|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Registered User
Likes (Received): 176
|
[QUOTE=stric;41683482]
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
ruralan
Likes (Received): 537
|
ja fakat ne znam komu su oni smetali... zašto je to bilo glupo i nepotrebno, neki su čak to i ismijavali... preglup potez, kao i ono dolaženje s biciklima na posao... pa brate ministar/premijer/predsjednik si vozi se u BMW-u/mercedesu/audiju/maseratiju, briga me, ja bi se sigurno isto vozio u takvom nečemu...evo jedna slika, kako se počasna straža lijepo izgledala, sad kada je dosta fasada obnovljeno to bi bilo još upečatljivije... ovo je bilo njihovo posljednje pojavljivanje, podizanje zastave EU na trgu
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
To su bili pripadnici hrvatskog gardijskog Zbora i Zdruga - elita elite.
Ta je postrojba ugašena i u potpunosti rasformirana i zaboravljena. Zapovjednik im je bio general Miljenko Filipović. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Nema ih više jer očito nekome smeta sve što podsjeća na Hrvatsku a i Tuđmana . Iz istog razloga ne očekujem da budu vraćeni nazad, nažalost .
Last edited by Mordaunt-S; August 23rd, 2009 at 12:46 PM. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registrirani Korisnik
Likes (Received): 447
|
slovenci isto imaju jednu takvu postrojbu u svijetlo plavim uniformama... nisam ih moga nać na googleu pa evo jedna slika crnogorske vojske
![]()
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 250
|
Samo da imaju neku klupicu za sjest, ovo bi bio najtrazeniji posao u Crnoj Gori
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
ruralan
|
ma uniforme su bile prelijepe, pogotovo ona bijelo-crna, to je bila časnička, znam da su ih oni uvijek postrojavali...
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Bile su stvarno lijepe za vidjeti
.
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
[QUOTE=stric;41683482]
Quote:
Hm vidiš...ja se slažem sa ukidanjem oltara na Medvedgradu,ne iz političkih razloga već zato što smatram da bi oltzar domovine trebao biti u Vukovaru,gdje bi trebao biti i muzej domovinskog rata,ne znam to mi je ok. Dok medvedgrad nikakve veze s državnošću nema ili ju ja ne vidim to je kao da smo oltar domvine postavili na ne znam stari grad Okić. Kapeleu Mevdvedgrasda trebalo bi iskoristiti za vijenčanja i slično kada već postoji a okolne prostore također staviti u neku funkciju bilo turističku,bilo ugostiteljsku ili slično. |
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registrirani Korisnik
Likes (Received): 447
|
ae... onda strana izaslanstva kad dođu u hrvatsku prvo tribaju otić u vukovar položit vijenac
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
BANNED
|
Ionako ne plaćaju oni benzin pa ne vidim zašto b ih bilo briga
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
the IRS at the door
Likes (Received): 2
|
Yet one more fasada se obnavlja across from the Dubrovnik hotel.
![]() ![]() Nije neka fancy starina, ali u slucaju Zagreba se svaki milimetar fasade racuna. ![]()
|
|
|
#133 |
|
Streetwalker
Likes (Received): 5
|
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
ruralan
|
meni je jedino "talijansko" na zgradi ovaj stup i kip, boja je malo neobična... pa zato odskače od ostalih zgrada... bit će lijepa kad se obnovi, malo drugačija d ostalih...
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
the IRS at the door
|
Meni isto ta boja fasade djeluje "talijanski", a uz to i sami oblik zgrade nije tipican za "austro-ugarski" stil, bar ne u Zagrebu, pa ju mozemo pripisati "Talijanima". ![]() Glede restauriranja, samo da je ne utope cijelu u istom tonu, vec da naglase pojedine elemente procelja, kao napr. one "stupice" s obje strane prozora, ali u malcice svijetlijoj ili pak tamnijoj nijansi u odnosu na osnovnu tj. dominatnu boju procelja. ======================== Nije o fasadama, vec o kupoli umjetnickog paviljona. Zna li tko je li ovo konacan izgled sredisnje kupole i krova? ![]()
|
|
|
#138 |
|
SuperMod
|
da, krov je gotov na umjetničkom paviljonu.
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
the IRS at the door
|
Odlican je! Doduse, i prije je bio proziran, ali u tamnijoj boji. ![]() Se zna kad bu ostatak umjetnickog gotov? Valda bu furt zgotovljen dok se dovlecem v Zagreb. ![]()
|
|
|
#140 |
|
SuperMod
|
to fakat nemam dume, ali pretpostavljam da će se do proljeća skele skinuti.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|