|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Istra, Primorje i Gorska Hrvatska Istria, Kvarner, Mountainous region: Rijeka, Pula, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#41 |
|
Rovinj metropola!
Likes (Received): 15
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Romania
Likes (Received): 80
|
thanks.
but I have on the computer from my office hundreds of pictures with Rovinj... maybe I'll post some more, when I'll return back to work, in the 5th January!
|
|
|
#43 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
novi autobusni kolodvor na lokaciji ex Istarski boksiti.
jel zna netko nešto o ovome projektu? 3LHD je dobio prvu nagradu još davnih dana..
http://www.3lhd.com/index.php?activa...eid=31&lang=hr |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rovinj metropola!
|
Nemam pojma ništa o projektu samo znam da treba krenuti, tj da se valda kolodvor već trebao početi graditi...ako što čujem javim...
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rovinj metropola!
|
Nego evo koja sličica one razvodne ili kontrolne (nemam pojma koji vrag) plinske stanice na ulazu u Rovinj iz smjera Rovinjskog sela...gotova je.
image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Ova zadnja, je slika Elektroistrinog postrojenja koje napaja Rovinj. Nije baš da se nešto gradi, ali ima još nešto radova na kanalizaciji u naselju Karmelo, te je Lidl već odavno otvoren. Kad budem stigo slikam i to... |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
glavoč
|
Quote:
|
|
|
|
#47 |
|
Rovinj metropola!
|
Evo kao što obećah, napravih đir slikati izgradnju kanalizacije u naselju Karmelo. Slikano je danas u nedjelju, pa zato nema radnika...Izgradnja je skoro pa i završena.
Ulazimo u ulicu Karmelo koja se nalazi nasuprot Parka hrvatskih branitelja. image hosted on flickr ![]() Opet rezanje i krpanje asfalta, ne vjerujem da će asfaltirati cijelu ul. ![]() image hosted on flickr ![]() U kvartu se nalazi i crkvica ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Pogled prema gradu. image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Naselje je cijelo raskopano, nadam se da će ga sada lijepo skockati. image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Jedna nova parcela do koje je također došla kanalizacija. image hosted on flickr ![]() Cijevi za kanalizaciju na obližnjem parkiralištu. image hosted on flickr ![]() Eto ljudi to je to od mene, za sada... P.S. I za kraj smjer kretanja, skoro zaboravih: početak kraj image hosted on flickr
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
glavoč
|
Hvala na reportu!
Quote:
|
|
|
|
#49 |
|
Rovinj metropola!
|
Da, nadajmo se dobrome!
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rovinj metropola!
|
Bio trčati malo na Punti (Zlatni rt), pa usput... Blizu hotela Eden se zida neki privatni hotelčić...
image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() I još par slika Plodina i Lidla: image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() I odmah preko puta parcela na kojoj bi trebao Mercator doći: image hosted on flickr ![]() Mrnjahahahahauuuuuuuuuuu |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rovinj metropola!
|
E i da vas obavijestim da se počeo graditi hotel Lone, nakon Mulinija, 2. hotel sa 5 zvijezdica! Biti će slika...
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
glavoč
|
Šta znači Arupinum, sad kad si me već podsjetio? Tako se zovi i rovinjski veslački klub..
Al moram reć, koliko god (mi) je Lidl pojam za arhitektonsko sranje, ovaj rovinjski izgleda i više nego dobro.. ![]() Koja je koncepcija? Na katu su dodatne trgovine, ili je sam Lidl gore a dolje garaža?
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
![]() Dobri updateovi rovinjac ![]() Keep 'em commin'! |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Not Registered :)
Likes (Received): 305
|
super, i Rovinj ce dakle imat svoje 'Skurinje', svi trgovacki centri na jednom rasksrcu
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rovinj metropola!
|
Quote:
Da na katu su ti poslovni prostori koji idu u najam, a dole je trgovina, ali kat su najvjerojatnije digli da zaklone Plodine što više... Hahaha, ako se tako može reći sa 2-3 centra, kada se i Mercator napravi. |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rovinj metropola!
|
Da imaš pravo, nisam pesimist, samo me ta usporedba sa Škurinjama malo nasmijala. Ma ja sam zadovoljan i sa ta 2-3 centra (Plodine, Lidl, postoji i Konzum koji je preuzeo trgovine ex Jadran turista-danas Maistre). Bilo je samo bitno da dođu u Rovinj i stvore konkurenciju malim i skupim trgovinicama...Bilo je sramotno da nismo do prije 1 god imali niti jedan veći centar, a ovi lokalni političari se busaju u prsa da smo razvijeni...
Za sve smo morali u Pulu... još samo kada bi Getro došao.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rovinj metropola!
|
Hotel Lone
Evo malo hotelčića Lone, kažem, nakon Mulinija 2. rovinjski hotel sa 5 zvjezdica. Najavljivali su da će kraj radova biti 2009., pa 2010., da bi sada na kraju ispalo za sezonu 2011. Ali nije bitno, bitno je da se počelo graditi... Maistra je u invasticijskom ciklusu, sa duhanskog se prebacuju na turistički biznis. Svake 2 sezone gledaju da naprave ili obnove od temelja jedan hotel ili apartmansko naselje... Investicija će biti još, nisu niti na pola.
Šteta što je odnos prema radnicima u firmi jako loš (male plaće, nemogućnost stalnog zaposlenja i loši međuljudski odnosi), te ne znam koji će im Hrvat više raditi...uvoze NESTRUČNU radnu snagu iz Bosne, Češke, čak i Smrbije... ![]() Pitam se kakav je to turizam!?!? Hotel se nalazi između hotela Eden i hotela Monte mulinija, Lone je toponim, tj. ime obližnje uvale, a ovako bi nekako trebao izgledati: image hosted on flickr ![]() Gradilište je ogromno (za rovinjske prilike) radove izvodi Zagrebgradnja, rokaju punom parom...rovokopači, kamioni...sve se praši!image hosted on flickr ![]() Izbrojao sam 8 velikih rovokopača na gradilištu, te 2 mala. Šteta što svi nisu stali u kadar. image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Priroda se počela buditi, pa tako i ja. Ulovila me neka manija slikanja Biti će još toga
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
|
Quote:
Za sve moramo do Rijeke, nije bas da je daleko, al bih volio da imamo Mercator, pa i Labin ga ima ![]() Imamo mi i Maxi Konzum koji je smece, a vec godinama postoji obecanje da ce se poceti graditi Super Konzum na ulazu u Crikvenicu, ali tamo nema ni bagera. Getro ti nece doci tako skoro, pa Vjeko je prodao svoje carstvo (brand i sl, prostore iznajmio, koliko se sjecam) Mercatoru? |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
|
super za hotel Lone; koma za odnos prema ljudima i radnicima. Samo da ne zavrsi Maistra kao Hoteli Novi, tj. Novi Resort koji je uteg oko vrata Hypo banci na globalnoj razini.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|