|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#941 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Gropi noi dupa topirea zapezii!
![]() Nu vreau sa mai spun nimic, n-are rost... doar priviti si voi! http://www.antena3.ro/stiri/rutier/z...sti_88205.html |
|
|
|
|
|
#942 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Astia zici ca asfalteaza strazile cu bitum amestecat cu pamant
|
|
|
#943 |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
Cum va arata Bucurestiul la sfarsitul anului 2012?
http://www.zf.ro/zf-24/cum-va-arata-...-2012-5212316/ DIn punctul meu de vedere suna a SF. Dar sper sa ma insel.
Nihil sine Deo. "The reason that Christianity is the best friend of Government is because Christianity is the only religion that changes the heart." T. Jefferson "Extremism in the defense of liberty is no vice. Moderation in the pursuit of justice is no virtue." Barry Goldwater “To one who has faith, no explanation is necessary. To one without faith, no explanation is possible.” St. Thomas Aquinas “Do to others whatever you would like them to do to you. This is the essence of all that is taught in the law and the prophets." Matthew 7:12 |
|
|
|
|
|
#944 |
|
Regular user
Likes (Received): 8
|
Nu va functiona niciodata daca le permite masinilor sa parcheze pe banda 1 + lipsa de parcari + merespectarea benzilor + blocaje + lipsa de benzi pt autobuze + lipsa semafoare inteligente + permiterea masinilor cu gabarit mare in oras + prostia soferilor.Trebuie mai multe interesectii si drumuri in modul intersectiei de deasupra pasajului Baneasa!!! mi se pare extrem de inteligenta intersectia de la baneasa si se circula brici acum , s au obisnuit si soferii si trebuie multe multe astfel de intersectii si benzi speciale pt separarea traficului in functie de destinatie. ![]() EDIT: E o linie gresita acolo ups
** ** ** Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver and gold. Last edited by Suburban101; December 27th, 2009 at 05:24 PM. |
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
..
Last edited by ghidon; March 5th, 2010 at 07:27 PM. |
|
|
|
|
|
#947 |
|
Registered User
|
La mine doar in fata geamului sunt parasite vreo 2 masini de 5 ani.. De cate sunt pe toata strada .. nu mai zic..
|
|
|
|
|
|
#948 |
|
Moderator
Likes (Received): 41
|
peste tot sunt de astea , si la mine 2 masini abandonate ocupa locurile de parcare chiar in fata blocului.
Ar trebui dupa ce "curata" de masini parasite sa faca si o configuratie la parcarile existente, locuri trasate cu vopsea, stalpisori unde sa nu ai voie sa parchezi, pavarea locurilor de parcare..
|
|
|
#949 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#950 |
|
Moderator
|
e un inceput bun, ar cam trebui daramate toate garajele comuniste dintre blocuri plus ridicate masinile si remorcile abandonate si facute locuri de parcare normale
|
|
|
#951 |
|
Regular user
Likes (Received): 8
|
Degeaba, nu ne aude nimeni
|
|
|
#952 |
|
Moderator
|
Daca tot suntem la capitolul refororme in trafic eu propun o campanie de educare a soferilor in Bucuresti in privinta celei mai frecvente greseli pe care o fac: NU ISI PASTREAZA BANDA , nu cunosc semnificatia sagetilor , marcajelor si sunt extrem de multi , adica majoritatea.
De exemplu la Piata Universitatii este o intersectie destul de interesant gandita din punct de vedere al semafoarelor dar se pare ca peste 80% din cei care trec pe acolo nu inteleg cum functioneaza intersectia si benzile respective, nu ii acuz , la noi nu se obisnuieste sa se circule civilizat ca in vestul Europei si cei mai multi nu sunt obisnuiti asa dar fac o schema: Exista 4 benzi de mers pe directia Unirii Universitate. Dintre acele 4 benzi una (cea din stanga) este NUMAI pentru a vira la stanga si a intra in acel rond; celelalte 3 sunt pt inainte, cei care fac inainte de pe banda de facut stanga incurca foarte mult pt ca din 4 benzi se trece pe 3 si astfel se intersecteaaza traiectoriile, in plus acea banda de facut stanga are un semafor separat , adica daca rondul este aglomerat cei care vor sa faca stanga trebuie sa astepte la rosu in timp ce ceilalti care merg spre Romana pot trece linistiti. Ei bine am observat ca cel putin 80% din soferii care trec pe acolo nu resptecta aceste reguli ale intersectiei inteligente, asa ca ar trebui cumva educati ... si sunt multe cazuri de genul asta.
|
|
|
#953 |
|
We are all pax.
