|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3381 | ||
|
Romania
Likes (Received): 82
|
Quote:
In timp ce un vest european ar putea zice ..."rustic" ![]() In Croatia, m-am oprit 5 - 10 minute pe banda de urgenta si au venit, oarecum din oficiu, baietii de la interventie sa ma tracteze, crezand am probleme. Quote:
![]() complet de acord.
|
|
|
|
#3382 |
|
Registered User
Likes (Received): 24
|
Si pentru orasul Titu, unul dintre cele mai trendy localuri, unde se serbeaza si nunti, este un spatiu de servicii pe A1. Totusi pentru alimentat mi se pare exagerat sa vii pana pe autostrada fiindca acum sunt benzinarii "de firma" in cam toate orasele, iar benzina va fi mai scumpa pe autostrada.
|
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
marele licurici
Likes (Received): 13
|
Daca e cu pod aproape, se va trece pe pod.
Quote:
Mai bine chiar e la Ohaba, unde DN68 trece chiar pe langa spatiile de servici de pe sensul Deva - Lugoj. Daca vad eu bine o sa fie pe undeva sus pe deal toata treaba. Pe de o parte ar fi bine si pentru satele din zona, cea mai apropiata benzinarie e la vreo 15 km... ![]() Later edit: Am gasit ceva cam cum ziceam eu, pe Orastie - Sibiu:
|
|
|
|
#3384 | |
|
In the brig
Likes (Received): 325
|
Quote:
Am auzit azi ca lucrarile pentru primii 20 km vor incepe anul asta, insa declaratia apartine prefectului de Valcea, asa ca nu stiu cat de credibila e. |
|
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Skeptic
Likes (Received): 73
|
^ Din păcate, ăsta este prefectul de Vālcea, iar aseară vorbea despre cei 20 de kilometri de autostradă īn hohotele de rās ale celor din studio. Ca idee, i-a mulţumit pentru autostrada care va fi construită īn cāteva luni nu prim-ministrului, care e şeful lui direct, nici ministrului Transporturilor, ci noii Elena Ceauşescu a zilelor noastre, mai tānără şi mai blondă decāt cea originală.
|
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Registered User
Likes (Received): 137
|
parca impinsa un pic cam in afara aceasta centura. Eu zic ca trebuia sa treaca printre Giroc si TImisoara. Asa...cei care vor sa mearga in acel cartier unde scrie 595....vor trece iar prin localitate. O asa centura o faci daca e autostrada....altfel isi cam pierde din rol. Pentru mine o centura ar trebui sa ajute si pe cei care vor sa ajunga dintr-o parte in alta a unui oras mai mare...fara sa tot frece ambreiajul la semafoare.
|
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Registered User
|
mi-e mi se pare o idee interesanta....si chiar buna. Asa ajuta pe multi sa stie cam pe unde se afla...ca nu vor circula doar localnici pe ea.
|
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Registered User
|
e doar un pic intr-o parte acel nod....e execelent unde l-au plasat. Nu cred ca vei face mai mult de 10 minute din curtea bunicilor pana pe autostrada. Norocosule.
|
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Skeptic
|
Chestia e că harta e veche, iar īntre Giroc şi cartierul ăla e plin acum de vile. De altfel, centura a avut la Studiul de prefezabilitate mai multe variante (una ieşea chiar la drumul proiectat care vine din autostrada Timişoara-Lugoj la Remetea), iar varianta asta, care a fost deja bătută īn cuie la CNADNR şi Consiliul Local, e cea mai apropiată de oraş.
|
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Registered User
Likes (Received): 62
|
Quote:
De altfel cred ca aceasta centura va fi impanzita si de o parte si de alta de constructii si va sfarsi prin a fi un ring al orasului, pentru ca peste tot pe unde trece se pun in circuitul comercial terenuri pentru investitii (fie complexe rezidentiale, fie investitii industriale greenfield). |
|
|
|
|
|
|
#3391 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
pagina web ?
am si eu o intrebare la care nu am raspuns, de ce nu isi fac fiecare constructor castigator de lucrare o pagina web cum este autostrada transilvaniei ,podul de la calafat si alta nu mai stiu ?
|
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Skeptic
|
Cred că banii. Trebuie găzduire de site, oameni angajaţi care să se ocupe, etc. Nu costă mult, dar oricum. Īn Ungaria şi Serbia īn schimb, compania de drumuri ţine la curent publicul cu evoluţia lucrărilor.
|
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Pentru că nu există īntotdeauna cerinţe exprese īn acest sens īn caietul de sarcini.
"Din frunte, ca din răsărit, apar străluciţii Bucureşti, auriţii Bucureşti, dulcii Bucureşti, māndrul şi preaīnsemnatul şi preaslăvitul tron al Domnilor" - Chesarie Daponte, 1759 "Lumea este bună prin scop, frumoasă ca facere, complexă prin vieţuire şi spirituală prin materialitate" - Horia Bernea |
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Registered User
|
pe fondurile europene (mai ales cele de coeziune, POS, etc)acum exista. Se poate chiar pierde finantarea daca nu faci.
De aceea...sunt site-uri la Constanta By pass, la Medgidia-Cta si la Cernavoda-Megidia. Doar ca nu sunt chiar asa profesionist facute ca la Autostrada transilvania. |
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Registered User
|
Quote:
Peste vreo 10 ani va fi si mai clar ce se intampla cu acea autostrada spre Serbia. |
|
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Skeptic
|
Poze de ieri de pe centura Sibiului:
Īncă se lucrează la parapetul median şi lateral, sitemele de evacuare a apelor etc: ![]() ![]() ![]() Nodul către Zona Industrială Est īncă nu s-a deschis: ![]() ![]() Sistemele antiorbire s-au montat deocamdată doar pe secţiunea executată de Vectra Service: ![]() Imagini ale centurii: ![]()
|
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Acum ca a fost inaugurata nu se mai grabesc. Aceste lucrari banuiesc ca trebuiau sa fie gata in o luna juma, chiar si cu ninsori.
|
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Registered User
|
cate noduri sunt pana la urma?
|
|
|
|
|
|
#3399 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
bogdymol
Likes (Received): 538
|
Quote:
![]() later edit: in plus, chiar daca semnul e montat acolo cu o luna inainte sa fie dat in folosinta drumul soferii care trec isi vor da seama incotro ii va duce acel drum dupa inaugurare si va fi mai usor sa ia o decizie cand ajung la intersectia dupa ce se ia jos banda aceea
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! Last edited by bogdymol; January 18th, 2011 at 07:04 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| autostrada, freeway, motorways, pan_european corridors, romania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|