|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4561 |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Haideti daca vreti sa continuam discutia sa o mutam pe threadul potrivit.
|
|
|
#4562 |
|
Registered User
Likes (Received): 50
|
Prin toamna lui 2003 am observat ca pe santierul Autostrazii Soarelui intre Soseaua de Centura si capatul Bulevardului Theodor Pallady, existau niste constructii asemanatoare culeelor unui pod. Erau pozitionate ca si cum autostrada ar fi urmat sa treaca peste o strada care ar fi legat Drumul Intre Tarlale cu Strada Uzinei din comuna Catelu, cam pe unde se afla acum sensul giratoriu dintre strazile pe care le-am pomenit mai sus. Ce s-a intamplat de nu s-a mai construit acel pod?
Au fost culeele ingropate in asteptarea unor vremuri mai bune ori s-a renuntat definitiv la constructia podului. |
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Registered User
|
Revin cu intrebarea din postul anterior. Chiar n-are nimeni nicio idee despre ce este vorba?
Cu galben am indicat amplasamentul aproximativ al culeelor. [IMG][IMG]http://i43.************/1z52lc1.jpg[/IMG][/IMG] |
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Ar fi binevenită o supratraversare a "autostrăzii" în acea zonă...
|
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Moderator
|
Da, insa cred ca aceasta intrare e secundara. Un proiect care ar lega A2 de Splai (similar cu A1-Ciurel) ar fi mai binevenit imho.
|
|
|
#4566 |
|
Registered User
|
Stiu ca in acea zona nu putem vorbi despre autostrada A2 dar nu stiu cum sa denumesc acea artera. E totuna cu Theodor Pallady?
Evident ca nu pun in discutie importanta mai mare a unei legaturi A2 - Splai. Pur si simplu m-am intrebat de ce daca tot aveau culeele construite nu au facut si acel pod. Am fost uimit sa constat la inaugurarea autostrazii, ca in acea zona exista doua sensuri giratorii in locul unuia singur si a unui pod. Inca o precizare, culeele nu erau ale unui pod peste autostrada (bulevard?) ci ale unei subtraversari a acesteia. Autostrada ramanea la cota la care se gaseste acum iar unirea celor doua strazi (Drumul Intre Tarlale si Uzinei) se facea pe sub pod printr-un debleu. Mai pe scurt, culeele erau de-a lungul laturilor mari ale paralelogramului conform imaginii de mai sus. |
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Registered User
Likes (Received): 527
|
Quote:
|
|
|
|
#4568 |
|
Moderator
|
Cele 2 intersectii nu sunt denivelate. O denivelare completa ar fi dezirabila, dar greu de realizat.
|
|
|
#4569 |
|
Registered User
Likes (Received): 349
|
Cred ca AndreiB vorbea despre acest proiect:
http://www.puterea.ro/articol/strapu...in_nou_in_cgmb ...care e scump si nu-stiu-cand va fi realizat Ce ramane sunt doua proiecte mai ieftine si care ar fluidiza circulatia din A2 spre Bucuresti/Centura: 1- cele doua sensuri giratorii de la intrarea in Bucuresti de pe A2 sa fie supratraversate de A2 pana la capatul tramvaiului 2-'bretelele' care fac legatura intre A2 si Centura sa fie facute la standard UE, avand in vedere ca 'largirea'Centurii trebuie sa ajunga - cel putin - pana acolo. Doar astfel vor descuraja intrarea in Bucuresti si a celor care vor sa ajunga la...Pitesti. Orice altceva ar fi de mantuiala sau in asteptarea proiectului de mai sus care va fi gata cu siguranta in anul 2100.(si care, vorba criticilor, va incuraja tranzitarea orasului!! |
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Registered User
Likes (Received): 261
|
de zece zile nici o stire pe aici?
Chiar totul e inghetat in Buc? Mihai Bravu, Barbu Vacarescu, Parcare univ?, Pasaj Piata presei, Pasaj Romana, Pasaj CdG, Parcare CdG? (cu primul si ultimile 2 nu am mari sperante ca Romstrade e pe duca). |
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Moderator
|
Parcarea universitatii se lucreaza si acum am trecut pe langa ea alaltaieri.
Insa se lucreaza exclusiv in subteran asa ca habar nu am de stadiul lucrariilor
|
|
|
#4572 |
|
Registered User
Likes (Received): 271
|
[QUOTE=alecu26;89418475]de zece zile nici o stire pe aici?
Chiar totul e inghetat in Buc? Mihai Bravu, Barbu Vacarescu, Parcare univ?, Pasaj Piata presei, Pasaj Romana, Pasaj CdG, Parcare CdG? Se pare ca peste trei saptamani circulam pe pasajul Barbu Vacarescu (oare?), ba mai mult se va amenaja un nou sens giratoriu in intersectia Sos. Pipera - N. Caranfil. Asa declara Dom' Primar: "Bucureștenii vor putea circula pe Pasajul Pipera peste trei săptămâni, a anunțat luni primarul general, Sorin Oprescu. Odată cu deschiderea pasajului va fi amenajat și un nou sens giratoriu la intersecția Bd. Nicolae Caramfil cu Șoseaua Pipera. " http://b365.realitatea.net/news/in-s...pe-n-caramfil/ |
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
se lucreaza la -1 acum. au inceput sa betoneze stalpii de rezistena la -1 si in zona primei macarale s-a inceput turnarea placii pentru nivelul solului. trec in fiecare zi pe acolo si lucreaza foarte cu spor, chiar si in weekend
|
|
|
|
|
|
#4574 |
|
Registered User
Likes (Received): 261
|
la parcare stiam ca se lucreaza incet incet.
dar restul chiar toate sunt blocate? |
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Connaisseur
Likes (Received): 71
|
Astazi era ceva miscare la Pipera-Barbu Vacarescu, dar nu mare lucru. Nici macar nu au spart gheata/curatat zapada pe un sens.
In schimb, la Universitate se lucreaza la foc continuu, trec pe acolo zilnic. |
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 120
|
Centura 14 Martie 2012
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Balamuc
Likes (Received): 20
|
La Universitate sunt interese private, acolo unde e statul... pai statul e huzureala pe banii fraierilor...
|
|
|
#4578 |
|
Registered User
Likes (Received): 349
|
|
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
Incearca sa faci la stanga la minutul 1:28
![]() De ce nu au facut varianta de mai jos daca tot au vrut sa economiseasca bani?! Asa daca vrei sa faci stanga trebuie sa cedezi la toti, iar daca tot vin masini care vor sa faca la stanga de pe centura tu poti sa stai mult si bine. ![]() De exemplu linia verde, vrei sa intri pe centura. Asa vei avea doar grija celor din stanga, cand intri pe sensul tau, o banda ar trebui sa fie separata cu parapet ca sa poti intra in siguranta, iar apoi sa revii la cele doua benzi ale centurii.
|
|
|
#4580 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
La ce trafic e pe acolo cred ca innebunesti pana reusesti sa faci stanga pe centura.
Last edited by UserCT; March 15th, 2012 at 10:55 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|