|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Hungary Magyar fórum |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#501 |
|
whatever
Likes (Received): 72
|
http://sportgeza.hu/forma1/2012/12/05/hellring/
hát ez szerintem nagyon jó hír, egy hungaroringnél kisebb kaliberű pálya, kb mint a slovakiaring és itthon, végre. meg hell ring, milyen menő név ![]() egyébként hihetetlen, hogy ekkora pénz van az energiaitalokban, de tökjó, hogy mondhatni értelmes dolgokba fektetik be a pénzüket, nézzük meg, hogy a red bull is meddig jutott. |
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Registered User
Likes (Received): 46
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#503 |
|
spaghetti cat
Likes (Received): 109
|
savoly-ig se fog jutni szerintem, nem lennek meglepodve, ha ez is csak arra menne ki, hogy allami lovet kapjanak amit aztan zsebretesznek a palyabol meg semmi nem lesz soha
|
|
|
#504 |
|
spaghetti cat
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#505 |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 288
|
Mercedes A osztály 2013-tól, Kecskemétről:
![]() ![]() ![]() ![]() Source: origo
|
|
|
#506 |
|
whatever
|
Úgy érted, hogy CLA-osztály?
|
|
|
|
|
|
#507 |
|
sababa
Likes (Received): 94
|
Jól néz ki. Az új 1-es coupe-nak (BMW 2) fel kell kötnie a gatyáját!
|
|
|
|
|
|
#508 |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 288
|
Igen, ez az új négyajtós változat. Engem is érdekel
|
|
|
#509 |
|
whatever
|
Egyébként nem haragudnék, ha ez lenne az új átlag prémium magyar autó, legalábbis ebben a kategóriában, mivel itt a formatervezéstől a kész autóig, rengeteg magyar ember kezén ment át a kocsi.
|
|
|
|
|
|
#510 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
|
|
|
|
|
|
#511 | |
|
spaghetti cat
|
Quote:
nem az a gond, hogy bérmunkáztatnak (mellesleg munkavállalónként sokmilliós támogatásért), hanem hogy csak ez van és egy rakás embernek még ez sincs kellene több hozzáadott értéket adó munkahely, és az ilyen gyári munkákat a sokszázezres keleti bevándorlótömegnek kéne csinálnia, akik azért jönnek ide mert már egyszerűen nincs annyi magyar aki ezt a munkát elvállalná, ugyanakkor az infrastrukturlis-jogi-politikai-gazdasági rendszerkeretek miatt még mindig megéri a multiknak itt gyártatni (ld: ausztria) de pont ugyanez megy amerikában is a redneck és a nem redneck államok között hihetetlen, de az az egy szerencsénk, hogy még nincs euró és a versenyhátrányunkat csúszóleértékeléssel tudnánk/tudjuk ellentételezni, egyébként szó szerint vonaton gurulna ki a még megmaradt vagyon is, köszönhetően annak, hogy szabadkereskedünk az egt-ben leküzdhetetlen versenyhátránnyal eszméletlen és a cseheknek pl. sikerül leküzdeni, a németek-osztrákok lubickolnak a helyzetben, mi meg képtelenek vagyunk az ellentételezésként szánt pénzek lehívására is és 'zmeg ha amit ide leírtam elmondod 'tolcsicskának, a jó szeme is fennakadna, pláne a nyomorék fidesz-szektások
|
|
|
|
#512 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
azt sem értem miért kell sok milliós támogatást adni az oly szegény mercédesnek munkavállalónként? és miért nem lehet józsi bá és mari néni vállalkozásait is már megtámogatni egyszer a változatosság kedvéért.
Last edited by Jack_Frost; December 25th, 2012 at 07:47 PM. |
|
|
|
|
|
#513 |
|
sababa
|
BMW-nek is sikerült végre összeszednie magát. Volt mostanában egy-két botrányos modelljük (az új 1-es, az új 3GT, az 5GT, nekem a 6 sem tetszik). Az új 4-es, és az M4 viszont nagyon üt, ez utóbbiról még csak a koncept alapján készült render van, de bíztató:
http://lh5.ggpht.com/-0Vlm4Di70hQ/UN...5B4%25255D.jpg http://lh5.ggpht.com/-exbUswhUqow/UN...5B9%25255D.jpg |
|
|
|
|
|
#514 |
|
spaghetti cat
|
hmm, a képek mintha magyar útminőséget tartalmaznák....pedig csak detroit
![]() végül is ua. a problémák, michigan vs. ungarn
|
|
|
#515 |
|
spaghetti cat
|
ma vezethettem egy feher cr-x del sol-t
waaaaaaaaaaaaaaaaailoveit ![]()
|
|
|
#516 |
|
Registered User
Likes (Received): 24
|
24 év alatt nincs A kategóriás motorozás
Szombattól több ponton is változnak a vezetői engedély megszerzésének feltételei – közölte a Nemzeti Közlekedési Hatóság. „A kormány célja a változtatással – túl az uniós kötelezettség teljesítésén – a közúti közlekedés biztonságának javítása” – áll a közleményben. Öregebbnek kell lenni a motorozáshoz Így változnak az alsó korhatárok: A motorkerékpárra vonatkozó A kategória esetében 21. életévről 24. életévre A tehergépkocsira vonatkozó C kategória esetében pedig 18. életévről 21. életévre A C+E kombinált kategóriánál (tehergépkocsi nehéz pótkocsival) 18. életévről 21. életévre A D kategória (autóbusz vagy könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény) esetében 21. életévről 24. életévre A D+E kombinált kategória esetében 21. életévről 24. életévre változott. http://index.hu/belfold/2013/01/18/jogsivaltozas/ |
|
|
|
|
|
#518 |
|
sababa
|
Abban pláne, de még a kamionból is elég para. Ilyenek kellenének az M0-ra, sávtartóval és akkor nem lenne több baleset.
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Registered User
Likes (Received): 337
|
Valahol azt olvastam, hogy 2015-től kötelező lesz az EU-ban. Nem tudom, hogy mennyi igaz belőle, de remélem minden!
EDIT Közben meg is találtam: "Európában a vészfékrendszerek használatának törvénybe foglalt kötelező előírása az új teherautók számára 2015 novemberétől várható." http://www.vezess.hu/haszonjarmu/ves..._fh_hoz/39760/ |
|
|
|
|
|
#520 | |
|
sensational
Likes (Received): 516
|
Quote:
|