|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 |
|
Osječko Est 1697
|
Lijepo napreduje, dizalice na Portanovi se taman nevide od zgrade.
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ima se stela na gradilistu
|
|
|
#123 |
|
Registered User
|
U GRADSKOM PRORAČUNU ZA CESTU ČEKA 100.000 KUNA, IMOVINSKO-PRAVNI ODNOSI NEUREĐENI
Grad sa Šeperom još nije dogovorio pristup Avenue Mallu - Gradnja Avenue Malla u posljednjih nekoliko tjedana izvrsno napreduje. Tko god prolazi u blizini gradilišta može vidjeti da objekt “raste” vrlo brzo, prema planu - kaže dr. Siniša Slijepčević, direktor projekata hrvatskog GTC-a. Na pitanje o domaćoj operativi tvrdi da većina budžeta ostaje na području Osječko-baranjske županije. U proračunu je osigurano 100.000 kuna za radove, no još nisu uređeni imovinsko-pravni odnosi, odnosno postignut sporazum s obitelji Šeper. - Uvjeren sam da neće biti problema oko dovršetka te investicije. Dat ćemo sve od sebe da se realizira, to više što je GTC ispunio sve svoje obveze prema Gradu Osijeku - kaže dogradonačelnik Ivan Vrdoljak. Inače, prema podacima Grada, investitor treba u proračun uplatiti ukupno 32,7 milijuna kuna komunalnog doprinosa. Prije desetak dana na račun Grada uplaćena je rata od 5,6 milijuna kuna, a iz GTC-a poručuju da su ispunjene sve financijske obveze prema Gradu. Avenue Mall će, prema najavama, otvoriti oko 600 radnih mjesta, imati multiplex kino, veliki supermarket, te više od 80 prodavaonica s poznatim brandovima. O kojim je brandovima riječ, Slijepčević nije želio otkriti. - Pregovori napreduju u skladu s očekivanjima, no imamo ugovore o povjerljivosti te ćemo imena zakupaca objaviti uoči otvorenja centra - kaže Slijepčević.M.Mihaljević EBRD ulaže u Osijeku? Nakon što je krajem prošle godine Europska banka za obnovu i razvitak (EBRD) odobrila financijski paket (zajam te ulaganje u dionice) ukupno vrijedan 41,1 milijun eura tvrtki GTC nekretnine istok za gradnju Avenue Malla u Osijeku, najavljena je mogućnost da EBRD financira i dva projekta Grada Osijeka. Neslužbeno doznajemo da bi predstavnici EBRD-a trebali s investitorima obići gradilište u Osijeku i sastati se s gradskim čelnicima. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Osječko Est 1697
|
I dva projekta grada. Sto bi to moglo biti.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Yosemite Sam
|
Zatvoreni bazeni i kulturni centar u sklopu eurodoma.
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Osječko Est 1697
|
E sada da te pitam, kako znaš
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
možda je jedan paviljon kod stadiona...radio sam na tome nešto u 8 mj. prošle godine.Sada kada će doći na red to je pitanje
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Portanova mi je malo reprezentativniji projekt, a bitka se vodi ko ce prije zavrsiti zbog zakupa poslovnih prostora
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
AM OSK - pogled s pruge
![]() ![]() ![]()
Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih... Last edited by KKomarac; March 29th, 2010 at 11:24 PM. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Osječko Est 1697
|
Nevidi se tu na slikama, ili mozda malo i vidi, ali s obilaznice se jako dobro vidi koliko je AM otišao u visinu![]() Krenuli su na prvi kat
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Registered User
|
Quote:
avenue mall nema bolju lokaciju. nalazi se u dvorištu panonije koja tamo ostaje, tako da je visibillity i access nikakav... isto tako blizina gradu nije nikako presudna jer se u shopping ide automobilom gdje je portanova oet u prednosti, a i treba malo pogledati blizine dijelova grada i gdje je kakva kupovna moč, a da ne spominjem željezničku prugu koju ima portanova za klince koji žele u kino. Cinestar je potpisao u Portanovi, što znači da ne idu u AM, a svako drugo kino je ipak druga ili treća liga... U portanovu dolaze Zara, New Yorker, Mueller, C&A, NIke, Adidas, Hervis, S.Oliver, Konikom itd... a u AM mislim Elipso, Mercator i Intersport ...Portanova je točno duplo veća, a cijeli kat entertainmenta sa Bowingom na 12 traka da i ne spominjem....pa vi ocijenite sami, ali mislim da je pobjednik evidentan PORTANOVA |
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
On Air
Likes (Received): 64
|
Kad vec spominjes sadrzaje i trgovine koji bi se trebali naci u ta dva trgovacka centra, znas li mozda hoce li doci nesto osim Konikoma i Elipsa od trgovina koji se bave tehnikom?
Mislim, Konikom vec imamo i to veliki u centru grada, a Elipso isto nije bas nesto...iskreno nadao sam se da bi mozda mogao doci Media Markt. Tko je bio u njemu onda zna sta je trgovina tehnickom robom...zadnji u kojem sam bio je u Pecuhu...predobra trgovina.
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Osječko Est 1697
|
I ja se nadam da ce doći neka nova trgovina tehnikom.
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
![]() Seyzmo, tebi je onaj Konikom u centru velik? Meni ne. Ako si bio u Konikomu u Zg u City centru One, znas da je tamo barem tri puta veci, a ovaj koji najavljuje u Portanovi mogao bi biti jos spektakularniji ![]() Sto se tice sadrzaja AM vs. Portanova, buduci da ce nova S cesta povezivati oba centra, ne sumnjam da ce oba biti dobro posjecena i povezana. osim toga jako me veseli konkurencija, na tome potrosac moze samo profitirati
|
|
|
#135 |
|
On Air
|
Znam da su veci u ZG, ali meni Konikom opcenito nije nesto posebno.
Kada vidis Media Markt onda ti vise nista nije dovoljno dobro.
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Registered User
|
![]() Zato i spominjem Konikomovu najavu trgovine u Portanovi, ne bi me cudilo da se cijela firma Konikom odlucila podici na jos jednu vecu razinu pa biti poput Mediamarkta
|
|
|
#137 |
|
On Air
|
Tesko ce dostici razinu MM...tamo mozes isprobati doslovno SVE.
Imaju izlozen svaki komad elektronike koji je spojen na napajanje, a mozes isprobavati do mile volje, a nitko ti ne sjedne za vrat od prodavaca. Inace jako volim elektroniku i vjeruj mi da sam zadnji puta u Media Marktu proveo puna dva sata...nadam se da ce doci jednog dana i kod nas i otvoriti prodajne centre u vecim gradovima HR.
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Osječko Est 1697
|
Spominjao se pristup oba centra. Ja bih rekao da ni AM i Portanova nemaju neki "dobar" i osiguran pristup. Do AM mozes doci jedino busom i autom. Od grada do AM imas bar 20 min pješaka. Do Postanove mozes doci pješke ali opet proci podvožnjak pa onda još pješaka do centra, krug praviti. Ili preko pruge i blatnjavim putem. Treba se produziti cesta koja je napravljena, e onda ce to biti super
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Osječko Est 1697
|
Jbg nevidi se baš vocnjak smeta
, ali se vidi da rade 1 kat.