|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Pripravte si kýble...
![]()
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
OMG..
to je furca, ze?
|
|
|
#83 |
|
Registered User
|
Nie, to je Jazero.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Prešpurák
Likes (Received): 6
|
veľmi pekný panelák
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Opravte ma ak sa mýlim, ale počul som že takéto svojvoľné natieranie balkónov je zakázané.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
no niekde v centre asi ano. ale zakazat to na sidliskach by asi nemalo zmysel
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
The Earth Spectator
Location: Žilina/Handlová, Slovakia, these days Plaňany (central Bohemia - Czech Republic)
|
No ja by som to zakazal vsade. Potom to fakt vyzera jak v cirkuse. A niektori ludia su proste sprosti a nemaju ziadny zmysel pre dizajn. Moj cinziak je v pohode, ale jedna zenska na prvom poschodi si rozhodla, ze si namaluje balkony na ruzovo. Hnusny odtien este zvolila a na panelaku, ktory je cely biely, to vyzera hrozne. Je to cisty debilizmus, pretoze nie je dovod to natierat, ten nater co tu je povodny je v dobrom stave. A tiez zabradlia na balkoncoh su hnede, ale niektori musia byt ini tak tam slahnu zltu alebo tak. Posobi to hrozne rusivo, zle, skaredo, lacno, gicovo, ako niekde z nejakeho predmestia kde byva spodina. Jednoznacne to treba zakazat. Tie sidliska uz aj tak nievyzeraju naj, tak nech aspon tie fasady posobia nejak jednotne.
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
to je tak, ked kazdy mysli iba na svoje dobro..
priklad: obyvatel:ja si dam zeleny balkon.. lebo je krasny ako travicka.. a budem sa citit ako na luke nahodny okolo iduci: boze to co tam je? je to uplne hnusne a nehodiace sa k celej budove, rusi to celkovy pocit z prostredia a tento dotycny okolo iduci pride domov a natre si balkon na zlto lebo je zltucky ako slniecko a sa bude citit ako na plazi cely rok (alebo na ruzovo lebo ked som bola mala tak som sa hravala s barbi domom a vzdy sa mi pacil, aj tie barbiny sa tam citili dobre.. mi to povedali.. )cest vynimkam (a chvala bohu ze v tychto novych komplexoch je zakazany akykolvek zasah do fasady)
|
|
|
#89 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
![]() ![]() Pozdrav z Francúzska (15.6.2009): |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
KOŠICE Last edited by hraby; August 19th, 2009 at 09:09 PM. |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
5tržalka Lachova ulica
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Hello
|
Moskva
![]() _____ |
|
|
|
|
|
#93 |
|
laissez-faire
|
okolie panelakov vyzera upravenejsie a cistejsie ako u nas.
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
|
Jednak okolie panelákov a jednak občianska vybavenosť (obchodné priestory na prízemí panelákov) a infraštruktúra (kapacitné komunikácie). Paneláky sú postavené na husto, a ešte sa to zahusťuje, ako vidno podľa žeriavov. No je tam veľa stromov a vyzerá to byť čisté, navyše vytvoriť bývanie pre mnoho ľudí tak, aby to nebolo príliš ďaleko od centra (v prípade Moskvy menej ako 20 km ) nie je jednoduché. Obytné domy nevyzerajú staro, tipol by som prelom 80. a 90. rokov, možno polovica 90s, čiže tu by som sa ani nebál neduhov našich 30 a viac ročných panelákov. Myslím si, že lepšie ako naše sídliská (vzhľadom na možnosti a veľkosti miest). No vieme ako to je s fotkami - všetko sa dá nafotiť tak, že to vyzerá ďaleko lepšie ako v skutočnosti...
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Slovakia
Likes (Received): 14
|
presne tak.... za tieto panelaky a okolie by som sa ani nehanbil ... tie panelaky su nestandardne vysoke ..... uz ako vyskovky ....
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Astral tourist
|
![]() ![]() ![]() ![]() Podľa mňa tie paneláky v Moskve sú des. Týmto smerom totálnej serializácie by sa ľudstvo nemalo uberať. .
|
|
|
#98 |
|
Hello
|
ja som len chcel poukazat na to, ake je toto sidlisko mamutie (resp. to je asi viac sidlisk)
.. v porovnani s tymto je petrzalka 1/4, 1/5??
|
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Chrumky lover
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#100 |
|
Registered User
Likes (Received): 46
|
To moskovske sidlisko mi je uplne nesympaticke. Ked si tak spomeniem na nase sidliska z 80-tych a 90-tych rokov hned mi je lepsie pri srdci
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|