|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Istra, Primorje i Gorska Hrvatska Istria, Kvarner, Mountainous region: Rijeka, Pula, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Rovinj metropola!
Likes (Received): 15
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Not Registered :)
Likes (Received): 313
|
svidja mi se kontrast Lone, sa cistim, modernim, zaobljenim linijama i Edena koji je primjer slicne, ali opet potpuno drugacije izvedbe
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rovinj metropola!
|
Ma ok je cijeli niz tih hotelčića. Gledajući od centra po redu idu hoteli Park*** (marina), Monte Mulini*****, Lone***** i Eden****.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
|
Eden unistava savrseni niz, trebao je doci jedan sa 6*... pa onda Burj Al Arab
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rovinj metropola!
|
Pogrješio si samo u tome što takav hotel sa sa 5+* ne dolazi zadnji u tom nizu (Eden), nego 1. Biti će na mjestu nekadašnjih pogona TDR-a, u centru grada, kod sadašnje autobusne...ako poznaješ Rovinj. Biti će najbolji Maistrin Hotel, te mislim najbolji i u Istri, s time da ne znam koliko ima točno zvjezdica onaj Kempinski u Umagu.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rovinj metropola!
|
Evo malo slika Hotela Monte Mulini i Edena:
Monte Mulini*****: image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Recepcija luksuznih apartmana: image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Đžamonja image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() I meni najbolja...šank...u bazenu...vide se stolice. image hosted on flickr ![]() Recepcija soba: image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Eden****: image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Rovinjska Batana(barka) nasukana u uvali Lone: image hosted on flickr ![]() Hotel Lone***** u gradnji, između hotela Eden i Monte Mulini: image hosted on flickr ![]()
Last edited by Rovinjac; April 5th, 2010 at 01:53 PM. |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
|
Quote:
![]() Znam Rovinj tako-tako, nisam ekspert, al snalazim se. Kada pocinje gradnja tog objekta, u blizoj ili daljoj budunosti? |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
|
super foto tour, lijepo to izgleda, ako vec mora bit turizam, neka budu takvi objekti.Nego, jedino sto zamjeram arhitekturi Monte Mulina je nedostatak privatnosti, odredjeni balkoni apartmana su tako polozeni da ekipa s isturenijeg balkona bez problema gleda ne samo na susjedni balkon, nego i kroz stakla u unutarnjost apartmana. Kao npr: image hosted on flickr ![]() Inace je lijepo
|
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Rovinj metropola!
|
Quote:
![]() E ne bih ti znao točno reći kada počinje gradnja... Čini mi se da će taj hotel graditi zadnji u ovom velikom investicijskom ciklusu... Sada idu Lone, pa hotel u Monseni (Amarin), pa obnova onog u Valdalisu, pa obnova bungalova u Villas rubinu...pa... Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#70 | |
|
glavoč
Likes (Received): 0
|
Quote:
![]() Zemlja zove Grad Pulu.
|
|
|
|
#71 |
|
Rovinj metropola!
|
Poslovno-stambena zgrada, preko puta tehničkog pregleda (u blizini Plodina, Lidla i Budućeg Mercatora).
image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Obnova fasade zgrade Alda Rismonda (Rovinjska građevinska firma, koja je držala monopol u bivšoj državi). Danas pred propašću. image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Slika "nove dvorane". Nije bila dugo. Rupa je velika, pa biti će jeno -3 kata. image hosted on flickr ![]() Eto...Šteta što nema još koji Rovinjac na ovom forumu...Tako da sve otpada na mene...Od radova bi to bilo to...Možda još koja slika obnove fasada fali...Nije nešto da se pretjerano radi. Treba reći da su ceste sve uništene i da im fali temeljita obnova (asfaltiranje). Last edited by Rovinjac; April 21st, 2010 at 11:57 PM. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
u Rovinju sve ok ,samo ona VELIKA reklama za lidl na onoj ruznoj zgradi . to ti je UUUZZAASSSS??!!!!
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Rovinj metropola!
|
Quote:
Last edited by Rovinjac; April 21st, 2010 at 11:58 PM. |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rovinj metropola!
|
Nego...gotova kanalizacija u naselju Karmelo. Posao je obavljen tapija, asfalt uzak (cca 2m), šljunak natrpan do asfalta ide po njemu, sve izgleda prljavo... Bo, očekivao sam da će se to ljepše skockati, ali očito je i ovog puta brzina bila vrlina!
Evo par slika, pa ocjenite sami... image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() Sve mi to izgleda kao neko privremeno rješenje, kao da će opet ovu zimu dizati asfalt i opet nešto kopati...ne mogu vjerovati ako je to gotovo...
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
glavoč
|
Pa kako je izgledalo prije? Mislim, cesta je asfaltirana u kompletu, već to je za naš uvjete premija.. Občno samo pokrpaju kanal..
![]() Sigurno bi bilo ljepše da je sve omeđeno ivičnjacima, da su napravljeni trotoari, bla bla, al ključno bi bilo znati stanje prije kopanja da bi se mogao ocijeniti napredak..
|
|
|
#76 | |
|
Rovinj metropola!
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
ovo je strasno, kao neki sumski put, a ne ulica u naselju. A sirina tek, malo sire vozilo i vozi po sljunku, a asfalt je medju kotacima: valjda su racunali na to da im buduca teretna vozila ne unistavaju asfalt, bolje ovako
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Rovinj metropola!
|
Quote:
![]() ![]() A šta ćeš, al baš sam razočaran, jer kažem, očekivao sam da će ovo naselje srediti tip top... To je blizu centra... Odmah iznad tvornice za preradu ribe "Mirna".
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rovinj metropola!
|
Jučer stigli partyjaneri!
Nekih 25 000...U gradu je ludnica... Festival traje 3 dana.Petak, sub, ned. Guetta je u nedjelju u Vilasu. http://www.springbreakeurope.at/2010...en&show=rovinj http://www.springbreakeurope.at/2010/index.php
Last edited by Rovinjac; May 22nd, 2010 at 11:39 AM. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rovinj metropola!
|
|