|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Istra, Primorje i Gorska Hrvatska Istria, Kvarner, Mountainous region: Rijeka, Pula, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
da da, sad je kokolo neizbjezna stanica.. to i maretina..
a ovi na bazenu su imali, osim odlicne pizze, i UFF mjesano meso na zaru.. a i paste su im bile odlicne, definitivno na nivou kokola.. ajme ljudi, idem rucat
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Sunce ti žarko
Likes (Received): 1189
|
Nema do Fadile i njenih čevapa
![]() ,je da kada izađeš od tamo srdiš pet dana na čevape s lukom ali se isplati
|
|
|
#63 |
|
W Super-baka
Likes (Received): 6
|
Ovi bazeni na Kantridi su po meni jedan od najljepših sportskih objekata u Hrvatskoj. Prava je uživancija gledati fotke, a vjerujem da je uživo doživljaj još ljepši.
![]() Dvorana na Zametu je također vrlo ugodna za oči. ![]() Eto šta ti je SSC, da ga nema ne bih ni znao za ova dva super dobra projekta u Rijeci.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Volim grad koji teče
Likes (Received): 108
|
sorry gog, morao sam ukrast slike da napravim jednu panoramu, nisam dugo
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Sunce ti žarko
|
samo izvoli
|
|
|
#66 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Dobro si ju spojio ,svaka čast. : )
|
|
|
#67 |
|
Sunce ti žarko
|
Završna faza uređenja bazenskog kompleksa na Kantridi
Počela izgradnja bazena za skokove u vodu RIJEKA – Strabag i GP Krk koji su dobili posao izgradnje pete i završne faze bazenskog kompleksa na Kantridi nakon što su uvedeni u posao 18. studenoga počeli su s uređenjem i organizacijom gradilišta. U Rijeka sportu sada napokon mogu odahnuti jer će godinu i pol dana nakon svečanog otvorenja bazenskog kompleksa taj projekt biti okončan. Vrijednost radova na izgradnji bazena za skokove u vodu, uređenju okoliša i izgradnji plažnog pojasa je pedesetak milijuna kuna. – Postavljena je gradilišna ograda po obodu zone gradilišta i odvojene su instalacije s postojećih objekata predviđenih za uklanjanje. Izvršeno je uklanjanje postojećeg objekta te započet i izveden značajan dio širokog iskopa na mjestu predviđenom za izgradnju bazena za skokove u vodu. U daljnjoj fazi predstoji izvođenje daljnjih zemljanih radova, širokog iskopa, iskopa za temeljne trake te daljnjih građevinskih radova, naveli su u Rijeka sportu. Radovi pete faze gradnje kompleksa Bazena Kantrida uključuju uklanjanje postojećih objekata, krajobrazno uređenje okoliša, izgradnju bazena za skokove u vodu, rekonstrukciju tribina, uređenje šetnice i plažnog pojasa. Rok izvođenja radova ugovoren je s 360 dana. D. C. http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijek...-za-skoko.aspx
|
|
|
#69 |
|
Sunce ti žarko
|
kako će se kupati kada još nisu napravljeni,ili misliš na gotovi
ja nisam
|
|
|
#70 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
da na bausteli ![]() ![]() zanima me ako su gotovi bazeni dobro pohodani. |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Pa da bazeni se koriste,barem tako kažu ,ja ih ne koristim osobno(nemam potrebe) ali koriste se,a lijep je i restač...
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Sunce ti žarko
|
i za građane imaju termini,ne znam točno ali na stranicama Rijeka sporta stoje
|
|
|
#74 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Ja idem cesto na bazen i mogu rec da je uvijek krcat. MOzda nedjeljom nesto slabije, a sve ostale dane se cak cini da ima previse ljudi. Ono sto je najbolje ima jako puno djece, i to od onih najmladih 5-6 godina pa na vise.
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
.
Likes (Received): 7
|
Quote:
http://www.rijekasport.hr/Default.aspx?sec=36 jutarnjim (za moje pojmove prerano), popodnevnim i nedjeljnim terminima bude manje gužve nego navečer cijene su im isto super, zato i bude dosta ljudi, za studente 10 kn po dolasku ili 100 kn mjesečno, odrasli duplo skuplje, što je super, plivanje je jako zdrava vrsta treninga, godinama sam trenirao vaterpolo pa mi je i dalje gušt doći na bazene posebno sad kad su super uređeni...
|
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
![]() goran hvala tebi, to sam trazio |
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Sunce ti žarko
|
napravljeni su ali je ostao za izgraditi bazen za skokove u vodu,taj se trenutno pravi
|
|
|
#78 |
|
.
Likes (Received): 7
|
meni je nekako i onaj stari bio impresivan, posebno gušt po ljeti bez balona, pod nebom, a tako je lijep osjećaj i kad na novom otvore krov, isplatilo se taj mehanizam napravit, jako je atraktivnan prostor, jedini nedostatak je premaleno gledalište, što je posebno došlo do izražaja kad se igrao Final four...ili ako budu MI ili neko veće natjecanje...
inače, kupa se u moru, u bazenu bi se trebalo plivat iako se i koji kupač nađe ![]() imaš pravilo da se treba imat neke uske kupaće (a ne bermude za more), da ti ne bude ko mojim frendovima kad su došli pa ih nisu pustili ![]() što se tiče posjećenosti nemam podatke, ali često vidim da su oba velika i onaj manji popunjeni, često su treninzi raznih klubova, tekme itd. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
SuperMod
|
odlično ovo izgleda izvana
|
|