|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 |
|
ab.us.er
Likes (Received): 0
|
New Moderator
Ahojte...kedze mam na forum v poslednej dobe stale menej casu a v blizkej buducnosti ma caka vela cestovania (aj prace
), rozhodol som sa vzdat sa svojej funkcie moderatora a posunut ju niekomu, kto si ju zasluzi viac a bude sa jej moct venovat lepsie ako ja...Po dlhom zvazovani a vyberani sme sa rozhodli ze novym moderatorom bude Qwert Myslim, ze niet pochyb o tom, ze Qwert ma vsetky vlastnosti ake by mal mat spravny moderator Takze vitam nasho noveho moda a zelam mu vela chute a trpezlivosti pri kocirovani vsetkych nasich uzivatelov Dufam, ze ho tu budete vsetci posluchat...ak nie moze uz s vami narobit poriadky ![]() Ja samozrejme stale ostavam s tymto skvelym forom, aj ked mu uz nebudem moct venovat tolko casu ako doteraz...ale raz za cas urcite nieco pofotim aj postnem ![]() Vas carbonkid PS: tento oznam tu mal visiet uz minuly tyzden, ale bol som odcestovany a mal som k dispozicii len mobilny net. Zial ani pri najlepsej voli som to sem nevedel postnut...takze prepacte ze to citate az teraz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
pripajam sa ku kapibare.. jedine co zostava, tak je podakovat v mene vsetkych nas tu kazdodenne sa zbiehajucich: Dakujem!
|
|
#4 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
jj vdaka za to rocne adminovanie, no kiez by si mal cas a dal toto forum o5 do poriadku, dufam ze to za teba spravi Qwert.
imho uz bol cely nedockavy adminovania a zalokoval par tem vratane Futurosovej ![]() tak vitam noveho admina ![]() keep up the dirty work!
|
|
#5 |
|
Moderator
Likes (Received): 67
|
Ďakujem carbonkidovi za to, čo pre toto fórum vykonal. Pre tých, čo prišli až neskôr, bol to vlastne carbonkid, kto vytvoril samostatné slovenské fórum (a tiež maďarské a české) a kto sa oň až doteraz staral. Tiež mu ďakujem za dôveru a za to, že ma nominoval za moderátora. Dúfam, že jeho a ani väčšinu z vás nesklamem.
|
|
|
|
|
#6 |
|
BANNED
|
Hm, len teraz som si vsimol tento thread.
Aj ja sa chcem podakovat Carbimu, historicky prvemu slovenskemu mod-ovi(neboj sa, s Kovacom ta porovnavat nebudem ) za vsetku tu jeho trpezlivost a pracu a pevne verim, ze ostane aj nadalej uzitocnym a oblubenym(na rozdiel od nas, podaktorych ) clenom tohto fora. ![]() A zaroven poblahozelat Qwertovi k jeho novemu uradu, (tiez si myslim, ze to bola jedna z tych rozumnejsich moznosti) a zarovn mu poporiat hodne stastia a jasneho usudku do buducna, s tymto spolkom hasterivych a detinskych zanietenych forumerov, ku ktorym sa samozrejme osobne priznavam.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
To by ste neverili kolko zaujimavich nazorou sa da pocut na fungovanie tochto fora na stretku ...
![]() btw taktiez sa chcem podakovat carbonkidovi a popriat pevnu ruku Qwertovi .. |
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Aj keď ste si to asi ešte nevšimli, tak slovenské fórum má nového moderátora. Je ním Kvietok. Z nejakého dôvodu, ktorý je medzi nebom a zemou, jeho meno nie ja napísané v takom štýle, akým ho majú napísané ostatní moderátori, teda takto. Snáď sa to ale napraví
. Aj napriek tomu, verte či nie, je to skutočný mod .Ak máte nejaké otázky, návrhy alebo podnety týkajúce sa košických threadov, smerujte ich naňho. Právomoci má ale v celom fóre. Verím, že dvaja modi dokážu toto rastúce fórum lepšie ukočírovať, lebo v poslednej dobe som na to sám už jednoducho nestačil. Tiež sa vyhneme anarchii, ak by som bol napríklad pár dní bez netu .Takže, privítajme Kvietka! ![]() P.S.: Chystám aj nejaké ďalšie zmeny na tomto fóre, ale o nich neskôr. V každom prípade som najskôr potreboval posilu v podobe nového moderátora. |
|
|
|
|
#9 |
|
ab.us.er
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
Qwertovi ďakujem za prejavenú dôveru. Budem sa snažiť aby nám to tu fungovalo čo najhladšie ...
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
illuminatus
Likes (Received): 159
|
gratulujem
![]() keby boli voľby, tak volím Marisha (alebo iného aktívneho prispievateľa v BA). Je tu dlho, je aktívny, posty majú informačnú hodnotu a jeho najväčšia aktivita je v BA sekcii. Práve BA sekcia je najaktívnješia, najväčší počet príspevkov a poslednú dobu tam chodí aj veľa trollov. Mazanie trollov by bolo flexibilnejšie, rýchlejšie... pochybujem, že Kvietok navštevuje sekciu BA, častejšie ako raz za 1 týždeň. Nechcem vyzerať ofenzívne, len konštatujem a vyzdvihujem výhody toho, keby bol druhý MOD z časti naśej SK sekcie, ktorá je dlhodobo najaktívnejšia a tým pádom sú tam logicky aj väčšie "problémy"
|
|
#14 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Alebo takto Qwert nebude musieť chodiť do KE sekcie a aj tak to bude rozdelené, pochybujem že marish chodí do KE sekcie a nechcem vyzerať ofenzívne..
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 102
|
aj ja sa tesim z moderatorskej posily v svk sekcii a verim, ze vam to v dvojici pojde este viac odruky.
![]() Quote:
![]() preto si aj vazim moderatorcinu inych. peniaze z toho netecu, chvilku tu mod nie je a uz sa davy pohorsuju a nakoniec, nech vacsinou mod rozhodne hocijak, tak bude vzdy pre niekoho ten zly. ![]() Quote:
![]() lebo bez nich budes stale len mazat, presuvat a zamykat, co ti zaberie ovela viac casu, ako rozdat par banov...
|
|
|
#17 |
|
Registered User
Likes (Received): 102
|
pravdu mas, viacmenej nechodim... takze volba je to urcite dobra.
|
|
#19 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
congrats
and thumbs up
|
|
|