|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| ССССлике Фотографија и прикази градова и природе / Photography, urban and nature scenes | » Фото такмичење | Видео |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
| View Poll Results: Koji fotoaparat koristite? | |||
| Canon |
|
10 | 26.32% |
| Casio |
|
0 | 0% |
| Fujifilm |
|
1 | 2.63% |
| Kodak |
|
1 | 2.63% |
| Nikon |
|
12 | 31.58% |
| Olympus |
|
1 | 2.63% |
| Panasonic |
|
3 | 7.89% |
| Pentax |
|
1 | 2.63% |
| Samsung |
|
3 | 7.89% |
| Sony |
|
5 | 13.16% |
| Ostalo |
|
1 | 2.63% |
| Voters: 38. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#161 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Zokruzio sam tu opciju u prvom koraku. Ja mislim da je na istom mjestu i u CS5. Te opcije na vrhu prozorcica se mijenjaju sa svakom alatkom. Da vidis opcije kao sto su na toj slici moras odabrati "Move Tool" alatku (zaboravio sam da je zaokruzim u prvom koraku ali je zaokruzena u trecem).
PS Ako se taj dio nikako ne vidi klikni na "Window" i "Options". |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Registered User
Likes (Received): 36
|
ОК види се кад је "Move Tool" укључена! Хвала!
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Registered User
|
Ви не одговористе за фотоапарат, а ја, пошто сам чуо само ријечи хвале, купио. Ваљда неће бити као прошли пут.
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Dvojica prijatelja ga imaju i nemaju nikakvih zamerki. Nek je sa srecom
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Grad Oblakodera
|
I, kakvi su utisci?
|
|
|
|
#166 |
|
Registered User
|
Za sada odlični. Za razliku od prošlog, pri maksimalnom zumu (10x) nema nikakvih deformacija boja, a stabilizacija savršeno radi svoj posao. Meni je to posebno bitno jer volim panorame. Još uvijek nisam slikao iz blizine (bliže od 100 m
), ali ako je ovako dobar "sa brda", vjerujem da će biti još bolji kad se spustim do grada.
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Grad Oblakodera
|
Inace Canonovi procesori bi trebalo da su jaki, i sa digitalnim zumom slika moze da izgleda normalno
|
|
|
|
#168 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Registered User
|
"Bulevar Milutina Milankovića" je odlična!
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Registered User
|
Hvala. I to je 10x zum.
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Video sam pre neki dan D3100. Sta mislite sta je bolje da uzmem D3000 ili D3100?
Sena's galleries: Milano-Monza 2008 - Drvengrad 2009 - Reportaza sa Beogradskog sajma 2009 - Muzej istorije Jugoslavije 2009 - Croatia-Slovenia-Italy-Swiss 2010 - Beijing 2010 - Hungary-Austria-Germany 2010 Hungary-Austria 2010 |
|
|
|
|
|
#172 |
|
nznm sha mi je
|
nikonovo takmicenje
http://imaging.nikon.com/products/im...2011/index.htm
Crna Gora je kao ruski saveznik učestvovala u Rusko-japanskom ratu 1904-1905. Međutim, uslijed velike geografske udaljenosti, učešće Crne Gore je bilo samo simbolično, jer je time iskazivala svoju zahvalnost Rusiji zbog pomoći u ratu protiv Turske. Interesantno da primirje između Crne Gore i Japana nikad nije ozvaničeno. (photomontenegro.me) _____________ [EX-YU PHOTO Takmičenje] |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Registered User
|
Edit:
Ja mislio odgovorio na moje pitanje
Sena's galleries: Milano-Monza 2008 - Drvengrad 2009 - Reportaza sa Beogradskog sajma 2009 - Muzej istorije Jugoslavije 2009 - Croatia-Slovenia-Italy-Swiss 2010 - Beijing 2010 - Hungary-Austria-Germany 2010 Hungary-Austria 2010 |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Grad Oblakodera
|
Citao sam malo o tome, ne postoji nikakva posebna prednost jednog na drugim izmedju CCD i CMOS senzora, a ako igde moze da postoji deafult problem onda je to CMOS gde slika moze da bude neujednacenog kvaliteta .
|
|
|
|
#176 |
|
Grad Oblakodera
|
Možeš ovde da pogledaš fotke sa D3000, http://www.flickr.com/cameras/nikon/d3000/ za d3100 još nisu napravili stranu
|
|
|
|
#177 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Hmm.. Ako ti tako kažeš... Ja sam od skoro počeo da se interesujem za tu tematiku pa sam pročitao na par foruma da je CCD malo lošijio, ali to mu nisam rekao samo zbog toga.. D3000 je već sada stariji model, tako da ako ima para što da ne uzme novi(daj bože da je mesec dana prošlo od predstavljanja) model koji ima pregršt novih stvari(opcija) koje mogu samo da mu koriste. ALi ako nema ja bih se onda pre odlučio za Canon EOS 1000D, cena je ista samo je senzor CMOS. Nadam se da nije protiv pravila, ali evo linka u kome se spominje dotični Nikon D3000 i njegov senzor: LINK
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Registered User
|
Hvala na odgovorima. Nadam se kada idem do Nirnberga u oktobru da cu naici na njega i uzeti ga.
|
|
|
|
|
#179 |
|
Grad Oblakodera
|
Ne kazem ja nista, samo kazem da sam citao pokusaje da se stvar neutralno sagleda i da ti koji su to radili nisu dosli do zakljucka da je ijedan od dva senzora sam po sebi bolji kako tvrde oni koji navijaju bilo za CCD bilo za CMOS.
|
|
|
|
#180 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 71
|
Odavno sam izasao iz forme sto se tice foto-aparata, pa cu onako laicki pitati... Do 300e, koji aparat preporucujete?
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|