|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
[Zagreb] - Supernova <Frozen>
Izgleda da je počela gradnja, raskrčili su ogromnu površinu i ruše kuće koje su se tamo nalazile
http://www.supernova.hr/ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Lijepo, lijepo...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ruralan
Likes (Received): 548
|
to je ono u buzinu??????????
izgleda odlično na renderima.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
Najbolji pokazatelj je li gradnja počela je Webkamera na gradilištu(koju postavljaju odmah na početku radova), za Zagreb je još nema, dakle...............http://www.m2.co.at/index.php?cat=32
Inače, kuće se tamo polako ruše i plakat stoji skoro od početka godine. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 255
|
zanimljiv projekt, a nebodercic se odlicno uklapa. Neboder ce biti visok 100 metara ako je vjerovati sluzbenoj stranici. Nije lose.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BANNED
|
Mene malo podsjeća na aerodrom - pozitivno, naravno
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Bio je pre neku nedelju u Kragujevcu sef ove M2 firme ili kako se vec zovu sto grade Supernovu. Pored Zagreba,na Balkanu jos i kod nas trebaju poceti ali kod nas ne pocinju dok ne isele Vodovod sa lokacije. Duga prica... Trebalo bi negde na jesen da krenu...
I rekao je da nema problema ni za jedan projekat,da je finansijska struktura zatvorena i da nece biti prekida u gradnji (govorim o ZG-u,da mi OC ne bi izbrisao post) ! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
free-lance
Likes (Received): 304
|
![]() Ja sam ljut ko pas na te ljude iz "supernove". Neki švabe , kaj su već. Hebemu miša: U Zagrebu su se potrudili i napravili pravi projekt.Konačno . Međutim na ZG tržištu (za 1 000 000 ljudi Zg + županija) postoje već barem 3 velika shopping centra , nekoliko srednjih i još 2 ogromna u gradnji, jedan pred završetkom. I sad još ovaj. Znači bit će ih najmanje 6 velikih, još toliko srednjih. OK.E sad na sjeveru hrvatske, taj isti investitor napravio je šupu. Točnije dvije. (pogledajte si na njihovom webu). Za regiju od 300 000 ljudi u kojoj nema još niti jedan pravi veliki shopping centar poput ovog.To se zove loš poslovni potez ![]() Crkli dabogda ![]() BTW ono što su napravili u Slavonskom Brodu je solidno. U Zadru isto rade solidan projekt... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
free-lance
Likes (Received): 304
|
![]() I meni se čini to logično objašnjenje...samo znaš kako je: ko prvi - njegova djevojka. A oni su došli među prvima, ovih najavljenih još nema, pa su mogli iskoristiti priliku i pobrati vrhnje! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
Meni ovo izgleda odlično, jedino kaj mi je čudno je novi izgled petlje kod Buzina. Ak je prije bilo gužvi sad će bit ludilo. Osim toga nebreš normalno proći nego te tjera da ulaziš u trgovački centar. Ne znam, poprilično čudno rješenje. Kaj vi mislite?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
;)
|
Prva stvar je da je u planu zatvaranje čvora Buzin, a druga i najvažnija je da je ovo isključivo render šoping centra! To znači da je sve ostalo na slici čista ilustracija i ne znači ama baš ništa. Mogli su tu nacrtati i petlju na 6 nivoa i dvanaesterotračnu aveniju, nitko im ne bi mogao prigovoriti.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Znači da je moguće kako ni šoping centar neće ovako izgledati.
![]() E, a kak bumo onda ulazili u Zagreb ako zatvore ovaj čvor?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
;)
|
Quote:
Rekoh ti da je to render šoping centra, a ti opet "moguće kako ni šoping centar neće ovako izgledati" wtf? A na forumu već godinama pričamo o novim čvorovima Jakuševec(već se gradi) i Sv. Klara koji se nalaze u neposrednoj blizini ovoga.
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Streetwalker
Likes (Received): 5
|
Kako se meni čini, u blizini tribalo bi biti nova stanica Buzin?
![]() Inače jako dobar projekt.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
SuperMod
|
ovaj neboder mi je mrak, ali sumnjam da će ga ići graditi...po običaju će prvo napravit shopping centar, a neboder kad skupe pare jer je kriza...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
;)
|
Quote:
A neboder je i u planu kao 2. faza projekta "office and hotel tower 30,000 m˛ (Phase II)", a koja se planira graditi nakon završetka 1. faze. Isto je uostalom i sa svakim sličnim projektom. Tako će i LS prvo graditi šoping centar, pa onda neboder, baš kao i Arena centar.
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
SuperMod
|
Quote: