
|
|
#302 | |
|
W Super-baka
Likes (Received): 6
|
Quote:
![]() P.S. Nego, zašto je mene danas Tinypic zagrebavao? Pola mi slika izbrisao iz mojih reportaža i ubacio nečije tuđe bezvezne. Zna li netko o čemu je riječ? Od tinyja to nisam očekivao, dosad su bili najbolji.
|
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
SuperMod
|
ok, onda će bit ovdje
![]() evo, strpite se malo, slike su veličine od po 3MB, moram ih najprije sve resize-at da ih mogu brzo uploadat.
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
Organ nereda
|
|
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Organ nereda
|
Quote:
1-2 minute posla!
|
|
|
|
|
|
|
#306 |
|
W Super-baka
Likes (Received): 6
|
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Hajde hemijski, brže to malo...
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
tinypic proradio
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Astralis vrhunske su slike,po 4 put prelistavam ove stranice....odjednom je sve stalo
.....Malo me je iznervirala ''zvezdica'' (******),ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje i komentar.Zao mi je sto nema slika Ade,B.Brda,Vidikovac,Cerak....za mene je to najlepsi deo grada heheheh (predpostavite zasto )...Ako ocete mogu ja da postavim malo slika OPSTINE CUKARICA.....
|
|
|
|
|
|
#310 |
|
SuperMod
|
imaš poseban thread za prezentaciju beograda u dijelu foruma "your cities"
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
Likes (Received): 8
|
Beo-ubod by Esseker
Evo me svježe iz BG, bio jučer skoknuo poslom...
Bio sam i prije u BG, grad je zbilja fenomenalno živ, ljudi su zbilja najvećim dijelom vrlo prijateljski raspoloženi, no grad je uz velik broj lijepih zgrada i detalja ipak na mene jučer ostavio dojam prevelikog grada s previše prometnog kaosa u samom centru, premalo tramvajskih linija, velikom bukom i začuđujuće velikom prljavštinom koja čak i u samom centru centra kao da nije očišćena barem godinu dana. Šteta jer inače je grad zbilja zanimljiv i vjerujem da nikome u njemu niti sekunde ne može biti dosadno. Pa evo, ne s ciljem da nekog uvrijedim već da dam i drugi pogled, ne samo na lijepe fasade, možda da potaknem nekoga da u samom BG nešto promijeni na bolje, ali i da neke naše gradove upozorim kako je tanka granica do slične slike na našim ulicama, postam ove fotke. Neću reći "uživajte", no i ta moja jučerašnja pješačka avantura u beogradskom prometu imala je neku svoju neobičnu privlačnost. Valjda sam mazohist ![]() Savska ulica, jedna od najprometnijih prema samom centru ![]() ![]() ![]() Glavni kolodvor (Glavna železnička stanica), ovdje je kaos u prometu nenadmašan, bar iz mojeg dosadašnjeg putničkog iskustva. Tramvaji i kamioni se natječu za prevlast, autobusi jurcaju između njih, auti se nekako provuku, a pješaci igraju ruski rulet pretrčavajući na neoznačenim mjestima. One crne nakupine uz rubnik su ostaci snijega. Kolodvor je sablasan, čini mi se da je i Osječki življi. Zar nema prometa? Zagreb koji je upola manji od BG, ako ne i manji, stalno ima neki muving na GK... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Hrvatsko Zagorje
Likes (Received): 19
|
Lijepo esseker da si se potrudio na putu,poslikao i slike podijelio s nama
|
|
|
|
|
|
#314 |
|
SuperMod
|
baš si dobro opisao....onaj kaos kad izađeš sa željezničke stanice je zbilja nenadmašan
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Master Planner
Likes (Received): 64
|
Prvi puta kada sam isao u Beograd sam takodjer vlakom putovao, i to u ovo doba negdje, i prvi dojam mi je bio kao da sam na Kosovo ili u Albaniju dosao.....bas sam bio sokiran! (nikada do tada nisam putovao u manje razvijenu zemlju od Hr
) Ali sada nakon jos nekoliko odlazaka i malo proucavanja se dojam puno popravio! Tako da sada mislim da je rijec o jako zanimljivom i posebnom gradu, ne toliko estetski lijepom ali sa nekom svojom atmosferom, doduse uredjenje grada ( i dosta ljudi u njemu) i dalje jako puno zaostaje za zapadom ali to ce se sigurno promijeniiti brzo!
|
|
|
#316 |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
|
to je i moj dojam: estetski nije naj naj, ali ima ono nešto i to je to što valjda toliko privlači ljude tamo.
No to je tek jedna slika Srbije, gradovi u Vojvodini su poprilično drukčiji, barem u centru grada, onako panonski, a to i meni valjda kao Slavoncu bolje paše
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Master Planner
Likes (Received): 64
|
Ne razumijem sto mislis sa prvom recenicom jer se od tamo, po vlastitom iskustvu, svi bjeze a ne da privlaci ljude ali dobro....
Sto se tice tog posebnog duha, mislim da Zagreb u zadnje vrijeme ima malu (medijsku pogotvo) krizu sa time, dok su tu Rijeka i Split pogotovo neprikosnoveni
|
|
|
#318 |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
|
kako nisi skužio? Moj dojam BG-a je da sam grad po ljepoti nije nešto posebno, ima puno ljepših gradova u Srbiji, ali ima taj neki štimung, valjda neka čar kaosa ljudi, prometa, arhitekture koja tom gradu odgovara, uz po svemu sudeći veliku ponudu raznih oblika zabave, vjerojatno je upravo taj neobični i svojstven štimung ono što ljude, turiste, i privlači toliko da ga posjećuju (najviše upravo Zagrepčane, iako Hrvati nisu jako česti gosti BG-a, i Slovence). Ja ću ga sigurno posjetiti opet, ali u neko proljeće radije.
Do sad sam već bio tamu u jesen 2003, evo sad zimi, a ljeto me ne privlači jer si mogu zamislit kako je na +30-40 uz taj slini asfalt i beton |
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 195
|
Quote:
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" Last edited by Sawovsky; February 25th, 2012 at 08:22 PM. |
|
|
|
|
|
|
#320 | |
|
GLaDOS
Likes (Received): 35
|
Quote:
Problem saobracaja se resava (mostovi (Ada, Zemun), sad se zahuhtava oko metroa(valjda ce na kraju biti teski metro a ne LRT)), pa se nadam da ce, posle toga (a trebalo bi paralelno), da rese problem starog Beograda, da rade na tome da se taj deo grada ujedini u celinu, otvore nove trgove, srede fasade itd.
|
|
![]() |
| Tags |
| beograd belgrade Београд, srbija, vrachar dejo* |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|