daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine

Go Back   SkyscraperCity > Fun Forums > About the forums

About the forums » testing | archive



Reply

 
Thread Tools
Old February 16th, 2010, 01:30 PM   #61
Peripteros
BANNED
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bydgoszcz
Posts: 182
Likes (Received): 0

I cant see it too, and thats why no one guessed it correct.

Last edited by Peripteros; February 16th, 2010 at 01:40 PM.
Peripteros no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old February 18th, 2010, 02:01 AM   #62
travelbug
Registered User
 
travelbug's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 18,971
Likes (Received): 5

Can we try and make sure the picture loads properly from midnight. Not 10 a.m? Or 11 a.m?

Last edited by travelbug; February 18th, 2010 at 01:07 PM.
travelbug no está en línea   Reply With Quote
Old March 3rd, 2010, 02:50 AM   #63
travelbug
Registered User
 
travelbug's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 18,971
Likes (Received): 5

1st March?
travelbug no está en línea   Reply With Quote
Old March 3rd, 2010, 05:00 AM   #64
Jan
High there, what's up!
 
Jan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: SkyscraperCity
Posts: 18,492
Likes (Received): 4132

^ fixed
Jan no está en línea   Reply With Quote
Old March 3rd, 2010, 10:25 AM   #65
Chimaera
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bruges
Posts: 2,612
Likes (Received): 104

Well yes, I can see it got fixed. And a lot of people got their 3 points. But can you explain this: in my case, I can read the following: "Today's city picture shows city X, country Y. Your guess was city X, country Y. You scored 0 points in this round for having neither country nor city right."

???????
__________________
My websites:
Belstadions Belgian stadiums and arenas
Arch4MC Sketchup designs
Chimaera está en línea ahora   Reply With Quote
Old March 3rd, 2010, 04:54 PM   #66
pdm
Registered User
 
pdm's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Săo Paulo
Posts: 1,015
Likes (Received): 3

And AG got 33 points, according to this page: http://xl.skyscrapercity.com/index.p...h_month=201003
pdm no está en línea   Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 09:51 PM   #67
FAVAustinTX
ॐ शांति: Om Shanti
 
FAVAustinTX's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Austin, TX
Posts: 6,376
Likes (Received): 197

Quote:
Originally Posted by Chimaera View Post
Well yes, I can see it got fixed. And a lot of people got their 3 points. But can you explain this: in my case, I can read the following: "Today's city picture shows city X, country Y. Your guess was city X, country Y. You scored 0 points in this round for having neither country nor city right."

???????
I have the same problem on March 1st, the correct answer as well as my answer are the same but I still got 0 points, is this going to be fixed?
FAVAustinTX está en línea ahora   Reply With Quote
Old March 8th, 2010, 05:38 PM   #68
Patrick Highrise
visit the world
 
Patrick Highrise's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 5,353
Likes (Received): 646

here one more who got everything right on the 1st of march bu still no points
__________________
Patrick
------------------------------------------------------
2013: Nepal: Steden & trekking Annapurna Base Camp & Chitwan NP
2014: Boedapest (mei) / Oslo (augustus) / Istanbul (september) / Nepal - 17dg trek Everest Base Camp en Gokyo meren (november)

Last edited by Patrick Highrise; March 11th, 2010 at 06:27 PM.
Patrick Highrise no está en línea   Reply With Quote
Old March 9th, 2010, 12:21 AM   #69
zlatkosladko
Registered User
 
zlatkosladko's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sofia
Posts: 366
Likes (Received): 527

I'm not the points received from 1 March, although I already wrote about this issue to the moderators! I do not know what's going on???
zlatkosladko no está en línea   Reply With Quote
Old March 13th, 2010, 07:27 PM   #70
TohrAlkimista
Registered User
 
TohrAlkimista's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Milano
Posts: 12,888
Likes (Received): 455

Damn, I must be so dumb.
I have always difficulties to input the right country and city code.

It always says: "Wrong input, please try again."

__________________
TohrFlickr
||| ||| |||
TohrAlkimista no está en línea   Reply With Quote
Old March 13th, 2010, 07:42 PM   #71
3tmk
Rusty Robot
 
3tmk's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Floor 7˝
Posts: 10,471

You do know you aren't supposed to input the code, you just write the name of the city and it gives you a dropdown list of choices.
__________________
3tmk no está en línea   Reply With Quote
Old March 13th, 2010, 07:47 PM   #72
TohrAlkimista
Registered User
 
TohrAlkimista's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Milano
Posts: 12,888
Likes (Received): 455

I know, but it still does not work, so I started to put the code directly.
When I write the name of the city down, it suggests total wrong things.