Likes (Received): 110
|
Vaz ca ai fost prin Paris. Nu stiu daca ai avut ocazia de a merge cu masina in rondul de la arcul de triumf, dar mie mi s-a parut cea mai terifianta experienta din viata mea de sofer. Bine, exclud de aici Bangalore unde pur si simplu a trebuit sa angajam un sofer pentru ca acolo nu e trafic, e razboi.
Prin cele de mai sus vreau sa zic doar ca in general orasele mari, aglomerate, genereaza situatii precum cea descrisa de tine si nu e neaparat lipsa de educatie cat o consecinta directa a numarului ridicat de locuitori. In plus Bucurestiul e si inghesuit al dracului, iar densitatea de masini e direct proportionala cu cea a populatiei. Dupa 2-3 zile petrecute in Bacau, soferii din Bucuresti mi se par cei mai educati pe care i-am intalnit pana acum in Romania, iar la chestia asta cred ca s-a ajuns pur si simplu pentru ca le-au cam vazut pe toate si stiu cu adevarat sa aprecieze cand esti lasat sa iesi dintr-o parcare, spre exemplu. Inafara capitalei, tot felul de "grozavi" care vor sa fie primii si sa isi etaleze nemteasca proaspat adusa. |
|
|
|
|
|
#954 |
|
Alive
Likes (Received): 116
|
Va asteptam la urmatoarea intalnire pentru ONG
![]() Tazz, contez pe tine!
|
|
|
#955 | |
|
Registered User
Likes (Received): 62
|
Quote:
In codul rutier ne invata sa ocupam benzile dupa gradul de aglomerare, incepand cu 1, apoi 2 etc. Din pacate la noi conditiile de trafic te fac sa ocupi banda 3, acolo unde stai linistit si departe de tot felu' de tampiti parcati sau care ies din parcare, sau care intra, sau care blocheaza pe altii parcati. |
|
|
|
|
|
|
#956 | ||||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
PS: de ce incepi si tu cu stereotipuri de genul .... "sa-si etaleze masina nemteasca"?? si eu am masina nemteasca si nu mi-o etalez si respect regulile de circulatie si conduc mai civilizat decat multi care au masini NE-nemtesti Quote:
|
|
|
|
#957 | |
|
Registered User
Likes (Received): 62
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#958 |
|
Balamuc
Likes (Received): 20
|
am fost nitel prin oras azi, intr-adevar au aparut gropi noi, in unele risti sa-ti indoi rotile , cel mai nasol parca am vazut pe podul peste dambovita de la vitan - barzesti.
|
|
|
|
|
|
#959 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 120
|
Basarab Overpass 3D renders http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=26&t=45
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
#960 |
|
Registered User
Likes (Received): 26
|
In Bacau traficul e oribil pentru ca italienii sunt in oras. In afara zona pietei centrale, unde numarul mare de maxi-taxi-uri si tarani duce la transformarea unui drum cu 5 benzi in unul cu doua, orasul o duce bine. Sincer eu am fost mai speriat de prima mea incursiune pe patru roti in Bucuresti. In Bacau e calvar pe sosele doar de sarbatori. Si, in legatura cu generalizarile...pot sa-ti jur ca toate situatiile periculoase in care am ajuns ca sofer sau pieton in Bacau au de-a face cu un muncitor roman plecat in Italia. Trec pe rosu, depasesc pe linie continua, se baga ca taranii peste tot, nu iti fac loc cand se termina o banda, nu acorda prioritate pietonilor, parcheaza unde vor ei (pe 9 Mai intre cascada si Precista ca sa se duca la coafor).
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|