daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > Bucharest–Ilfov

Reply

Thread Tools Display Modes
Old February 17th, 2012, 07:29 AM   #4521
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 325

Lucrările la pasajul subteran de la Piața Romană încep în primăvară

Ma bucur ca se incep pasaje noi, insa as vrea in acelasi timp sa stiu ca se continua lucrarile la pasajele cu lucrari deschise deja (ca de exemplu pasajul de la Lacul Morii care e blocat din lipsa de finantare de mai bine de 6 luni).
Le Clerk está en línea ahora   Reply With Quote

Sponsored Links

Old February 17th, 2012, 11:34 AM   #4522
Serban.k
Registered User

Likes (Received): 42

La pasajele de la Ciurel, Mihai Bravu, Dudesti si Delfin nu se mai lucreaza, dar incepem pasaje noi . De fapt, e probabil doar praf in ochi, o sa inceapa si asta cum a inceput cel de la Piata Presei Libere sau cel de la Charles de Gaulle, de care aud de vreun an jumate ca incepe luna viitoare, luna viitoare, luna viitoare
Serban.k no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 12:16 PM   #4523
Goldmund
Registered User

Goldmund's Avatar

Likes (Received): 189

parerea mea?
Bucuresti inca nu a avut un primar general coerent, 'german':
ceea ce promiti si faci! Ceea ce e inceput, continui si termini cat mai repede!
Un categoric NU kitsch-ului inutil (stanci, palmieri si caprioare!)si doar proiecte utile pentru toti bucurestenii. O viziune moderna asupra metropolei Bucuresti cu sanse reale de realizare in curand. Un oras prietenos oamenilor, locuitorilor, cu un transport in comun dezvoltat, care functioneaza riguros, dupa un orar, ca un ceas elvetzian. Din pacate dupa 1989 pana azi orasul nu a avut un astfel de primar! Acum mai merge(cu toate ca tocmai acesta e si punctul: mai merge ar trebui uitat din vocabularul unui primar general)insa primii primari de dupa 1989 au fost o catastrofa!
Goldmund no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 12:39 PM   #4524
bogdymol
bogdymol

bogdymol's Avatar

Likes (Received): 539

Quote:
Originally Posted by Serban.k View Post
La pasajele de la Ciurel, Mihai Bravu, Dudesti si Delfin nu se mai lucreaza, dar incepem pasaje noi . De fapt, e probabil doar praf in ochi, o sa inceapa si asta cum a inceput cel de la Piata Presei Libere sau cel de la Charles de Gaulle, de care aud de vreun an jumate ca incepe luna viitoare, luna viitoare, luna viitoare
Nu era vorba ca luna viitoare incep lucrarile la autostrada suspendata?
My clinched highways: driver | passenger
My flightdiary statistics
join eRepublik!
bogdymol no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 01:00 PM   #4525
budrom
BANNED

Likes (Received): 0

Strapungerea Timisoara...
"sa mor io"
a promis pe toate posturile tv si cu programul de investitii in mana, ca va realiza legatura bd timisoara cu viitorul bypass centura de sud...

Da, autostrazile suspendate viseaza...
De atunci, desi era "prioritatea Bucurestiului", strapungerea nici macar panou nu are...
budrom no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 01:47 PM   #4526
AndreiB
Moderator

AndreiB's Avatar

Likes (Received): 65

Moda asta de a incepe n proiecte fara a termina ce s-a inceput deja e un obicei prost.

Please complete my census of problems in Bucharest.
AndreiB no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 03:49 PM   #4527
Serban.k
Registered User

Likes (Received): 42

N-ar fi o problema daca s-ar lucra la celelalte si are incepe si altele. Problema e ca am dat exemplu de 4 lucrari majore OPRITE in momentul asta.
Serban.k no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 04:04 PM   #4528
AndreiB
Moderator

AndreiB's Avatar

Likes (Received): 65

Quote:
Originally Posted by Serban.k
N-ar fi o problema daca s-ar lucra la celelalte si are incepe si altele. Problema e ca am dat exemplu de 4 lucrari majore OPRITE in momentul asta.
Ba ar fi o problema, ca banii nu cresc in pom.

Iar unele proiecte incepute au o utilitate scazuta fata de altele. (pasaj suprateran Mihai Bravu vs pasaj subteran Piata Sudului de exemplu). Avem nevoie de un plan clar de investitii de transport, nu de hopa mitica. Si ar fi bine sa ne si incadram in buget, cu un deficit sustenabil.