Ex:



WTF?!
__________________
TohrFlickr
||| ||| |||
TohrAlkimista no está en línea   Reply With Quote
Old March 13th, 2010, 10:19 PM   #73
3tmk
Rusty Robot
 
3tmk's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Floor 7˝
Posts: 10,471

That's a common problem, sometimes you need to check to find the correct city spelling.
As an example, if you write St Petersburg, the russian city doesn't show up, you need to write only petersburg to have it pop up.
For Teheran, you should instead write Tehran.

It's due to translation problems.
If you look at google earth, Bangalore is Banagaluru, Calcutta is Kolkota, etc.
__________________
3tmk no está en línea   Reply With Quote
Old March 14th, 2010, 12:49 PM   #74
zlatkosladko
Registered User
 
zlatkosladko's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sofia
Posts: 366
Likes (Received): 527

Can anyone tell me what happens to the image of 1 March, because I have not yet received points for it, although I will give a correct answer. I saw that other users have the same problem and it has not yet been eliminated.
zlatkosladko no está en línea   Reply With Quote
Old March 14th, 2010, 12:54 PM   #75
TohrAlkimista
Registered User
 
TohrAlkimista's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Milano
Posts: 12,888
Likes (Received): 455

Quote:
Originally Posted by 3tmk View Post
That's a common problem, sometimes you need to check to find the correct city spelling.
As an example, if you write St Petersburg, the russian city doesn't show up, you need to write only petersburg to have it pop up.
For Teheran, you should instead write Tehran.

It's due to translation problems.
If you look at google earth, Bangalore is Banagaluru, Calcutta is Kolkota, etc.
I see it works using names provided by GoogleMaps finally.
Thank you for your explanation!
__________________
TohrFlickr
||| ||| |||
TohrAlkimista no está en línea   Reply With Quote
Old April 5th, 2010, 07:02 AM   #76
itsacurse
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Likes (Received): 0

help?

how do I use this crackpot website? login? results for the "city of the day" contest? sheesh, ya try to have a little fun...
itsacurse no está en línea   Reply With Quote
Old April 13th, 2010, 08:25 AM   #77
SanMiguel
In Love with HK & BKK
 
SanMiguel's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: SW-Germany, HK & BKK
Posts: 4,841
Likes (Received): 53

I just joined this thread in march 2010 and still have to check many images...

Just now i checked the image of October 25, 2009 and got a problem:
I know the place, but when i type the name i just get opportunity to put in another, totally wrong city...
maybe there is another (non-french) spelling of that place

now my question is:
(esp. to Inspektor Draguljče, FAVAustinTX, 3tmk, Lausanne, Saigoneseguy or desertpunk )

1st way: do i have to search for right country and city code of the exact small town?
or
2nd way: is it a part of the bigger city which is about 22km NW of the exact place?


No need to tell me the city... just say: "1st way" or "2nd way"


Thanks a lot guys

.
SanMiguel no está en línea   Reply With Quote
Old April 13th, 2010, 10:43 PM   #78
desertpunk
Whiskey Tango Foxtrot
 
desertpunk's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: ELP ~ ABQ
Posts: 45,269
Likes (Received): 17294

I ran into the same thing. It's probably better to type in the most familiar place name and select that code. I got technical a few times using the more correct locale and lost points. Remember that not everyone guessing has Google Earth so I kind of like the fact that they can use the familiar place name that pops in their head and win the GTC.
desertpunk no está en línea   Reply With Quote
Old April 14th, 2010, 02:27 AM   #79
3tmk
Rusty Robot
 
3tmk's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Floor 7˝
Posts: 10,471

Quote:
Originally Posted by SanMiguel View Post
I just joined this thread in march 2010 and still have to check many images...

Just now i checked the image of October 25, 2009 and got a problem:
I know the place, but when i type the name i just get opportunity to put in another, totally wrong city...
maybe there is another (non-french) spelling of that place

now my question is:
(esp. to Inspektor Draguljče, FAVAustinTX, 3tmk, Lausanne, Saigoneseguy or desertpunk )

1st way: do i have to search for right country and city code of the exact small town?
or
2nd way: is it a part of the bigger city which is about 22km NW of the exact place?


No need to tell me the city... just say: "1st way" or "2nd way"


Thanks a lot guys

.
34 people got it right.

There is a glitch in the answer you need to get around. I don't know what shows up on your dropdown list, but the name of the city is the exact same, you just need to cross some lines to get it right.
__________________
3tmk no está en línea   Reply With Quote
Old April 14th, 2010, 08:13 AM   #80
SanMiguel
In Love with HK & BKK
 
SanMiguel's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: SW-Germany, HK & BKK
Posts: 4,841
Likes (Received): 53

thanks guys

today i can find the palce's name on the downdrop list... BUT in the wrong country???

i mean: the town with em is in the wrong country...
so i wonder if i have to put the city with al instead

i still struggle, will leave this for a while and go on with the rest which i didn't guessed yet.

.
SanMiguel no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.2.5 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu