|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
tena- tvornica kruha i ostalih peciva
![]() ![]() mala zgrada u kojoj se trenutno nalazi kafic, trgovina borovo i zlatarna nalazi se na samome korzu ![]() tvornica ancona e ja sad stvarno neznam jel to vec izgradjeno i gdje se nalazi mislim da je gotovo i da je u industrijskoj zoni bas cu otic ovih dana vidjeti ![]() ![]() i za kraj jedna od tih manjih zgrada mislim da je sad vec gotova
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Registered User
Likes (Received): 45
|
WOW, odlican sutdentski - taman za teologe
WOW i za ovu stambenu zgradu! Odlicna je! Ancona - mislim da je to render nove hale/pogona. Za sad imaju dva. I odlicno izgleda. Tenina tvornica mi je takodjer nice ![]() Quote:
Primjerice, Osijeku kronicno nedostaje lezajeva, posebno visoke kategorije - zato se gosti smjestaju u Djakovo, Beli Manastir, Vukovar itd. (primjer ti je svako vece natjecanje ili kongres preko 700 ljudi, a vjeruj mi, ima ih nekoliko svake godine). Isto tako ne zaboravi da je sada gostima smjesno blizu iz Djakova doci do Osijeka... ma, uopce ne sumnjam u uspjeh hotela, dapace, vidim kao kao pozitivni impuls razvoju turizma i podizanju kvalitete smjestaja (treba malo potpalit konkurenciju u Osk, nikako da dignu nesto na 5*) ![]() Reci cu ti primjer jednog hotela u Iloku - ima prosjecnu godisnju popunjenost vise od 154 dana! Za usporedbu, najbolji jadranski hoteli imaju oko 100 dana. Stvar je samo u dobrom vodstvu (a to u turizmu podrazumijeva milijun stvari)
|
|
|
|
#103 |
|
Registered User
|
sry semperu sto sam mu maznuo fotografiju
al hocu pokazat kak treba izgleda pa za usporedbu samo ![]() trenutno je ovak hehe uskoro gotovo ![]() takodjer mislim da gradu treba takav hotel npr znam vlasnike hotela djakovo koji ima tri zvijezde i hotel je stalno popunjen trenutno u djakovu vidimo velik broj turista iako dolaze samo na jedan dan al kad bi se osmislio neki bolji i kvalitetniji program vjerujem da bi bi bilo i visednevnih turista hotel ce naravno imat i wellnes centar i vjerojatno u neku manju dvoranu za sastanke Last edited by svarto; August 7th, 2009 at 12:46 PM. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Registered User
|
idejni projekt trznice daj boze da to sagrade jer ova sadasnja je strava i uzas i nazalost jako malo ljudi dolazi na trznicu iako bi men bio uvijek veci gust otic se procesat kupiti voca i povrca od neke bake i znat da je barem svjeze ak nist drugo
![]() ![]() mislim da se i ovo vec izrgradju al nisam siguran jer stvarno rijetko idem u industrijsku zonu ![]() jedva zavrsena zgrada mislim da su se nest tuzili na tu kupolu kao zaklanja katedralu ![]() ![]() to je naravno nemoguce
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Osječko Est 1697
|
svarto, lijepo si nam objasnio gdje je sta
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Registered User
|
izgleda da je prije bilo samo uz cestu al sad je napravljeno dodatnih cesta i prilaza kao npr za tu anconu. neka treba sto vise industrije ovih trgovackih centara je i previse
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Registered User
Likes (Received): 45
|
Meni je djakovacka ind. zona odlicna i stvarno se tijekom godina moglo vidjeti kako napreduje
Tamo sam trazila namjestaj (Geli), a kuhinju imam od Ancone Kad pogledas, Djakovo ima razvijenu proizvodnju prema broju stanovnika - Osijek je tu stvarno potonuo
|
|
|
#108 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Registered User
|
evo po men najveci ponos djakova uz katedralu - Djakovacka ergela
Projekt izgradnje Jahaonice vrijedan je 17 milijuna kuna, financira ga hrvatska Vlada, a gradnju realizira tvrka ZUBER d.o.o. iz Višnjevca. Prostor uz Jahaonicu osmišljen je kao multisadržajni kompleks površine oko 4200 četvornih metara s nizom sadržaja turističkog karaktera – suvenirnice, restorana te prodavaonice s konjičkom opremom. U okviru Jahaonice predviđena je izgradnja tribina s 1000 mjesta, kupaonice, solarija i boksova za konje, te ureda, prostora za stručne skupove i druge aktivnosti u sklopu Ergele. Površina jahaonice: 46,65 m x 75,00 m Sadržaji jahaonice s pripadajućim površinama: - teren za jahanje – parkur, 27,50 m x 64,50 m - prostor tribina – 1000 gledatelja, 600 mē - boksovi za konje, 17 komada - ugostiteljski prostor, 200 mē - pomoćno spremište (fijakeri, prepone i orme), 400 mē - kat (uredski i klupski prostor), 255 mē - suvenirnica, 20 mē Prostor i sastavni objekti Jahaonice namijenjeni su organiziranju i održavanju škole jahanja, dresure konja, terapeutskog jahanja, voltižerstva te sportskih natjecanja – preskakanja prepona, zaprežnog sporta – tijekom cijele godine. Jahaonica će omogućiti i poboljšanje rada Konjičkog kluba “Đakovo” te kvalitete pružanja usluga konjogojskih udruga, budući da će dati poticaj njihovom daljnjem stručnom osposobljavanju i radu sa zapregama tijekom cijele godine. Zatvoreni prostor Jahaonice ponudit će mogućnost održavanja aukcijskih prodaja konja, izložba i sajmova konja tijekom cijele godine. Podizanjem prve velike zatvorene jahaonice u Hrvatskoj usklađene sa svim europskim standardima konjičkog sporta, Ergela Đakovo dobit će još bolje mogućnosti za postizanje vrhunskih rezultata. Također, stavljanjem Jahaonice u funkciju obogaćuje se turistička ponuda kontinentalnog turizma u Hrvatskoj, što će biti kvalitetan doprinos njezinoj promociji u Hrvatskoj i svijetu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sad je vec okrecena i polako se sredjuje iznutra planira se otvorenje za iduce vezove |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Registered User
|
kruzni tok kod maloga parka
jedan od sveukupno tri koliko ce ih bit u djakovu. treci se trenutno radi i nace bit fontana neg kip lipicanera
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Registered User
|
biskupijska knjiznica (na ovom travnjaku ispred se sad gradi studentski dom tak da ce sve bit na jednom mjestu)
![]() nova benziska pumpa INA (kad bi uspio naci staru isse stvarno je jaako lose izgledala) ![]() hotel đakovo (na ulazu u djakovo iz smjera osijek) takodjer je noviji par godina staro ![]() i jos jedna novija zgrada
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Registered User
|
uff mislim da sam sad dosta toga stavio za pocetak
![]() vani je dost gadno vrijeme pa mi se nest neda ic sad setat i fotografirat
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Osječko Est 1697
|
odličan posao! Bezna lijepo izgleda
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Lega
Likes (Received): 25
|
Mi u Osijeku, ja berem mislim, nemamo niti jednu Ininu crpku koja je obnovljena po tom novom dizajnu Ine...
|
|
|
#116 |
|
Yosemite Sam
|
Svarto svaka čast ! Hvala ti za slike i trud, samo tako nastavi i dalje.
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Registered User
|
moze jedno pitanje nevezano za izgradnju
kako da ubacim neku sliku da mi bude ispod imena taj avatar kao
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Osječko Est 1697
|
Kad odes na svoj nick, odes na user cp. Pa tamo ispod imas avatar pa uploudas sliku
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
na splavu unterstadt
Likes (Received): 0
|
dobrodošao svarto! čekaj jel ova inina benza ona tamo u ''osječkoj'' ulici?
|
|
|
#120 |
|
Registered User
|
ulica se zove vladimira nazora al mozemo rec osjecka jer ide prema osijeku
|
|
|