|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| View Poll Results: Ce credeti despre proiectul otelariei Voestalpine la Constanta | |||
| Sunt pentru o otelarie Voestalpine la CT si cred ca investitia va avea loc |
|
26 | 35.14% |
| Sunt pentru o otelarie Voestalpine la CT, dar nu cred ca investitia va avea loc |
|
31 | 41.89% |
| Sunt impotriva otelariei Voestalpine la CT, dar cred ca investitia va avea loc |
|
4 | 5.41% |
| Sunt impotriva otelariei Voestalpine la CT si cred ca investitia nu va avea loc |
|
13 | 17.57% |
| Voters: 74. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#61 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Daca e unul cretin la conducere si afirma o chestie cretina nu inseamna ca toti suntem ca el s-au gandim ca el.Credema nu esti singurul plimbat prin lume. Nu imi mai bat capul cu cele afirmate de tine ca vad ca esti pronit 100% impotriva acestui benefic proiect asa ca deja vad ca glasul ratiunii si afirmatiile bazate pe analize si prezentari de facto ale situatiei si oportunitatii acestei investitii nu mai au efect asupra ta. |
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
|
Si uite cu gandiri de genul asta am ajuns noi in cel mai mare rahat de 80 de ani incoace. Nici 1000 de argumente nu te pot convinge pe tine observ pentru ca esti "Gica Contra" si o mai iei si pe aratura.
|
|
|
|
|
#63 |
|
native dobrogean
Likes (Received): 3
|
ok, lasati-ma sa fiu eu gica contra care o ia pe aratura. nu-i problema, eu sunt un simplu cetatean iar vorbele mele nu fac decat sa nu convina. in schimb, actiunile altora ne afecteaza si ne vor afecta pt ceva vreme.
se pare ca trebuie sa va desenez ca eu nu sunt impotriva otelariei ca proiect ci numai ca ea sa nu fie amplasata in imediata apropiere a perimetrului actual al orasului. singurii care nu acceptati acest lucru sunteti voi. se pare ca nu acceptati si opinia altora, vreti sa fie toti de acord si daca comenteaza cineva automat e " gica contra" si o ia pe aratura. msuct, daca erai lider comunist ma trimiteai la canal sau ceva de genul, nu ? p.s : un constantean, inseamna ca ne-am plimbat prin locuri diferite . pe unde m-am plimbat eu otelariile nu erau in oras. ele aveau "oraselele" lor in jur (pe platformele industriale ). restul e cancan si adevarul e intotdeauna undeva la mijloc. la fel cand e vorba de bagat buldozerele in peninsula si construit turnuri ( gemene sau nu ). e bine ca la declaratia aia si-a batut lumea capul cu tine pt ca ai fi sustinut-o in continuare si poate vreodata ai fi avut puterea s-o faci! |
|
|
|
|
#64 | |
|
Registered User
|
Quote:
Deci dupa parerea mea si informatiile palpabile pe care el am pana acum ma indoiesc ca acestia au cumparat deja terenul necesar investitiei. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
BANNED
|
e o chestie cu terenurile.vezi ca ti-am dat un pm contacteaza-ma pe mail![]() Si iti spun ce e cu terenurile. |
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
BANNED
|
pai ti-am lasat adresa de mail sa discutam despre acea problema.
![]()
|
|
|
|
|
#69 |
|
unus multorum
|
![]() E destul de incalcita situatia terenurilor din zona. Swan a depus acum un an si jumatate cererea pt obtinerea certificatului de urbanism "Elaborare PUZ pt dezvoltare Urban complex - zona C-ta Sud - Agigea" pt 8 parcele de teren. I s-a emis pe 23 martie 2010. E oficial, adica apare pe site-ul CJC - aici, cautati pe pagina 2. Mi se pare interesant cate aprobari apar acolo pt energie eoliana ![]() Revenind la Swan, din cate am vazut eu, suprafata insumata a parcelelor e de mai putin de 20 de hectare. Jumatate sunt langa calea ferata iar cealalta jumatate in mijlocul campului, intre DN39 si calea ferata. Si nici macar nu sunt comasate...
|
|
#70 |
|
BANNED
|
Incalcita putin spus.
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Registered User
|
Quote:
O seara placuta. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
BANNED
|
SWAN aveau un proiect de birouri hotel parc logistic si un turn cu 40 de etaje.
E o incalceala totala acolo. Nici eu nu mai inteleg nimic. |
|
|
|
|
#73 |
|
unus multorum
|
Harta de mai sus prezinta exact zona vizata de Voestalpine. In stanga este DN39 iar in dreapta este calea ferata. Cu albastru este partea de intravilan din Lazu.
Eu stiam ca Voestalpine cumparase terenul celor de la Swan. Proiectul Swan apartinea unui fond de investitii englezesc parca. Aveau vreo 100 hectare. S-a vorbit despre asta si aici pe forum mai demult, incerc sa vad daca mai gasesc proiectul. Proiectul Swan este aici, pe site-ul Arcavest.
"Mundus vult decipi, ergo decipiatur" - "The world wants to be deceived, so let it be deceived" PetroniusLast edited by scyth; July 6th, 2010 at 07:24 PM. |
|
|
|
|
#74 |
|
BANNED
|
Nu erau olandezi parca, sau austrieci?
|
|
|
|
|
#75 |
|
unus multorum
|
Vad ca pe site apare Fund Advisor - Chayton Capital LLP, London. Era si un fond austriac sau norvegian care avea vreo 200 ha despre care la fel se anuntase ca au fost cumparate de Voestalpine
|
|
#76 | |
|
Registered User
|
Quote:
Mare nebunie e acolo.Nici nu stiu ce sa mai cred.Avand in vedere acest lucru cat si faptul ca pana acum nu e nimic concret inclin sa cred ca treaba cu VoestAlpine nu a ramas decat un vis al romanilor care ca multe alte vise nu s-a finalizat si nu se va finaliza cu nimic. O seara placuta tuturor. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
unus multorum
|
Quote:
|
|
|
#78 |
|
BANNED
|
Sunt 3 variante:
-reiau negocierile pt terenuri la anul -vor incerca ceva cu expropieri -nu o pot spune pana nu am anumite confirmari, nu va suparati pe mine |
|
|
|
|
#79 |
|
Registered User
|
Pana la urma 3 sau 4 variante?Chestia cu expropierile se pare treaba ca e destul de anevoioasa si nu prea intra in discutie.(surse sigure).
|
|
|
|
|
#80 |
|
native dobrogean
Likes (Received): 3
|
UE a trimis ultima scrisoare de infrigement privind calitatea aerului in unele zone din Romania, fiind vizat si orasul nostru. ( stire de pe realitatea tv, pe site am gasit doar asta momentan : http://webtv.realitatea.net/actual/b...itatii-aerului ). hai cu otelaria !!!
)
Last edited by kirin; July 13th, 2010 at 01:26 PM. |
|
|
![]() |
| Tags |
| black sea, constanta, economy, fdi, romania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|