Please complete my census of problems in Bucharest.
AndreiB no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 04:06 PM   #4529
Marian66
Registered User

Likes (Received): 16

eu daca vad alternativa viabila la alegeri, nu il mai votez pe Oprescu. e prea haotic, daca ar face totul cum trebuie, cu acoperire legala si tot, nu ar mai avea ce sa-i faca ”dujmanii”.
asa, la Dna. Ghica mai e de facut un pod.. hai, sa zic un pod si inca 500m de asfaltat.
La Mihai Bravu... si asa nu era imperios.. nu te doare nu te legi la cap. Dudescu, ce s-a intamplat?
Marian66 no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 04:40 PM   #4530
vancouverro
Registered User

vancouverro's Avatar

Likes (Received): 410

Quote:
Originally Posted by Le Clerk View Post
Lucrările la pasajul subteran de la Piața Romană încep în primăvară

Ma bucur ca se incep pasaje noi, insa as vrea in acelasi timp sa stiu ca se continua lucrarile la pasajele cu lucrari deschise deja (ca de exemplu pasajul de la Lacul Morii care e blocat din lipsa de finantare de mai bine de 6 luni).
In România chiar toti proiectantii de strazi sunt retardati?

Ma uit pe un proiect nou: Piata Romana reloaded. Si ce vad? O retea de cai rutiere aflate in conflict si care va duce la diverse conflicte in trafic.

Dupa parerea mea cel care proiecteaza asa ceva este un CRETIN.

In plansa urmatoare avem 3 masini: rosie, verde si galbena.
Nici una nu incalca legea impusa prin marcajele rutiere.
Toate cele 3 se vor intersecta dupa ce vor pleca de la semafor si toti vor avea aceeasi prioritate si aceeasi dorinta de a fi primii:

Din pacate asa arata cea mai mare parte a intersectiilor din România si mai ales din Bucuresti: un om cu un IQ scazut trage niste linii, ca sa zica ca a facut si el ceva iar soferii trebuie sa se lupte intre ei, creind o stare inutila de nervozitate in trafic si desigur accidente.

PS. De fapt nu numai in România, ci si in alte tari latine (Franta, Italia) intâlnim deseori conflicte stupide in trafic. Adica peste tot acolo unde domneste legea "las-o bai ca merge-asa" si unde GRIJA PENTRU DETALIU este considerat un moft.
Old February 17th, 2012, 05:38 PM   #4531
Ayceman
Registered User

Ayceman's Avatar

Likes (Received): 2

Ba e ilegal ce ai făcut tu acolo. Cele 2 mașini nu pot face la dreapta dacă te uiți la marcaje
Ayceman no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 08:05 PM   #4532
nebunul
Basarabia e Romania

nebunul's Avatar

Likes (Received): 102

N-am mai condus de 1000 de ani ... dar ... logic, uitandu-ma la marcaje, ar fi ca rosu si verde sa se incadreze pe galben si galben sa se incadreze pe galben sau verde

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 08:14 PM   #4533
cornel001
Balamuc

cornel001's Avatar

Likes (Received): 14

Marcajul de sus e si mai tare.
Cf lui e chair permis sa mergi inainte de pe banda 1 si la dreapta de pe banda 2, simultan.
Dar eu banuiesc ca renderizarea de mai sus nu va prezenta realitatea 100%

Si ca tot vorbeam de Oprescu & CO

Pe Matei Voievod se cacaie cu lunile sa sape niste santuri... timp in care iti rupi masina in ele
Pe Brancusi la intersectia cu Grigorescu au sapat un sant, l-au astupat, pe una din benzi se simte cand treci ca l-au astupat "Dorel" style
Pe Baba Novac in apropiere de intersectia cu Campia Libertatii au mai sapat un sant, l-au astupat, iarna asta s-a facut praf, iti faci si tu praf masina cand incerci sa treci peste el chiar cu 5 km/h sau mai putin.
Gropi fara numar, inclusiv pe asfalt recent, de exemplu pe podul hobanat peste CF.
Bataia de joc contra contribuabililor pe banii lor continua.
Si cica si pe bani multi
http://www.romanialibera.ro/bani-afa...ui-253952.html

Last edited by cornel001; February 17th, 2012 at 09:09 PM.
cornel001 no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2012, 09:44 PM   #4534
Clinlin
We are all pax.

Clinlin's Avatar

Likes (Received): 88

Bine, dar configuratia cailor rutiere din grafica de mai sus este exact cea din prezent. Pasajul vizeaza doar accesul pietonilor in subteran si eliminarea trecerilor de pietoni. Oricum e o tampenie sa omori traficul in Piata Romana cat timp nu termina Uranus.

Si sa nu uitam, este an electoral. Probabil vom mai avea multe "petarde" de genul asta. Eu unul nu cred ca proiectul va fi aprobat anul asta de CGMB.
Old February 17th, 2012, 09:47 PM   #4535
Ayceman
Registered User

Ayceman's Avatar

Likes (Received): 2

Quote:
Originally Posted by cornel001 View Post
Marcajul de sus e si mai tare.
Cf lui e chair permis sa mergi inainte de pe banda 1 si la dreapta de pe banda 2, simultan.
Dar eu banuiesc ca renderizarea de mai sus nu va prezenta realitatea 100%
Nu e cazul la intersecția unde vancouverro a desenat. Benzile sunt marcate | | |/, nu | |/ |/ cum sunt de cealaltă parte a pieței.
Ayceman no está en línea   Reply With Quote
Old February 18th, 2012, 08:20 AM   #4536
Dominatrix#1
Sadică

Dominatrix#1's Avatar

@vancouverro: Nu te 'infierbanta'. Un PUZ nu tine loc de studiu de trafic. De asta trebuie sa se ocupe Comisia de Circulatie din PMB, care in ciuda aparentelor, nu e alcatuita deloc din 'ciumpalaci', ba dimpotriva. Putina rabdare...

@Clinlin: CGMB'ul a aprobat proiectul de acum cinci ani, deci nu trebuie sa iti faci griji din cauza asta Problemele adevarate 'este' doua:

1. aprobarea bugetului de investitii pe anul in curs (care stim cum este in ani electorali, mai ales cand vine vorba de proiecte noi care pe perioada executiei 'stranguleaza' traficul oricum 'strangulat'...)

2. scoaterea la licitatie a contractului de proiectare si executie, care inca nu s-a facut. Deci este exclus sa inceapa ceva in primavara.
Dominatrix#1 no está en línea   Reply With Quote
Old February 18th, 2012, 09:34 AM   #4537
survola
Registered User

survola's Avatar

Likes (Received): 12

Să vedeţi groapă astupată în bătaie de jos pe Nicolae Caranfil (sensul spre Băneasa).
Au facut un dâmb din piatră cubică şi dacă vii cu viteză îţi cam rupi maşina.
Aştept primele accidente (frână bruscă + lovire din spate)
survola no está en línea   Reply With Quote
Old February 18th, 2012, 10:00 AM   #4538
Just M
Registered User

Just M's Avatar

Nu functioneaza SEAP`ul acum, e in revizie..Contractul de P+E s-a atribuit anul trecut.
Deocamdata vezi aici:
http://licitatiipublice.clubafaceri....de-191221.html
Just M no está en línea   Reply With Quote
Old February 18th, 2012, 12:57 PM   #4539
Clinlin
We are all pax.

Clinlin's Avatar

Likes (Received): 88

Quote:
1. aprobarea bugetului de investitii pe anul in curs (care stim cum este in ani electorali, mai ales cand vine vorba de proiecte noi care pe perioada executiei 'stranguleaza' traficul oricum 'strangulat'...)
Da, despre bugetul de investitii este vorba. M-am exprimat eu incomplet.

Quote:
Originally Posted by survola View Post
Să vedeţi groapă astupată în bătaie de jos pe Nicolae Caranfil (sensul spre Băneasa).
Au facut un dâmb din piatră cubică şi dacă vii cu viteză îţi cam rupi maşina.
Aştept primele accidente (frână bruscă + lovire din spate)
Am mai vazut metoda asta pe Splaiul Independentei acum vreo doi ani. Banuiesc ca folosesc dalele de piatra pentru ca nu pot turna asfalt in conditiile meteo curente. Cu siguranta vor remedia situatia cand se mai incalzeste.
Old February 18th, 2012, 03:13 PM   #4540
cornel001
Balamuc

cornel001's Avatar

Likes (Received): 14

Quote:
Originally Posted by Ayceman View Post
Nu e cazul la intersecția unde vancouverro a desenat. Benzile sunt marcate | | |/, nu | |/ |/ cum sunt de cealaltă parte a pieței.
Prin "sus" intelegeam "cealalta parte". N-am inteles interventia ta.

Quote:
Originally Posted by Dominatrix#1 View Post
e Comisia de Circulatie din PMB, care in ciuda aparentelor, nu e alcatuita deloc din 'ciumpalaci', ba dimpotriva. Putina rabdare...
Urata aparenta au... a se vedea Stefan cel Mare cu Lizeanu...
Toti ratatii, in loc sa fie la sapa, ca mai mult de atat nu pot, au ajuns in administratia publica...

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules