|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Lega
Likes (Received): 25
|
Šta onda, već je... Ali na stranu to što sam lijen, trebalo bi se to napravit čisto da to raskrižje izgleda lijepše...
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
e a šta je sa ovim ?jel se zna šta?jel krenulo?
|
|
|
#24 |
|
Osječko Est 1697
|
Pa je, kad su vec stavili kamen temeljac i koliko sam ja vidio preko tv-a tamo su bili neki bageri.![]() Neznam jel se vidi gradilište sa Čepinske ceste. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
BANNED
|
stavili su kamen temeljac za ugostiteljsku skolu 1995-96, pa je useljena 2009
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Lega
Likes (Received): 25
|
|
|
|
#28 |
|
Osječko Est 1697
|
Imam neki filing ![]() Ma sigurno se radi. da mi je blize pa bi bajsom ošo vidjet. Netko kad bude prolazio tim smjerom pa nek zastane da vidmio. al sigurno se radi. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
kolko se meni učinilo u prolazu raskrčili su teren
dal se nešto konkretnije radi nisam skužio |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
Likes (Received): 233
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Osječko Est 1697
|
A radi se kao nesto.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Osječko Est 1697
|
Bili smo danas i bome se tamo radi! Ima strojeva svakiakih i vidio sam da su iskopali neku povecu rupu.
Samo gradilište izgleda jako jako veliko! ![]() eo jedna slika ograde, da se vidi di je čepinska cesta a di avenue mall. Deki ima slike iznutra.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
na splavu unterstadt
|
joj ja ih stavio u osijek CU. SF jel ti se da prebacit ih ovdje.
|
|
|
#34 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
avenue mall u zg nist posebno bio prije dvadesetak dana tamo
mal vec pretjeruju s tim soping centrima tamo neki oasis, soping park, supernova ono ovo sasvim dovoljni su portanova i avenue mall jos kad bi isli tramvaji do tamo al ajd ima gradski bus al treba sirit tramvaje kak ljepo u zg-u gdje god da krenes ima tramvaj
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
danas prošao pored avenue,gradi se punom parom..proširili su gradilište i na tratinu prekoputa..
|
|
|
#38 |
|
Osječko Est 1697
|
Prekoputa
Pa sta ce tamo biti?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
BANNED
|
Tamo nabacuju zemlju iz temelja
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
Udareni temelji Avenue Malla, stižu svjetski poznati brendovi
Velike količine zemlje na susjednoj parceli te kamioni i radnici koji se svakodnevno mogu vidjeti s Čepinske ceste jedino su po čemu se može primijetiti da na prostoru nekadašnje Panonije niče jedan od trenutačno najvećih građevinsko-poduzetničkih projekata u gradu. “Sada se odrađuje najteži dio posla - izrada temelja. Nakon toga, gradnja objekta bit će iznimno brza, s obzirom na to da je riječ o montažnoj konstrukciji” - kaže Siniša Slijepčević, direktor projekta. Trenutačno je u tijeku poboljšanje tla te betoniranje temeljne ploče. “Taj dio posla radimo vrlo kvalitetno te smo značajno poboljšali nosivu kvalitetu tla, koristeći najmodernije tehnologije kako bismo osigurali maksimalnu kvalitetu i stabilnost zgrade. GTC kao nagrađivani najbolji developer u srednjoj i istočnoj Europi tijekom gradnje ne radi nikakve kompromise te inzistira na poštovanju svih zakona i pravila struke” - kaže Slijepčević. Projekt se radi u etapama - nakon što sve bude pripremljeno, odabire se glavni izvođač. GTC je, kažu, kroz bogato iskustvo došao do zaključka da se takvim načinom rada osigurava poštovanje rokova i praćenje kompletne procedure radova. "Poštovat ćemo sve najavljene rokove", poručuju. Tijekom otvorenja radova prije tri mjeseca najavljeno je kako će osječki Avenue Mall - projekt vrijedan 55 milijuna eura - biti otvoren 21. listopada iduće godine. Osijek će tada dobiti prvo multiplex kino u regiji (sa devet dvorana i oko 1.200 sjedala), a Avenue Mall će imati i supermarket površine 3.500 četvornih metara te više od 80 trgovina s poznatim brandovima. O kojim je brandovima riječ investitor još ne želi otkriti. “Neki su dogovori i postignuti, no ne želimo izlaziti u javnost s imenima dok se ugovori ne potpišu. No, ako uzmemo u obzir da je GTC u zagrebački Avenue Mall prvi doveo brandove kao što su Zara, Deichmann, Bershka, Fox, Sephora… budite uvjereni da će iskustvo toga tima uspjeti dovesti jake brandove i u Osijek” - zaključuje. Slijepčević je najavio kako će velika većina od ukupne investicije (oko 50 od 55 milijuna eura) završiti u rukama lokalnih poduzetnika te da će Avenue Mall osigurati više od 600 novih radnih mjesta. Prostirat će se na dvije etaže u nadzemnom dijelu centra ukupne površine 37 tisuća četvornih metara te podzemni dio od 27 tisuća kvadrata, a imat će i oko 1.200 parkirnih mjesta.
|
![]() |
| Tags |
| šoping, avenue mall osijek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|